Şimdi Ara

Samsun galaxy s mi iphone 3s mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum öncelik samsung galaxy s almayı planlıyorum ama aklımda iphone 3s de var hangi telefonun önerirsiniz yada aklınızda bir telefon varmı 700 tl gibi bir fiyata

• ikisi arasından galaxy s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Galaxy S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum öncelik samsung galaxy s almayı planlıyorum ama aklımda iphone 3s de var hangi telefonun önerirsiniz yada aklınızda bir telefon varmı 700 tl gibi bir fiyata

Tabiki Galaxy S iphone istiyorsanız 4
  • arkadaşlar iphone 4 e o kadar para vermem ben benim işimi görecek iyi fotograf çekecek internette rahatca gezinebileceğim kurduğum proğramlar kasmayacak zaten cok oyun oynayan birisi değilim telefonda
  • quote:

arkadaşlar iphone 4 e o kadar para vermem ben benim işimi görecek iyi fotograf çekecek internette rahatca gezinebileceğim kurduğum proğramlar kasmayacak zaten cok oyun oynayan birisi değilim telefonda

Galaxy S uygundur
  • bluetooth, flaş, dosyalama sistemi, evrensel microUSB, tam kişiselleştirme gibi avantajlar galaxy de. ama iphone aldım demek için alacaksan diğerini al, içinde kalmasın. zaten haftaya satmaya çalışırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

bluetooth, flaş, dosyalama sistemi, evrensel microUSB, tam kişiselleştirme gibi avantajlar galaxy de. ama iphone aldım demek için alacaksan diğerini al, içinde kalmasın. zaten haftaya satmaya çalışırsın.

yok hocam iphone almam yani işin acığı o kadar para vermem ona ben benim işimi görecek bir telefon olsun yeter dediğim gibi ekranı iyi olacak internet için sıfırını 700 tl ye kadar var samsung galaxy s in

bir de bu galaxys s in modelleri var hangisi daha iyi sizce
  • Galaxy R bulabilirsen iyidir. Senin bütçe wonder ister.
  • galaxy s serisi içinden hangisi hada iyi

sl - s plus s advance var farklarını bilen varmı
  • quote:

galaxy s serisi içinden hangisi hada iyi

sl - s plus s advance var farklarını bilen varmı

Galaxy s de en büyük sıkıntı kamerada dahili flash yok incelerken buna dikkat etmenizi öneririm
  • s- sl ve s advance demişisn
    s advance bunlardan en iyisidir
    1ghz çiftçekirdek
    ve kamerada flaş
  • teşekkürler hoca bir araştıra yapalı bakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

s- sl ve s advance demişisn
    1ghz çiftçekirdek
    ve kamerada flaş

flash sizce kamerada önemlimi cep telefonunda
  • tabiki de galaxy s ıphone 3g yanında kalas gibi kalıyor ekran bakımından da kötü birde xperia neo v ye bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

s- sl ve s advance demişisn
    1ghz çiftçekirdek
    ve kamerada flaş

flash sizce kamerada önemlimi cep telefonunda

gece çekim yapamazsınız ve el feneri olarak kullanamazsınız olumsuzluğu bunlar sizin için önemliyse olmaz
  • başka telefonlara bakacagız anlaşılan advence serisi bin tl civarı s2 alırım onun yerine
  • İkisi arasında kesinlikle "Galaxy S i9000" İkinci elde 500-600 TL civarında bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

İkisi arasında kesinlikle "Galaxy S i9000" İkinci elde 500-600 TL civarında bulunabiliyor.

dediğiniz model s galiga s plus modeli nasıl peki
  • GALAXY S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.