|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavela -- 14 Aralık 2025; 21:18:35 > |
|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavela -- 14 Aralık 2025; 21:18:35 > |
|
|
|
Şehre gelmesine bile şaşırdım, bize gelme ihtimali ise sıfır sanırım Türk telekoma bile zorla altyapı getirttik 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@TurkNetDestek Dogvu mu Samet? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35lik -- 14 Aralık 2025; 21:37:13 > |
|
hangi mahallelerde konumlarda calısma olacak? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 16 Aralık 2025; 0:19:54 > |
|
|
valla bizim eve de gelecek sanırımda kablolalama çalışmaları çok saçma yeraltından çekmiyorlar her evin izolasyonunu delip evlerin üstünden kablo geçiriyorlar. Bu işlemide izin almadan yapıyorlar. Hangi çağdayız kablo dediğin yer altından gider her firma evimizi delip izin almadan kablo çekerse kablodan geçilmez ortalık |
|
Umarım daha genç ve #gigafiber ihtiyacı olan öğrenci nüfusunun yoğun olduğu Atakum Cumhuriyet mahallesine kısa zaman içinde gigafiber gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarar_insan -- 21 Aralık 2025; 3:55:45 > |
|
|
Yanlış anlamayın ama artık şu özelden adres iletimi gibi çağ dışı şey yerine gigafiber haritasının olduğu bir site açmaya ne dersiniz? Yakında temelli olarak Samsun'a taşınacağım. Tüm işim internet üzerinden yürüdüğü için açıkcası gigafiber nerede olursa oraya taşınmak isterim. Sürekli kiralamak istediğim evin adresini size atıp kontrol mü sağlatmak zorundayım? |
çok takmana gerek yok samsunda çoğu yerde fiber var benim oturduğum yerde mesala türksat kablonet ve superonline var. Turknet de 3. olarak geliyor. samsun ilkadım veya atakum ilçelerine taşınacaksan çok sorun yaşamazsın. illa gigafiber istiyorum diyorsan bilmiyorum. Ancak ben uzun yıllardır güzel konforlu hızları farklı firmalardan da alabiliyorum. |
|
![]() Apartmanın girişine bu sabah takıldı. İstiklal Caddesindeyim. Tahmini ne zaman hizmete başlanır? Ona göre mevcut öbür operatörü iptal edeceğim. @TurkNet Destek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 25 Aralık 2025; 20:45:44 > |
| _____________________________ |
|
|
|
|