Şimdi Ara

### SAMPUAN ONERISI ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar saclari yagli olanlar hangi sampuani kullaniyor, hangisi daha iyi onerirlerse sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dalan marka zeytinyağlı sabun kullan hem saça çok faydalı hem de yağ mağ kalmaz. Şimdi gidip alamam dersen düz kalıp sabun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onedead

Dalan marka zeytinyağlı sabun kullan hem saça çok faydalı hem de yağ mağ kalmaz. Şimdi gidip alamam dersen düz kalıp sabun.

Adam sana en guzel cevabi vermis, sampuan tammen kimyasal ve sana hic bir yarri yok, ben kucuklugumden beri sabun kullaniyorum ve saclarim mukemmel, kardeism cok meraklidir sampuana reklama garibim saclari hep dokuldu benden ufak akli yeni basina geldi birakti sampuani sac dokulmesi durdu bilgine , sacini her sampuanla yikadiginda vucuduna kimyasal yukluyon en sonundada kanser olursun .. sac sagligina hic yarari olmadigini herhalde soylememe gerek bile yok
  • Ben Head&Shoulders kullanıyorum. Saçlarını ne kadar çok yıkarsan o kadar çabuk yağlanıyor bu arada. Her yıkadığında da şampuan kullanmanın yanlış olduğunu okumuştum. 3 günde bir kez şampuan kullanmanın yeterli olduğu, diğer günlerde sadece su ile iyice yıkamanın hem dökülmemesi hem de sağlık açısından daha iyi olduğunu okumuştum. Ne derece doğru olduğunu bilemiyorum tabi.
  • Head shoulders kullaniyorum.Kepek ve Kasinti vs yapmiyor.Sac dokulmesi de yok.Bundan ove clenar kullaniyodum ama yagli birakiyordu saci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komili papatyalı olan güzel,bebek şampuanları güzel ve clear çeşitleri güzel.
  • dalin kullanıyorum günlük biraz pahalı ama bide az dökünce iyi köpürmüyor ve temizlemiyor malum çocuklar için üretilmiş bol bol döküyorum
    haftada 3 gün de konazol şampuan kullanıyorum saç derisini temizliyor iyice

sabun da denedim ama benim kafada hep kepek ve kabuk yaptı zeytinyağlı defne sabunuydu hemde alacaksan git el yapımını al fabrikasyonların içinde de kimyasal var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 8 Temmuz 2016; 12:02:01 >
  • https://lh5.googleusercontent.com/proxy/O_R--BjD313ajHQjETSus4PIbNUvpo8k26BC_Sd95u8GAoz-jSwqsF8QXTF3f12mLC6szBifbyhLYVMKFze6t-w7EEe6Zs9Uqw=w485-h303-n

Ben şu an bunu kullanıyorum 2-3 günde bir yıkıyorum. Bende kepek de vardı. Zeytinyağlı sabun, felan kullandım kepek değişmedi. Fakat bunu kullandım. Kepeğim gözle görülür şekilde azaldı. Saçım hemen yağlanmaz. 2-3 günde yağlanır o Zaman da yıkarım.

• ben clear men mentol her gün banyo yaparım 1 gün şampuanlı 1 gün şampuansız. saçlar 10 numara yaş genç tabi dökülme falan farketmedim
  • Saclarin yagliysa yaz aylarinda yag suratina bile vuruyosa tavsiyem klorane bakim seti 2 sampuan 35 tl biraz pahali ama bitkisel sampuan neticede. Myth ve pivone kullanmistim ben netten bakabilirsin. Ucuz yollusu ise durunun yagli saclar icin lime incisutu icerikli beyaz yesil kapakli sampuani 6 tl onunda faydasini gorursun. Arada sirada sabun kullan iyice durula

• Bıcı bıcı yapparrrım dalinle bıcı bıcı yaparım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı şakirin hindistan cevizli şampuanı çok iyi tertemiz oluyor saç
  • Valla baba ben şampuanı yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bırakıp zeytinyağlı yeşil sabunlara başladım. Hem doğal hem de her kesimin kullanabileceği bir ürün doğrusu.

Faydasına gelirsek saçı besliyor iyi şekil vermesine yardımcı oluyor. Saçlar daha yumuşak ve güzel görünüyor.

• yasuo al kanka tek atıyor tabi darius halihazırda açık değilse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.