Şimdi Ara

Şampiyonluk Konusunu Açiyorum(Mayislar Bizim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum puan farki 4 belki 10-12 hafta var lakin boyle seyler inanmadan totem yapmadan olmaz. Bu konuyu her hafta maç sonlarinda uploadliycaz.insallah mayistaki son macimiz olan kayseri erciyes macinda konumuz amacina ulasacak. ASLANLARA INANCIMIZ TAM.ŞAMPIYONLUGUN KOKUSU GELDI. DESTEK LUTFEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı daha erken biraz daha sabır hele bir kara görünsün deniz çok dalgalı.

• Rize'yi yenelim. Artık yenelim Allah'ını seven defansa gelsin şu deplasmanda 3 puan alalım. Deplasman totemi yapsak daha iyi aslında.

• daha erken 28.hafta da ne olur ne olmaz sampiyon olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hacı daha erken biraz daha sabır hele bir kara görünsün deniz çok dalgalı.

Ustam deniz dalgali da. Buyuk kaptanlarin marifeti de firtinali gunlerde olurmus. Mesele şimdiden inanmak. Buyuk Galatasaray taraftarina Buyuk hayaller yakisir. 10 puan farktan geldik. 4 puani mi eritemiyecegiz. DURMAK YOK DEVAM.YOLUN SONU AYDINLIK

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Ustam deniz dalgali da. Buyuk kaptanlarin marifeti de firtinali gunlerde olurmus. Mesele şimdiden inanmak. Buyuk Galatasaray taraftarina Buyuk hayaller yakisir. 10 puan farktan geldik. 4 puani mi eritemiyecegiz. DURMAK YOK DEVAM.YOLUN SONU AYDINLIK

İnanmayı bırakırsan karayı bir daha göremezsin zaten. Gemi haftada bir bir tarafından au alıyor (deplasman), deniz fenerleri kafasına göre davranıyor bir yanıyor bir yanmıyor(hakemler), mürettebat hava seçiyor bazen güneşliyse istekli çalışıyor (topçular), yolcular havada bulut görse filikalara koşuyor, kaptanlara çemkiriyor (taraftar) üstüne denizdeki tek gemi sen değilsin diğer gemilerin yapıkları da önemli ve daha okyanusun ortasındasın. Öncelikli sorun geminin haftalık su alması onu halledersen geriye kalan problemler ya kendiliğinden hallolur ya da çözüm kolaylaşır.

• Fark 4 puan bile olsa yine de fazla one gecmedigimiz sürece sıkıntı devam edicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İnanmayı bırakırsan karayı bir daha göremezsin zaten. Gemi haftada bir bir tarafından au alıyor (deplasman), deniz fenerleri kafasına göre davranıyor bir yanıyor bir yanmıyor(hakemler), mürettebat hava seçiyor bazen güneşliyse istekli çalışıyor (topçular), yolcular havada bulut görse filikalara koşuyor, kaptanlara çemkiriyor (taraftar) üstüne denizdeki tek gemi sen değilsin diğer gemilerin yapıkları da önemli ve daha okyanusun ortasındasın. Öncelikli sorun geminin haftalık su alması onu halledersen geriye kalan problemler ya kendiliğinden hallolur ya da çözüm kolaylaşır.

Ustam sen roman yazmaya basla
    Benzetmeler fena olmus.
    INANC TAM GUVEN TAM YILMAK YOK YOLA DEVAM GUNESLI GUNLER YAKINDIR. 4.YILDIZ BIZI BEKLER. HAYDI ASLANLAR 20.ŞAMPIYONLUK YOLDA. YOLUMUZ ACIK OLSUN

• Bunu 11 puan fark varken bile diyordum ben. Fark 4'e düşünce mi inanmaya başladınız?
  • Once Rize deplasmanimdan 3 puan almak lazim
    Sonra diyerlerine kafa yorariz
    Dip Not :Herşey Unutulur Hatıralar Kalır. Size Her Mayıs Bizi Hatırlatır .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Bunu 11 puan fark varken bile diyordum ben. Fark 4'e düşünce mi inanmaya başladınız?

Ustam dogru olan tavir seninki. Geç kaldik ama yanlişta kalmadik. Yeniden inandik yeniden hirslandik. konuyu cope tasimicaz. Uploadlari yaparim ben. Mesele inanmak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Bunu 11 puan fark varken bile diyordum ben. Fark 4'e düşünce mi inanmaya başladınız?

Ustam dogru olan tavir seninki. Geç kaldik ama yanlişta kalmadik. Yeniden inandik yeniden hirslandik. konuyu cope tasimicaz. Uploadlari yaparim ben. Mesele inanmak

Hocam samimiyetinize sonuna kadar inanıyorum. Geç olsun güç olmasın tabi ki ama önemli fark 11'e, 10'a çıkmışken bile inanmak. Ben 11. hafta Fener'e yenildiğimizde de inanıyordum. 16. hafta fark 11'e çıktığında da 18.haftada 8'den 10'a çıktığında da ve geçen hafta 4'ten 6'ya çıktığında da. Çünkü bunu yapabilecek gücümüz var.

• Deplasmanda kazanmaya başlamadan inanmam.
  • turbobite upload et, premium var benim

• Puan kayiplarina, hakem hatalarina,sakatliklara,Fenerasyona,verilmeyen gollere, bozulan morallere,sevinen kuşlara inat ŞAMPIYON BIZIZ ulAn

• bursa maçı ile önümüzdeki 4 maçı da alırsak puan farkı 2 olur demiştim ama bir beraberlik ile 4 puanda kaldık maalesef , bu sefer 4 maçlık seri yakalarsak fenerin önüne geçeriz
  • Konumuz aşagilarda kalmis. Uploadlayalim madem. Malum maç gunu.

• Oturmamış bir takımla, sürekli kurgusu değişen bir takımla, sürekli oyuncuları değişen bir takımla, sürekli oyuncularının mevkisi değişen bir takımla; zorlu, mücadele gerektiren, oturmuş rakiplere karşı maç kazanmak çok zordur. 1-2- sini kazansan bile geri kalanlarda takılırsın. Pek çok maçta fenerin takılması hayaliyle yaşanıp durulacak çünkü sen sürekli takılacaksın. Şu aşamada bjk nin yarış şansı bizimkinden daha çok bence..
  • Bundan sonra bütün maçlar çok önemli bizim için. Puan kaybına tahammül yok. Fenerbahçe 'nin derbilerde puan kaybetmesi bizim için en önemli kaynak. Derbi dışında puan kaybederse keyif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.