Şimdi Ara

Bir Galatasarayli olarak;Galatasaray taraftarindan tiksindim nedenini açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan anlaşalim ben Galatasarayliyim konu troll değildir.İçten duygularimi paylaşmak istedim ve benim gibi düşünen varmi bilmek istedim.Polemiğe girmek istemiyorum kimseyle Galatasaraydan değil Galatasaray taraftarindan soğudum.Elimden geldiğince nedenini paylaşayım sizlerle...

Galatasarayin sosyal medya hesaplarina bakiyorum Terimle anlasilmis mi,yeni gelişmeler varmı diye.Sonr yorumlara bakiyorum Büyük başkan imparator falan övmeler şampiyonluk şarkilari falan.

Bu Fatih terime Hem Galatasaraydayken hem milli takimda Beceriksiz,paragöz ve birilerinin yalakasi diyenler kimdi?

Bu Dursun Özbek ilk geldiğinde Büyük başkan,sezon sonu ana avrat küfür.Sezon basi galibiyetleri Büyük başkan 5 maç sonra İstifa Şimdi Terim Geldi Büyük Başkan diyenler kimler ?

Takım mağlubiyet alsin 4-5 maç Yok terim bunu kesiyor yok buna kıyak yapiyor grupculuk yok yildiz oyuncuyu sevmiyor bin tane eleştiri getirecek taraftar.Yine aynı muhabbetler dönecek.

Ben Dursunun beceriksiz olduğunu kulube geldiğinden beri söylüyorum.Bu adam futboldan anlamiyor.Koskoca Galatasarayi yönetecek Karizma ve Zekaya sahip değil bin tane şey sayarım bu konuda.

Diğer takimlar içinde bu tarz örnekler verebilirim ama Bir takim var taraftari daha omurgalı duruşu olan bir kitle.Herşeye rağmen Galatasarayı seviyorum ama artik sevgim azaldı koskoca kulubü ne hale getirdiler.Ve Galatasaray taraftarinin artik bir duruşu kalmadi
    Nereye çekersen oraya gidiyor.Bu da beni üzüyor Nerde o Büyük Galatasaray Taraftari son 10 yilda kayboldu.Bu da beni üzdü ve sizlerle paylaşmak istedim.Okuduğunuz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 22 Aralık 2017; 21:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet ortamında binlerce kişi yazıyor , çiziyor bu hesaplar fake kullanıcılar tarafından açılabiliyor. Çok kasmaya gerek yok internet böyle bir ortam .
  • Maalesef keşke öyle olsa 10 yorumdan 7-8 i durumdan gayet memnun...
    Tribunun hali,seyirciler ve taraftar gruplarinin bir duruşu yok.Taraftar grublari mağlupken İstifa diyorlar ve devami gelmiyor.

Galatasaray gibi bir kulubte Dursun Özbek gibi Beceriksiz Bir Herif Nasil Başkan Oluyor ve o koltukta kalmaya devam ediyor.Ve kulubu çocuk oyuncagina ceviriyor.Bu beni gerçekten deli ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 22 Aralık 2017; 21:35:17 >
  • Terim hakkında olumsuz düşünenlerin Terim geldikten sonra görüş değiştirdiklerini düşünmüyorum.
  • Dediğiniz doğru Terim kötü giderse ilk onlar sövmeye başlar.

• Genel olarak Türkiye'nin özeti , sırf GS ye özgün değil bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Aykut’a 2-3 maç kazanınca sahip çıkmaya başlayanlara tavım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel halk profili zaten bu şekilde.

Bjk nin yenildiği haftalarda konusunu okuyorum Senol Güneş'e küfür kıyamet ama yendikleri haftalarda kimseden çıt yok.

Galatasaray da oyle Fenerbahçe de öyle. Aykut Kocaman'dan haber alınamadığı hafta herkes yerin dibine sokuyordu ama su an yere göğe sigdiramiyorlar.

Aykut hocamız şöyle demişti de böyle olmuştu vs.

Bizim takımda ama yensek ya da yenilsek illa ki her hafta bi kargaşa vardı. Gerek yonetim gerek teknik direktör açısından. Fatih Terim'in gelmesi sadece bu açıdan bile iyi oldu. Tudor'a takınılan tavrı ona takinamazlar, mac sonu aciklamalarinda lakayit sorular soramazlar içte ve dışta daha yere saglam basan bir isim. Ha basarili olur ya da olmaz o ayri mesele ama taraftar desteği, tecrübe ile ben yurutecegini düşünüyorum.

Bir Şenol Güneş ya da Aykut Kocaman derbiye Tudorlu GS için takındığı tavrı FT icin sergileyemez. Tudor'un zaten derbiye bakış açısı belliydi ama FT terim bunu sindirecek bir adam değil

Yok gese balonu yok patladınız en iyisi bjk len gibi zirvalari duymaktan kurtulcaz en azindan çünkü o ayakları yere basmayan takim imajını temizlemek icin gereken ilk adimi attik

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Genel halk profili zaten bu şekilde.

Bjk nin yenildiği haftalarda konusunu okuyorum Senol Güneş'e küfür kıyamet ama yendikleri haftalarda kimseden çıt yok.

Galatasaray da oyle Fenerbahçe de öyle. Aykut Kocaman'dan haber alınamadığı hafta herkes yerin dibine sokuyordu ama su an yere göğe sigdiramiyorlar.

Aykut hocamız şöyle demişti de böyle olmuştu vs.

Bizim takımda ama yensek ya da yenilsek illa ki her hafta bi kargaşa vardı. Gerek yonetim gerek teknik direktör açısından. Fatih Terim'in gelmesi sadece bu açıdan bile iyi oldu. Tudor'a takınılan tavrı ona takinamazlar, mac sonu aciklamalarinda lakayit sorular soramazlar içte ve dışta daha yere saglam basan bir isim. Ha basarili olur ya da olmaz o ayri mesele ama taraftar desteği, tecrübe ile ben yurutecegini düşünüyorum.

Bir Şenol Güneş ya da Aykut Kocaman derbiye Tudorlu GS için takındığı tavrı FT icin sergileyemez. Tudor'un zaten derbiye bakış açısı belliydi ama FT terim bunu sindirecek bir adam değil

Yok gese balonu yok patladınız en iyisi bjk len gibi zirvalari duymaktan kurtulcaz en azindan çünkü o ayakları yere basmayan takim imajını temizlemek icin gereken ilk adimi attik

Tudor, Galatasaray Teknik direktörü olduğunun bilincinde değildi. Kendini Galatasaray'dan Karabükspor'a gelmiş gibi gösteriyordu veya öyle hissediyordu. Özelikle derbilerde zaten liderim berabere kalsam bile bir şey olmaz havası bitirdi onu.

• Türkiye'de ki bütün taraftarlar birbirine çok bağlı.

Ama GS taraftarı maalesef böyle değil.

Herkes birbiri ile çatışıyor.

Konulara girin bakın BJK FB taraftarı dan çok birbirleri ile sidik yarışına giriyorlar.

Çoluk çocuk taraftarımız maalesef çok yüksek sayıda.

• Sen konuları analiz edememişsin , işin kolayına kaçarak milleti dönek ilan etmeyi seçmişsin.Gs'ın 20m civarı taraftarı var bu ülkede, sadece facebok'ta 13m beğeneni var bu takımın.Milyon tane ayrı yorum ve görüşün olması normal değil mi?

Ayrıca başarıda övmek başarısızlıkta yermek döneklik değildir , dünyanın en normal işidir.Esas yanlış; başarı hariç ve daha önemlisi çoğu popodan uydurma kıstaslarla (taktik bilmiyor,karizması yok,çapsız vs.) insanlara saldırmaktır.3 kupa alan Hamza hoca 8. olan Rejkard kadar saygı görmedi mesala...
  • Bizi bu hale getiren Uefa kazanıldıktan sonra galatasaraylı olan 2000 nesli, sürekli başarı istiyorlar en ufak başarısızlığa tahammül edemiyorlar. Bu kitlenin tek isteği var derbileri kazanıp bjk ve fb taraftarı ile dalga geçmek bu olmuyorsa her şeyi yıkıp döküyorlar. Galatsaray'a ne olacağı umurlarında değil.

• Eylül-Ekim ayı gibi fanatik Fenerbahçelilerin Aykut Kocaman hakkında attığı tweetler ile bu sıralarda attığı tweetlere bakıp karşılaştırın cevabınızı alacaksınız.
  • Giderken kızdık falan ama onun bizim için değeri azalmaz kardeş
  • Tudor'u ben biraz c.Daum'a benzetiyorum. Dahilik ve delilik arasındaki ince çizgide gidip geliyor.

Türk teknik direktör diyince akla 3 isim gelir. Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Fatih Terim. Hem milli takımda, hem kulüp takımında hem de futbolculuk dönemlerinde bu isimler önemli başarılar kazanmıştır. Ancak Fatih Terim Euro 2016'dan başlayıp görevi bırakana kadar yaşadığı süreçte her hareketinde faul yaptı. Onu kalitesinde ve karizmasında bir adama yakışmayacak hatalar yaptı. Türkiye'de bir Türk hoca gerçeği var artık. Kulüp ve ülke dinamiklerini bilen, taraftarın halinden anlayan hocalar başarılı oluyor. Yabancılar paranın peşinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Tudor'u ben biraz c.Daum'a benzetiyorum. Dahilik ve delilik arasındaki ince çizgide gidip geliyor.

Türk teknik direktör diyince akla 3 isim gelir. Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Fatih Terim. Hem milli takımda, hem kulüp takımında hem de futbolculuk dönemlerinde bu isimler önemli başarılar kazanmıştır. Ancak Fatih Terim Euro 2016'dan başlayıp görevi bırakana kadar yaşadığı süreçte her hareketinde faul yaptı. Onu kalitesinde ve karizmasında bir adama yakışmayacak hatalar yaptı. Türkiye'de bir Türk hoca gerçeği var artık. Kulüp ve ülke dinamiklerini bilen, taraftarın halinden anlayan hocalar başarılı oluyor. Yabancılar paranın peşinde.

Katılıyorum. Bizim ligimizde en son Zico şampiyon oldu yabancılardan, o da 11 sezon önce. Yani yabancı teknik adamlarla başarı gelmiyor yerli şart.

• Katiliyorum ama Gs taraftarina haksizlik etme yani bunu sadece gs taraftari yapmiyor yeni nesil ergenler twitterla doganlar fln dedesi yasinda adama ana avrat kufur ediyor.

Bakin benzer bi konuda ayni seyi yazdim adam cevap olarak Fatih Terim Senol Gunesten daha iyi yazmis cevap olarak. Ulan ne alakasi var ? Simdi bu adam buyuyecek aile gecindirecek fln oyle mi ? Abi kusura bakmasinlar son 20 yilda dogan tayfanin kendine ceki duzen verip gelistirmesi lazim kimse is vermez bunlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.