Şimdi Ara

Şampiyonluk için kaç puan lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımların bu sezon 12'şer oynanacak maçları kaldı, bu yıl geçen yıldan daha az puanla şampiyon olunabileceğe benziyor.
    Benim tahminim şampiyon takımın 69-70 puanı olur. Küme düşmemek için de 45-46 puan gerekir.

Şampiyonluk için kaç puan lazım ?

• şampiyon 68 puan küme düşme max 40puan
  • 35 le küme düşmez
    72 le şampiyon olur yazın bi kenarı
  • 65 in üstü şampiyon bu sene.
  • 70 Puana şampiyon olunur. 32 puan ligde kalır büyük ihtimal. Bursaspor Beşiktaşın küme düşürdüğünü idda ettiği sezonda 41 puanla düşmüştü. Taner Gülleri Gs maçı öncesi röpörtajında Denizlisporda 13 puanla ligde kaldıklarını söylemişti. Çok enteresan rakamlar.

Ünlü istatikçi ve matematik uzmanı Bülent Uyguna sormak lazım, gol hesaplarından yola çıkarak bilgi verebilir bize
  • 45-46 puan demiş arkadaş o kadarda değil yani!
    65 puan üstü şampiyonsa birden fazla şampiyon olabilir
  • üstte yeniden çekişme geldi 65 puan gibi şampiyonluk olur kanımca
  • 70'in üstü şampiyon olur
  • quote:

Benim tahminim şampiyon takımın 69-70 puanı olur. Küme düşmemek için de 45-46 puan gerekir.

Ne yaptın hocam neredeyse düşecek takımla şampiyon olacak takım bundan sonra eşit puan toplar demişsin. Ben 35 puan düşmemek için yeterli olacaktır. Şampiyon olacak takımın kesinlikle 70 puandan az toplayacağını düşünüyorum.
  • gol olur.
  • 71 Şampiyon
    37 Küme düşme sınırı
  • şampiyonluk barajı 70
    küme düşme sınırı 36
  • Ligin bitmesine 12 hafta var. Kalan 12 haftada 1 takım en fazla 36 puan alabilir.

Eğer Sivas başarırsa bunu 45+36=81 puan. Bunun biraz zor olucağını düşünürsek. Bi kaç puan kaybediceğini ve arkadan gelen klüplein son maçlarını kazanıcağını düşünürsek 70 puan alan şampiyon olur.
  • Bu sene lig tek kelime ile rezalet.Ama bu Türk futbolunun geriye değil ileriye gittigini gosterir eskiden 3 büyüklerden biri anadolu takımları ile mac yaptıkları zaman favori gosterilirdi ama artık öyle degil buda Türk futbolunun kalite seviyesinin artıgını gosterir.
  • bu sene puan kayıpları çok oluyor 65 puanı geçen şampiyon olur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

gol olur.

Paylaşım için tşk.ler.
  • Şampiyonluk 65'e kadar iner,kümede kalma puanı ise max 35 olur diye tahmin ediyorum.
  • sampiyon 65

kume 35
  • Bzı arkadaşlar 45 puana şaşırmış ama kümede kalmak için göreceksiniz 40 puan üstü hatta yazdığım 44-45 puan lazım olacaktır. Kümede kalmak için son haftalarda aday takımların aldığı şaşırtıcı seri galibiyetlere (!) dikkatinizi çekerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Şampiyonluk 65'e kadar iner,kümede kalma puanı ise max 35 olur diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.