Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salah sakatlanmadan sampiyon olsaydik sevinirdim Ramos macin kaderini degistirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Salah dünya kupasına katılamassa ben adamlığını görürüm Ramos'un şuan müslümanlığın simgesi Mısır'da idol b*k yoluna öldürebilirler zor değil 2 şuursuz cihadçi bu işi halledebilir.Gayet ciddiyim arap sitelerinde topic olmuş hatta.Rusya yani zor değil.
    Abartmayın altı üstü maç, 3 gün sonra kimse hatırlamayacak bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felipe Reyes'in futbol şubesi yine görevini yerine getirmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Abartmayın altı üstü maç, 3 gün sonra kimse hatırlamayacak bile.

Alıntıları Göster
    Escobar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Salah dünya kupasına katılamassa ben adamlığını görürüm Ramos'un şuan müslümanlığın simgesi Mısır'da idol b*k yoluna öldürebilirler zor değil 2 şuursuz cihadçi bu işi halledebilir.Gayet ciddiyim arap sitelerinde topic olmuş hatta.Rusya yani zor değil.
    Ulan be boş adamlarsınız.
  • quote:

Müslümanlığın simgesi kafalara bak Yarabbi

İslam kimlere kalmış
  • N3DV3D'i bloklamayan mı kaldı? Bi' insan hiçbir spordan mı anlamaz. Ne dese tersi çıkıyor. Bırakın saga sola saldırıp rahatlasın. Çok üzülmüş dün belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Mayıs 2018; 12:21:25 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Escobar, barda kavga etmiş. Ondan dolayı vurmuşlar. Durduk yere değil.

Mısır da o kadar geri bir ülke değil. Coğrafyadaki ülkelerden biraz daha ileridir. Alt tarafı bir maç, takmazlar bu kadar.

• Salah'ın durumu çok üzücü ama Mısır'ın zaten şansı yoktu kupada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Escobar, barda kavga etmiş. Ondan dolayı vurmuşlar. Durduk yere değil.

Mısır da o kadar geri bir ülke değil. Coğrafyadaki ülkelerden biraz daha ileridir. Alt tarafı bir maç, takmazlar bu kadar.
    Kavganın sebebi zaten maçta olan olay yüzünden diye biliyorum.Yani durduk yere olan bi kavga degil o gol yüzünden olmuş ne olduysa,bi belgeselde izlemiştim baya bi zaman önce

• Real Madrid ve Barcelona'yı şampiyonlar ligine almasınlar. Haksız rekabet orantısız güç oluyor. İngilizler en son 2012 de İtalyanlar 2010 da aldı kupayı. Milan Çinli gruba satıldı birşeyler olur dedik ama fos çıktı.

• Benim anlamadığım, Ramos bilerek kolunu çekerek kırmaya çalıştı ve sakatladı dendi ama adamın diğer kolu sargılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Real Madrid ve Barcelona'yı şampiyonlar ligine almasınlar. Haksız rekabet orantısız güç oluyor. İngilizler en son 2012 de İtalyanlar 2010 da aldı kupayı. Milan Çinli gruba satıldı birşeyler olur dedik ama fos çıktı.
    Real cidden durdurulamayan bir güç oldu.Barça eski halinden çok uzak vasat üzeri bir takım.

RM şu an her futbolcunun rüya takımı.Gerekli transferleri yaparsa seneye yine kupayı rahatlıkla alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 27 Mayıs 2018; 13:4:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Neredesin olm sen her onemli gunde ortadan kayboluyosun iki yorum yap da keyfim yerine gelsin
    ne yorum yapacagim, zaten 2 tane haketmeyen takim final oynadi. daha fazla haketmeyen, haram kupalarina bir yenisini ekledi.

• Mactaki amac salahi sakatlamakmiydi?Karius ne oyle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UEFA Madrid'in kazanacağı belliydi. Ramosun ne mal olduğu daha da netleşti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

N3DV3D'i bloklamayan mı kaldı? Bi' insan hiçbir spordan mı anlamaz. Ne dese tersi çıkıyor. Bırakın saga sola saldırıp rahatlasın. Çok üzülmüş dün belli ki.
    2 ay önce blokladım bende dünya varmış arkadaş, yorumlarını okurken gözlerim kanıyordu

Spor bilgisi 0 ezik bir tip.

• Oha hala Ronaldo mu tartışılıyor? Allah akıl fikir versin. Kendinize saygınız da mı kalmadı?

• Cl yetmez her kulvara bakarız. Bu sene başındaki Süper Kupa en yakın örnek mesela. Suarez'in aldığı penaltı ve Ronaldo'ya verilen kırmızıyla başlayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.