Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maç olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liv3rpool

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salah devam edebilseydi , marcelo onu yine her türlü keserdi bence tartışmaya gerek yok

• Real Madrid'in anlamadığım şekilde bir balı var. Hani bu balın futbol tarihinde bir tane örneği yok. En önemli maçlarda illa ki rakiplerinin en önemli oyuncusu sakatlanıyor. Misal Bayern'de Robben bir yoktu, Vidal yoktu, Neuer yoktu. Buna rağmen Bayern iki maçta istediğini almaya çok yakınken aptal kaleci hatasından maçı verdi.

Yine Juventus müthiş bir geri dönüşe imza attı gitti 90'da hiç yapılmayacak bir hata ile maçı verdi. Benim gözümde o maçtaki penaltı hala şaibelidir.

Bugün yine Liverpool Salah'ın çıkışına kadar gayet iyiydi. Salah bir sakatlandı maçın seyri değişti. Hele kalecinin ilk goldeki hatası daha önce futbol dünyasında örneği var mı bilmiyorum. Olsa bile Avrupa'nın en prestijli organizasyonunda böyle bir şey daha önce olmamıştır. Benim takımım öyle gol yese kaleci yüzünden direk oynamaya gerek yok deyip içeri giderim.

Son olarak Ramos bu gözlerin gördüğü en şerefsiz sporcudur. Böyle bir karaktersiz başarıya nasıl ulaşabilir hayret ediyorum.

• Real maçlarında kaleciler hep hata yapıyor. Baskı yedikleri için mi?
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Liverpool her türlü daha çok haketmişti maçı. Real Madrid gerçekten çok şanslı bir takım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öyle ya da böyle liverpool la real madrid in oynayacağı finali hiçbir şekilde liverpool alamazdı, sistem buna müsade etmezdi, ramos un hareketi de hakemin farkedemeyeceği sakatlamaya yönelik sinsice bir hareket, futbolun içinde var mı? var, zaten futbolda da tam olarak adalet yok, üstüne kalecinin de yaptığı hatalar zaten işi çoktan bitirdi, en çok kaleci açısından kötü bir gün oldu aslında, mağlubiyetin tüm yükü üstüne kalacak ve kariyerini bile etkileyebilecek bir durum bu, ilk golü o şekilde yemeseydi bale in rövaşata golünde daha güvenli sıçrayıp belki de ellerini uzatıp çelebilecekti, son gol zaten kalecinin maçtan tamamen kopmasının eseriydi
  • TRT'nin rezalet yayınıyla, çirkef Ramos'un Salah'a yaptığıyla, malum kalecinin inanılmaz hatalarıyla ve zevksiz oyunla kötü bir final oldu. Tek güzel şey sanırım Bale'nin golüydü. O da gölgede kaldı sanki.

Neyse, tebrikler Madrid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 27 Mayıs 2018; 2:2:19 >
  • Sen bittin ramos

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Sen bittin ramos

Hayatımda gördüğüm en absürd fotoğraf olabilir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Sen bittin ramos

Adamı hangi ara bulupta foto çektirip yukletmis.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Cristiano Ronaldo: "Real Madrid'de oynamak güzeldi.Taraftarlara teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular. Önümüzdeki günlerde transfer sorularınıza yanıt vereceğim."

Ramos: "Cristiano önemli bir oyuncu. Buradan daha iyi olabileceği bir yer yok"

Marcelo: "Ronaldo'nun kalacağını düşünüyorum ancak kulüp ile onun arasında bir durum"

Benzema: "Cristiano nereye gidiyor? Ona ihtiyacımız var"

Muhabir: "Finalde gol atamadığın için hayal kırıklığı yaşıyor musun?"

Ronaldo: "Kim? Ben mi? En çok Şampiyonlar Ligi Kupası ve golü kimde var? Belki Şampiyonlar Ligi'nin adı CR7 Şampiyonlar Ligi olarak değiştirilebilir."

Egosu kendinden büyük şaşkalozun..Gol atamadım diye ağlayacaktı.Gollere sevinemedi bile
    senden iyi provakatör olur vallahi bak.

Napsaydı Messi gibi uzanamadığı ciğere pis mi deseydi dünyanın en iyi oyuncusu lmak gibi bir derdim yok tarzında

• Cr7 futbol tarihinin en büyük balonudur

• Ramos adamdır

• spikerin sorduğu soruya bak. finalde gol atamadı diye üzülmüşmüymüş.

hadi sosyal medyada bu adamların kıyaslanması üzerinden çıkan savaşlar sayesinde ekmek yiyenler var anladık, ulan bari resmi röportaj yapan kişi yapmasın şu şarlatanlığı. bu adama bu soruyu sormanın hiçbir savunulur tarafı yok. resmen prim yapmaya çalışıyolar: "bak cr7 ye ne sordu, cr7 celallendi" dedirtip ekmeğini yiyecekler. lanet olsun bu aşağılık çanak yalayıcılara.

CR7 nin yerinde olsam çoktan çatlardım. iyi sabır varmış, iyi sabrediyo bu pisliklere.

burada bu forumda kavga edenleri tenzih ediyorum, siz burada mesaj yazınca para kazanmıyosunuz. ama, sosyal medyada topluluk oluşturan, takipçisi bol hesap sahibi olanların büyük kısmı sadece popüler olmak için ve ekmeğini yemek için bilere CR7 gibi messi gibi oyunculara saldırıyolar. olay profesyonel yani. yaz bi mesaj şöyle: "yızyılın eziği CR7 yine büyük takıma gol atamadı!!!!" sonra gelsin altına 500 tane retweet, gelsin yeni takipçiler, gelsi ekstra popülarite, gelsin paralar. allah belanızı versin topunuzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Mayıs 2018; 2:37:49 >

• Burda CR7'yi babası gibi benimsemiş boş insan topluluğu var. Ne boş adamsınız siz. Bir oyun için ne bu kadar kuduruyorsunuz beyniniz mi yok?

• Salah dünya kupasına katılamassa ben adamlığını görürüm Ramos'un şuan müslümanlığın simgesi Mısır'da idol b*k yoluna öldürebilirler zor değil 2 şuursuz cihadçi bu işi halledebilir.Gayet ciddiyim arap sitelerinde topic olmuş hatta.Rusya yani zor değil.
  • https://twitter.com/sharrofa72/status/1000493205132017664
    https://twitter.com/ismail_pratama1/status/1000496450009161728
    https://twitter.com/Paramzhea/status/1000637619447844864

Lavuksun ve hep lavuk kalacaksın Ramos!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Mayıs 2018; 15:10:9 >

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.