Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke Liverpool Galatasaray'dan Muslera'yı 90 dakikalığına ödünç isteseydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok CL kazanan hoca kim?
    Edit: Bob Paisley, Ancelotti, Zidane(x3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Mayıs 2018; 0:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberZone12

lan malın evladı adamı oynatmadılarki öyle boş boş konuşuyorsun

Alıntıları Göster
    Üslubunu düzelt,sonra mesaj yaz,Saygısız,Salah'ı koruyacağım diye bana saygısızlık yapamazsın.Salah kolay'a kaçtı çıktı,oynamakta direnebilirdi,çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Üslubunu düzelt,sonra mesaj yaz,Saygısız,Salah'ı koruyacağım diye bana saygısızlık yapamazsın.Salah kolay'a kaçtı çıktı,oynamakta direnebilirdi,çıktı.

Alıntıları Göster
    adam az bile yazmış sana

Herifin omzu çıkıyordu sen nerenle maçı izliyorsun. Cikmasa içinden geçerlerdi madrid'in. Herif aglaya aglaya oyundan cikmis direnseydi diyor.

Sen hiç topa vurdun mu hayatinda sakatlik falan yasadin mi cahil

• quote:

Alıntıları Göster
    evet çok bilmiş. adamın gözyaşlarını görmedin herhalde? ya ne kadar çok kolay oturduğun yerden yazmak. o hayvan ramos sana aynısını yapsa görürdüm seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberZone12 -- 27 Mayıs 2018; 0:36:13 >

• Cristiano Ronaldo: "Real Madrid'de oynamak güzeldi.Taraftarlara teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular. Önümüzdeki günlerde transfer sorularınıza yanıt vereceğim."

Ramos: "Cristiano önemli bir oyuncu. Buradan daha iyi olabileceği bir yer yok"

Marcelo: "Ronaldo'nun kalacağını düşünüyorum ancak kulüp ile onun arasında bir durum"

Benzema: "Cristiano nereye gidiyor? Ona ihtiyacımız var"

Muhabir: "Finalde gol atamadığın için hayal kırıklığı yaşıyor musun?"

Ronaldo: "Kim? Ben mi? En çok Şampiyonlar Ligi Kupası ve golü kimde var? Belki Şampiyonlar Ligi'nin adı CR7 Şampiyonlar Ligi olarak değiştirilebilir."

Egosu kendinden büyük şaşkalozun..Gol atamadım diye ağlayacaktı.Gollere sevinemedi bile

• quote:

Adamı öyle bir şişirdiniz ki,çıkıp 60 dakika iman gücüyle oynasaydı,maç öncesi manşetlerde salah oruç tutuyor,salah şunu yapıyor,salah şöyle adam böyle adam diye diye adam dediniz dediniz 90 dakikayı tamamlayamadı.
    Az laf ( Salah ) , Çok İş ( Bale )

Alıntıları Göster
    imzami atarim bu yoruma hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

adam az bile yazmış sana

Herifin omzu çıkıyordu sen nerenle maçı izliyorsun. Cikmasa içinden geçerlerdi madrid'in. Herif aglaya aglaya oyundan cikmis direnseydi diyor.

Sen hiç topa vurdun mu hayatinda sakatlik falan yasadin mi cahil

Alıntıları Göster
    Gs futbolcularının kaç kere başına geldi,devam ettiler,Dünya futbolunda bir çok örneği var,Salah iman gücünü gösterseydi,Devam etseydi,Omuzu sakat iken takımını sırtlasaydı,Efsane olsaydı.1 yıllık oyuncunun ne çok seveni varmış Adamlar Ronaldo ile Salah'ı kıyaslıyor,diyecek bir şey yok.
    10 yıldır şov yapan adamı 1 yılda parlayan adamla kıyaslayan adamlarla zaten tartışılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberZone12

evet çok bilmiş. adamın gözyaşlarını görmedin herhalde? ya ne kadar çok kolay oturduğun yerden yazmak. o hayvan ramos sana aynısını yapsa görürdüm seni

Alıntıları Göster
    Neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok,Sen git 1 yılda parlayan,Çok imanlı futbolcuyu,10 Yıldır dünya'da sürekli gündemde olan adamlarla kıyasla.Salah'ı ilk liverpool'a gittiğinden beri takip ederim,hatta tekniğini çok beğeniyorum ama mütevazi bir adam iken salah,adamı öyle bir şişirdiniz ki adamdan soğudum.Adam futboluyla değil ibadetleriyle gündeme oturdu,Şampiyonlar ligi finali öncesi konuşulan maç değil Salah'ın maça oruç tutarak mı tutmamış olarak mı çıkacağı idi.

• mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Bu adam bunları yazarken ciddi ise büyük psikolojik sorunları var.

• mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    yani sen sırf başkaları yüzünden salahtan soğudun. hmm.. anladım.

• Açıkçası iki takımında fanı değilim. Sadece iyi olan kazansın kafasında keyifli bir final izlemek için açtım yayını. Ama hatalar, sakatlıklar maçı gölgeledi. Son zamanlarda izlediğim en keyifsiz final oldu.

Yorumlamaya gelince. Salah ın Madrid karşısında oynayışını merakla bekliyordum. Adam sakatlandı. Zaten o sakatlanınca oyun çizgi filme döndü. Liverpool un çoğu oyuncusu korkmaya başladı. Adamlar Salah a endekslenmiş. O çıkınca yeneceklerine inançları kayboldu. Tek hırsı süren mane oldu. Ama tek başına o da bı yere kadar. Salah a yapılan ağır bir fauldu. Bildiğin Amerikan güreşi hareketi. Kaleci rezalet zaten. Liverpool un içindeki hırsı yoketti. Lallana rezalet. Adam, kendi bile oynamayacağını düşünerek hazırlanmış maça. Sahaya girince korkudan oynayamadı bile. Ronaldo artık yaşlanıyor. Yerine gelecek yeni efsaneler lazım.

Marcelo hala döktürüyor. Adam her maç elinden geleni yapıyor. Bale ise Lig de yoktu. Oynadığı maçlarda bile yoktu. Genel bale hareketleri. On maç, yirmi maç piyasada olmaz. Gelir son sezon ya da final gibi maçlarda bir iki hareket yapar. Gene piyasasını garantiler.

Real de genel olarak bir şans var. Bu maç için demiyorum ama genel olarak maçlarda sürekli diğer takımlara göre en şanslı takım Real Madrid. Tek sanssizliklari finale gelene kadar güçlü rakipleri geldi ama hepsini son dakka golleri ya da ucu ucuna şansları ile eledi geldi buraya. Liverpool un bu şekilde final oynayacağını bilsem Münih in ya da Juventus un finale kalmasını isterdim açıkçası. Salah gitti maç bitti. İşin özeti bu aslinda. Açık konuşayım Salah olsaydı Liverpool ona olan inançları ve güvenleri ile bu maçı alirdi.

• Ronaldo cidden kötüydü üzülmüş olması normal.

Sonuçta adam her sene CL kupasını kaldırıyor zaten alıştı artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya futbol tarihi Sergio Ramos kadar ahlaktan yoksun bir futbolcu görmemiştir. İnsan demeye dilim varmıyor. Kendisi sporcu katili bir yaratıktır.

Umarım, futbol hayatı acılar içinde biter. Her hangi bi spor dalında gün yüzü görmeyi hak etmiyor.

Ronaldo'nun galibiyete sevinmemesinin nedenide, Sergio Ramos'un yaptığı pislikle gelen şampiyonluktur. Ronaldo ahlaklı sporcu ve Salah'a yapılanı içine sindiremedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Açıkçası iki takımında fanı değilim. Sadece iyi olan kazansın kafasında keyifli bir final izlemek için açtım yayını. Ama hatalar, sakatlıklar maçı gölgeledi. Son zamanlarda izlediğim en keyifsiz final oldu.

Yorumlamaya gelince. Salah ın Madrid karşısında oynayışını merakla bekliyordum. Adam sakatlandı. Zaten o sakatlanınca oyun çizgi filme döndü. Liverpool un çoğu oyuncusu korkmaya başladı. Adamlar Salah a endekslenmiş. O çıkınca yeneceklerine inançları kayboldu. Tek hırsı süren mane oldu. Ama tek başına o da bı yere kadar. Salah a yapılan ağır bir fauldu. Bildiğin Amerikan güreşi hareketi. Kaleci rezalet zaten. Liverpool un içindeki hırsı yoketti. Lallana rezalet. Adam, kendi bile oynamayacağını düşünerek hazırlanmış maça. Sahaya girince korkudan oynayamadı bile. Ronaldo artık yaşlanıyor. Yerine gelecek yeni efsaneler lazım.

Marcelo hala döktürüyor. Adam her maç elinden geleni yapıyor. Bale ise Lig de yoktu. Oynadığı maçlarda bile yoktu. Genel bale hareketleri. On maç, yirmi maç piyasada olmaz. Gelir son sezon ya da final gibi maçlarda bir iki hareket yapar. Gene piyasasını garantiler.

Real de genel olarak bir şans var. Bu maç için demiyorum ama genel olarak maçlarda sürekli diğer takımlara göre en şanslı takım Real Madrid. Tek sanssizliklari finale gelene kadar güçlü rakipleri geldi ama hepsini son dakka golleri ya da ucu ucuna şansları ile eledi geldi buraya. Liverpool un bu şekilde final oynayacağını bilsem Münih in ya da Juventus un finale kalmasını isterdim açıkçası. Salah gitti maç bitti. İşin özeti bu aslinda. Açık konuşayım Salah olsaydı Liverpool ona olan inançları ve güvenleri ile bu maçı alirdi.
    Tamamen aynı fikirdeyim. Heralde Salahın çıkmasına en çok sevinen adam Marcelo olmuştur. Bale de Sinan gibi çıkar kritik gol atar seneye de aynı devam eder. Sonuç olarak keyifli bir futbol izleyemedim Munih maçı kaleci hatasına rağmen daha güzeldi.

• "Salah'ın sakatlığı ciddi mi? Ayrıntı verebilir misiniz?"
    Jürgen Klopp: "Hastanede röntgeni çekilmiş. Köprücük kemiği veya omuz kemiği iyi değil bildiğim kadarıyla. Şimdilik sadece bunu biliyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Bu adam bunları yazarken ciddi ise büyük psikolojik sorunları var.
    survivor konusundan çıkar mıydın sen ya

• Ekşi'den alıntı
    gruplarda tottenham'a madara olmuş, elemelerde juventus'u hakemle ve benatia'nın hatasıyla elemiş, bayern maçında verilmeyen penaltılarla dört pas yapamadan finale kalmış takım bugün de karius'un iki hatası sayesinde ve salah'ı sakatlayarak top oynamadan kupayı aldı.

sığırın biri de gelmiş liverpool için 50 yılda bir finale çıkıyorlar zaten yazmış, diyecek bir şey yok.
    27.05.2018 00:07 1940
  • Ramos diye bir kasabın yıllardır madridde olması cidden utanç verici.

hakem denen hıyar kart bile vermiyor adama.

maçın içine sıçtı bıraktı.
  • Tebrikler ramos

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.