Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi finali YouTube'ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube, tarihindeki bir ilki kullanıcılarına yaşatmak için günleri saymaya başladı.

YouTube, tarihinde bir ilke imza atmak üzere... Futbol tutkunları UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi finallerini YouTube üzerinden ücretsiz ve canlı olarak izleyebilecekler.

YouTube, spor müsabakalarını daha önce canlı yayınlamış olsa da bu yayınlar, Powerlifting gibi normalde TV'de canlı yayınlanmayan sporlardı. Dolayısıyla BT Sport'un YouTube üzerinden yapacağı canlı yayın, böylesine önemli bir spor etkinliğinin ilk kez YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanması anlamına geliyor.UEFA Avrupa Ligi finali 18 Mayıs'ta, Şampiyonlar Ligi Finali ise 28 Mayıs'ta oynanacak. Futbol tutkunları, maçları YouTube'un yanı sıra, BT'nin kendi web sitesinden de izleyebilecek

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/sampiyonlar-ligi-finali-youtubeta-137510h.htm

• inanılmaz bi haber bu niye tutmamış bu konu? hoş kota geçtikten sonra youtube da 480p bile izlenmiyo nasıl olacak bakalım.
  • Maçı trt vermeyecek mi youtubedan niye izleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten acik kanaldan yayinlaniyor. Carsamba maçlarını youtube'dan yayinlasinlar o zaman alkışlariz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp gibi final olacak .Zaten her sene izliyoruz Atletico real finalini maçlar kısır döngüye giriyor .Hele Allah korusun Atletico öne geçmesin bak o zaman işkenceye .Gerçi atleticonun kazanmasını istiyorum sadece Real'i sevmediğimden değil barca ve bayern i o kadroyla elendiler zor işi başardılar simeone de kupaya kavuşur da biraz olsun kurtulur şu futbol mantelitesinden hem biz hem kendisi rahatlar

İşin garibi barca ligde atleticoyu tokatlayıp duruyor ,cl de tokat yiyor .Real de durum tam tersi .Anlamadım ben bu işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    gecen zar zor yendik, bu sene ne olacagi belli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

gecen zar zor yendik, bu sene ne olacagi belli degil.

Tek maçta şansınız daha yüksek sonuçta biz de yendik bayern de yendi atleticoyu genelde bi halt yapamadık

Elemelerde falan karşılaşsaydınız bu sene Atletico banko elerdi zaten .Geçen seneye göre doping almış gibi oynuyorlar simeone nasıl bi gaz veriyorsa bu otobüs şoförlerine artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Çöp gibi final olacak .Zaten her sene izliyoruz Atletico real finalini maçlar kısır döngüye giriyor .Hele Allah korusun Atletico öne geçmesin bak o zaman işkenceye .Gerçi atleticonun kazanmasını istiyorum sadece Real'i sevmediğimden değil barca ve bayern i o kadroyla elendiler zor işi başardılar simeone de kupaya kavuşur da biraz olsun kurtulur şu futbol mantelitesinden hem biz hem kendisi rahatlar

İşin garibi barca ligde atleticoyu tokatlayıp duruyor ,cl de tokat yiyor .Real de durum tam tersi .Anlamadım ben bu işi

Barca finalde olsdaydı müthiş final mi olacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Maçı trt vermeyecek mi youtubedan niye izleyelim

Bu uygulamanın pratiği şudur; elinde tablet olur dilediğin yerde izlersin maçını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

inanılmaz bi haber bu niye tutmamış bu konu? hoş kota geçtikten sonra youtube da 480p bile izlenmiyo nasıl olacak bakalım.

Hocam konu sıcak fırsat gibi resmen yanıyor
  • euro 2016'yı da alırlar umarım. google için çerez parasıdır. her ay sırf zevkine 1 milyar dolar harcayıp rastgele şirket alıyorlar.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Google_taraf%C4%B1ndan_sat%C4%B1n_al%C4%B1nan_%C5%9Firketler_listesi
  • trt nin canlı yayını var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

trt nin canlı yayını var

Tamam da, YouTube'daki de canlı olacak

• dışarıda izleyemeyiz dediği için dedim. TRT nin verdiği maçı Youtube un vermesi çok bir şey değiştirmiyor en nihayetinde. Yoksa youtube banttan verecek demedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.