Şimdi Ara

Şampiyon Olmamız İsteniyor / İşaret Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler yeni kupayı ilk alan takım Göztepe oldu. Kupayı bizzat canlı yakından gördüm kupa çok güzel resimlerde sadece tek taraflı gibi duruyor ama aslında 4 taraftada çıkıntılar var. Yani öyle tek yanlı değil dolgun duruyor kupa çok güzel. Ama anlamadığım 2. lig şampiyonu ile süperlig şampiyonu aynı kupayımı alıyor yahu? Öyle saçma lahana turşusumu olur?

Gördüğünüz gibi kupayı ilk alan takımın renkleri sarı kırmızı. Kupaya sarı kırmızı kurdaleler sarılır. Ayrıca 2. lig diğer grupta şampiyon olan Yeni Malatyaspor'un renkleride sarı kırmızı onlarda bu kupayı kaldırdı. Bu bir işaretmi sizce bize? Umarım bu güzel kupa kaptanımız Sabri reisin ellerinde göklere kalkar.

• Güldürmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Güldürmedi

komiklik olsun diye demedim zaten konu ciddi? Gördüğün gibi resimleri photoshoptan kendim yapmadım gerçek resimler ok kib by
  • İlk resimdeki kişi siyahi bir beyefendi mi yoksa ışıktan dolayı mı öle çıkmış?Kestiremedimde.. =)
  • Bu arada 3. resimdeki kupayı tutan tshirtlü kişi Göztepe başkanı Mehmet Sepildir. Kendisi ultrastır fanatiktir. Keşke her takımın böyle başkanı olsa taraftarla iç içe olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

İlk resimdeki kişi siyahi bir beyefendi mi yoksa ışıktan dolayı mı öle çıkmış?Kestiremedimde.. =)

Gardaş bi sıkıntın mı var her konuya pembe pembe gülücük atıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sacma her ligin kupasi ayni mi olurmus ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Ne sacma her ligin kupasi ayni mi olurmus ya

Sorma kardişim ya bende bi anlam veremedim bu işe .. Kupalar matruşka gibi olmalı anadınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: student55

Her ligin kupası aynıysa cidden saçma

Hadş kayseri de şampiyonluğa yakın ilginç tesadüf gerçekten

Kayseri de şampiyon oldu dün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Malatyaspor

Göztepe

Kayserispor

• Kayseri şampiyonmu oldu onu bilmiyodmmmm.. işte sıradaki biziz ALLAHIM bu bir işaret ağlamak istiyorum
  • biliyorsunuz geçtiğimiz senelerde karseri erciyesspor ile kayserispor isimlerini değiştirmişlerdi.
    yani şuan şampiyon olan kayserispor aslında kayseri erciyes spor. onlarında rengi de mavi-siyah.

daha da fazla bir şey söylememe gerek yok heralde. yani apaçık ortada her şey bütün ibareler sadece bir takımı gösteriyor. şampiyon beşiktaşı şimdiden tebrik ederim.
  • Tanrı bizim almamızı istiyor.Aman allahım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

İlk resimdeki kişi siyahi bir beyefendi mi yoksa ışıktan dolayı mı öle çıkmış?Kestiremedimde.. =)

Gardaş bi sıkıntın mı var her konuya pembe pembe gülücük atıyorsun

Avatarına ve pembe gülücüğe ilişkin aynı soruyu ben de sordum cevap alamadım.Beklemedeyim
  • TANRI GALATASARAYI KORUSUN VE YÜCELTSİN!
  • Şevkini kırmak istemem ama Yeni Malatyaspor'un renkleri sarı siyah, eklediğin takım Malatyaspor şuan amatör ligde :(

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Şevkini kırmak istemem ama Yeni Malatyaspor'un renkleri sarı siyah, eklediğin takım Malatyaspor şuan amatör ligde :(

Yok öyle birşey şampiyon olan takımların rengi sarı kırmızı göztepeninde malatyanında.. Hangisi bilmiyom ama rengi sarı kırmızı işte şampiyonlar..
  • quote:

Şevkini kırmak istemem ama Yeni Malatyaspor'un renkleri sarı siyah, eklediğin takım Malatyaspor şuan amatör ligde :(

Fotodaki armaya bakarsan yeni malatya spor arması.. Arması sarı siyah olabilir ama sarı kırmızı formaları var gördüğün gibi
  • yabütünsırrıbozdunya.mp4
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRTLAK

quote:

Fotodaki armaya bakarsan yeni malatya spor arması.. Arması sarı siyah olabilir ama sarı kırmızı formaları var gördüğün gibi

Bunu gayet iyi biliyorum malum forma reklamı veriyoruz 😀
    Ama işte kulüp renkleri sarı-siyah :(
    Ama merak etme yinede şampiyonuz ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.