Şimdi Ara

Sami Tarcan TARCANLAR OTO EKSPERTİZ Yargı Dağıtıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
5
Favori
18.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bahsettikleri ekspertiz haber sayfasına bakındım biraz. Tarcanlar'a baya bi sallamış ama inanıyorsunuz ona da.
    Hangisi haklı bunların
  • TARCANLAR'ı sindirecek tek birim devlettir. (Ne yazık ki)
    Yakında da devreye girer zaten.

(Bazı arkadaşlar yanlış anlamış.Adamlar işini düzgün yaptığı için devlet devreye girer,yada birileri kamudaki bir takım satılmış kişileri devreye sokabilir,demek istedim. Türkiye de hiçbir başarı cezasız kalmaz,işini düzgün yapan insanlar ise barınamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 12 Aralık 2019; 16:32:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya var mı diye arabayı çiziyorlarmış, gösterdi Tarcan reis. Neymiş efendim "boyayı çizmeden nasıl anlayalım" diyorlarmış. Ne ekspertisler varmış be hem 300-500 para al sonra arabanın boyasını kazı. Ulan 300-500 vermeden ben kendim kazıyıp bakamıyormuyum, nerede kaldı senin ustalığın?. Madem boyayı kazımadan anlayamıyorsun bırak bu işi ne hakla milletin arabasına hasar veriyorsun. Benim arabama böyle bir şey yapsın bir ekspertiz, direkt polis çağırır tutanak tutturur mahkemeye veriririm. Tarcanlar gibi işini iyi yapanların Allah yardımcısı olsun, üçkağıt dünyasında işleri çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekspertiz diye geçinen eski çaycı, berber ama Yeni Eksperler; arabaların anasını ağlatıyor. Adamlar cizmedk, kazımadık yerini koymuyor. İşlerine gelmediği için de Sami Tarcan, Yeşil Oto, Onay Ekspertiz gibi firmaları karalama kampanyaları başlatıyorlar. Şahsen Sami Tarcan'a gitmesem de etrafımdan giden onlarca kişi var ve bir tanesi olumsuz yorum yapmadı. Adam işini hakkıyla yapıyor!

Adam sayesinde binlerce kişi dolandırıcıların elinden kurtuldu. Allah razı olsun kendinden. Başka diyeceğim yoktur. Her daim arkasındayız, ülkenin öbür ucunda da olsa alır aracımızı kendisine getiririz.

• İşini temiz yapmak en büyük yanlış bu ülkede artık... 2. el araç alıp ekspertiz firması abi hiç birşey yok demesinin ardından 2 bin tl para harcadık arabaya alalı 1 hafta olmadan alt salıncak komple değişti şimdi 200tl verdiğim ekspertize dönüp paramı geri ver diyip adamlamı uğraşcaksın yoksa 2bin tl nin gidişine mi yancaksın ... Halıcıdan dönerciye dönerciden ekspertize dönen firmalar var...
  • Kusurlu araca kusursuz,kusursuz araca kusurlu demektir 2.el pazarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BENİM BİLDİĞİM EN SAĞLAM EKSPERTİZLER 1 TARCANLAR 2 KOÇ OTO EKSPERTİZ KARŞISINDA İKİSİDE SAĞLAMDIR.
  • 2 ay kadar önce araç almak için bir galeriye gittik. galerici ekspertiz için aracı kendi adamları olan ekspertize götüreceğimizi sandı. bir heves araçla galeriden çıktı. fakat biz oto rapor ekspertize götüreceğiz deyince adamın suratı asıldı. yolda bize oto raporla ilgili bir sürü saçma sapan cümleler söyledi. oraya gitmeyelim, şu ekspertize gidelim diye bize tavsiye de bile bulundu. galerici istemese de bizim dediğimiz yere gittik. ekspertiz sonucu galericinin endişelerini haklı çıkardı. araçta kaza, hasar, boya yoktu fakat zincir, şanzıman ve turbo vb yerlerde bir sürü sorun çıktı. aracın yaklaşık 50.000 tl masrafı vardı. tabii aracı almadık. olan bizim ekspertiz ücretine oldu. yapacak bir şey yok. verilmiş sadakamız varmış.

yani oto rapor güvenimizi boşa çıkarmadı. inşallah bütün diğer şubeleri de böyle dürüsttür.
  • bir bu, bir de düzce onay ekspertiz; denk gelse yakınlarından araç almak isterim de telefonla çekim yapmasa harika olacak.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Bunların youtubeda olmadığı zamanlar yeşil oto expertiz takip ederdim ve ediyorum. Zaten birbirlerini tavsiye ediyorlar.
  • vay arkadaş demek ekspertizde boyayı çiziyorlar. bunu bilmiyordum. o ne öyle. arabamı götürücem alıcı baktırırken çizecekler. 2-3 alıcı arabaya ekspertiz yaptırsa araba pert resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Bunların youtubeda olmadığı zamanlar yeşil oto expertiz takip ederdim ve ediyorum. Zaten birbirlerini tavsiye ediyorlar.
    Yeşil expertizde sanki fetöcü havası seziyorum ama yanılıyor da olabilirim.
  • o arkadaşın videolarını da izledim, hala da takip ederim de diğer ikisinden farklı gibi biraz tarzı. işinde gücünde herhalde, pek takılmıyor youtube'a. bir de airbag kontrolü yapmıyor demişlerdi, kesin bilgim yok ama
  • Bir insan başkasına hileli mal satıp haram kazandıktan sonra geceleri nasıl uyur ya? İnanılır gibi değil gerçekten.

Ben kendi aracımı alırken araç nispeten yeniydi. Bir tanıdık usta ile gittik baktık motora falan baktı dinledi etti. Kapılara vs falan baktı sorun yok dedi aldık. Ekspertiz yaptırmadım. 4 yıl 78bin km dir kullanıyorum şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Eksperlere götürüyorsunuz aracı alıyorlar lifte, o sistem amortisörleri nasıl anlayacak binip dolaşmadan? Dyno testi diye birşey çıkarıyorlar baskı balata sıyırıyormu kaçırıyormu bakan yok. o değerlerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Hava yastıklarını söküp bakmıyorlar orjinal mi hasarlı mı bilmiyorsunuz.

Esper bence aracın şaşesinde eğilme bükülme var mı motor yağ vs kaçırıyor mu anca o konuda etkin olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 15 Nisan 2020; 10:41:28 >
  • Hava yastığı açan araçlara ağır hasar kaydı veriliyor. Ağır hasar kayıtlı araçların trafikten men edilmesi, standartlara uygun şekilde tamir edilmeden de trafiğe çıkmasına müsade edilmemesi gerek. Tamirin kontrolüde usta eksperler tarafından yapılmalı, bu şekil dirençle kandırılmış, şasesi birleştirilmiş araçların trafiğe çıkmasına izin verilmemeli.
  • Bu ülkede güzel dürüst hakkını vererek iş yapanlar o kadar azaldı ki, insanları kötülüğe alıştıracaklar yakında hiç birini bulamıycaz. İşin kötüsü herkesi bunu yapmaya zorluyolar.

• yapılması gereken davranış

üçkağıtçı piyasada olağanüstü bir sıfat oluyor.
  • 2. El araç aldınız expere soktunuz öyle veya böyle tamam deyip aldınız.
    Ama güvenemediniz tarcanlar götürdünüz ve farklı şeyler cıktı mesela airbag açmış veya km oynanmış veya başka şeyler.
    Mahkemeye verip paranızı geri alma durumu olurmu? Örneği varmı?

• tarcanlar bayilik vermeye başladı ya umran ekspertizin rakibi oldu artık. yakında umran ın arkasında hangi godaman ailenin milletvekili varsa bi bölge savcısını gönderir tarcanların üstüne. birşey bulamazlar ve şiir okudu diye hapse atarlar.

şikayetvar ı açtım umran şikayetleri kaynıyor. tarcan ile sadece 2 şikayet var. birisi çok bekletti diye, diğeride tarcan, şanzıman yağ kaçırıyor demiş ama bozulacağını söylememiş. ula yağ kaçırıyor demiş. bozulacak demektir, ille söylemesine gerek mi var?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.