Şimdi Ara

Sami Tarcan TARCANLAR OTO EKSPERTİZ Yargı Dağıtıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
18.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Sırf buradakilerin ceza alması bile emsal niteliği taşıyacak bir sürü dava açtırır.
    forumda bile dirençle hava yastığı kandıranları savunanlar var hocam neymiş ekmek parasıymış. bunların ekmek parası anlayışı haram yiyerek paraları cukkalamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 11 Aralık 2019; 17:31:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Allah bunları yapanların burnundan getire getire çıkarsın. Umarım birgün o sattıkları arabalar en büyük kabusları olur da neyin ne olduğunu anlarlar.

Çünkü ; galerici demek pert hasarlı ekli arabayı müşteriye kusurlarını gizleyerek söylemeyecek satıp yorulmadan emek vermeden para kazanmak demek , tabi teknoloji ve iletişim geliştikçe bu çakallar iyice cildirmaya başladı yoksa emin olun bundan 10-20 sene önce piyasada ne ekli pert taklali gonyesi kaymış araba vardı haddi hesabı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 12 Aralık 2019; 5:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Bu işlerde işini yaparsan tabiki düşman edinir sevilmezsin

Çünkü ; galerici demek pert hasarlı ekli arabayı müşteriye kusurlarını gizleyerek söylemeyecek satıp yorulmadan emek vermeden para kazanmak demek , tabi teknoloji ve iletişim geliştikçe bu çakallar iyice cildirmaya başladı yoksa emin olun bundan 10-20 sene önce piyasada ne ekli pert taklali gonyesi kaymış araba vardı haddi hesabı yok
    şükürler olsun teknoloji geliştikçe ne satın aldığımızı görebiliyoruz. 20 sene önce kim bilir kaç bin km'lerden kaç bin km'lere araba düşürüyordu insanlar...
    Leyla ile Mecnun Fan Club
  • Artık Tarcanlar var işini yapamayan başkasın çamur atan sahtekarlar kapatsın gitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 12 Aralık 2019; 9:56:45 >

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE
  • Uzun zamandır takip ederim Sami ustayı, araba alacak olsam satıcıya "aracın başına bir şey gelirse tüm masraflar bana ait kardeşim, ben Kocaeli Tarcanlara götürmek istiyorum aracı" derim.

İstoç ve çevresindeki expertizlerin galericiler ile anlaşmalı olduğuna bizzat şahit olduktan sonra, kolay kolaY İstanbul için de ekspertiz yaptırmam artık.

Sadece kurumsal ekpertizler arasında EFT için iyi diyebilirim.

kansız bunlar.
  • Bu Expertiz olayına düzenleme yapılması şart. Piyasayı bilen adam az, çoğu kişi kandırılıyor hala. Şimdi ben hangi firmaya güvenebilirim ki. Götürmem daha iyi. Belli bir standart getirilmesi gerek çakallık yapanın lisansı anında iptal olsun

• Ülkedeki boya takıntısı + dolandırıcı satıcılar yüzünden gelinen noktaya bak, acaba başka ülkede meşhur olan otoexpertizci var mıdır ?
  • Ekspertiz de oto boyacılar elinde makinesi olmadan anlıyor, ancak bu işin makinesi çıktı ayakkabı boyacısı bile Expertiz raporu verebilir hâlde, birde bu tipler bakıp anlamıyor araç sahibine boya var mı diye soruyor, lan madem anlamiyon nerede boya var ben söyleyemem, anliyorsan bak yoksa ayakkabı boyamaya geri dön

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birkaç ekspertiz firması dışında hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. 1 ay önce araba alırken götürdüm full olanı yaptılar güya, tavan orijinal yazmışlar aracı aldıktan 5 gün sonra fark ettim en az 100 dolu göçüğü vardı bunu nasıl göremez aklım almıyor. birde motor da arıza varmış bunu da görememişler o kadar bilgisayara bağladılar yetkili servise gittim motor değişecek dedi 54.000 TL masraf çıkardı şimdi ben bu ekspertizciye ne yapmalıydım? aracı sahibine iade ettim de kafayı sıyırıp yanlış bir şey yapmaktan kurtuldum.

Neymiş devlet yapacakmışta olacakmışta felan filan.

Devlet dediğin millettir böyle esnaflara millet sahip çıkacak.

Siyasete fazla karışmadan tüm siyasiler aynıdır.

Burada asgari ücrete razı gelirken vekil dediğin kişinin bizlere yani vergi ödeyenlere maliyeti
    en kötü aylık 100.000 , 150.000 TL.

Yattığı yerden hiçbir emek harcamadan para alanlar dürüst esnaflara sahip çıkacak ancak rüyanızda görürsünüz.

Ben aşırı şüpheci biriyim fakat ekspertiz olayında Sami Tarcan bana tek güvenilir isim gibi geliyor.

Hatta Sami Tarcan'ın sesi bu video olmalı pekte iyi gelmiyordu.

En güvenilen adalet kendinin uygulayacağı adalettir.

Bir şarkı sözü der ki: Bekleme rüzgarın esesi yok.

Bu millet ya bir araya gelip haksızlığı süpüren kasırga gibi olacak ya da dürüst kişiler yok olacak.

• Ee sahtekarlarin işine gelmez tabi.

• büyük kurumsal firma diyip duruyor ama kim yönetiyor bu ekspertiz haber hesabını?

gerizekalı herifler kurumsalmış ama türkçe bile bilmiyor. alenen yerine alanen yazıyor

tarcanlar baya darbe vurmuş belli ki o hırsızlara, instagramdan emniyete şikayet ediyorlar

Zaten bu işini adam gibi yapan sayfalar ne zaman video paylaşsa hemen 1-2 karaktersiz gelip dislike atıyor. Zorlarına giden ne ise artık?!

Orijinalden alıntı: lazloo

Ben haber profili olarak geçinen bu sayfayı şikayet ettim. Siz de edin.
    Link?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.