Şimdi Ara

Sami Tarcan TARCANLAR OTO EKSPERTİZ Yargı Dağıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
5
Favori
18.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• baştan sona izlemenizi öneririm. ekspertiz haber vb. oluşumlar arkadaşı karalıyordu, toplu cevap vermiş. hatta cevap vermemiş, yargı dağıtmış

valla helal olsun.

• Ben daha önce 10 yıl kocaelinde yaşadım.
    Eşimiz dostumuz vardır orada.
    Şu ana kadar kimi gönderdiysem memnun ayrıldılar.
    Gerçekten işini hakkıyla yapan nadir esnaflardan.
    Sami beyle sosyal medya hesabım vasıtasıylada tanıştım.
    Gerçekten beyefendi bir insan.
    Bizde bir şey vardır.
    Birisi iyi oldumu, öne çıktı mı ona yetişmeye çalışmak yerine onu bacağından aşağı çekmeye çalışırız.
    Ülkenin geldiği hale bakın. İşini iyi yapmak da suç oldu. Ülkenin çoğunluğu çakallık, dolandırıcılık peşinde. Böyle işini iyi yapan, kimseyi dolandırmayan insan evladı kişileri de tehdit yoluyla sindirilmeye çalışılıyor. Bizim gibi üçkağıtçının kol gezdiği ülkelerde devlet çok önemlidir çünkü biz hâlâ kendi başımıza bırakılacak seviyeye gelemedik. Devlet denetim sağlayacak. İşini layığıyla adam gibi yapmayanların tepesine çökecek.
    Malum site başta olmak üzere bazı ilanlarda "Tarcanlar hariç her yere expertiz yaptırılabilir." şeklinde bir ibare görüyorum. Bana göre şu ibare dahi satıcının kötü niyetli olduğunun ve karşısındakini dolandırma niyeti olduğunun göstergesidir. Keşke bu tip ilanları şikayet edebileceğimiz ve ilgili şahısların hakettiği cezaları alabileceği bir şikayet hattı kurulsa da bu tip kan emiciler azalarak sona erse.
  • Bu devirde işini iyi yapmak düşman edinmenin en kolay yolu. Bu da ispatı.
  • Maalesef sindirecekler diye korkuyorum bakin onay oto bi video cekmisti adamlar tehditle videoyu kaldirttilar bu aralar da video fln cekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini iyi yapan insanlar hep mi zor duruma düşer bu memlekette? Yalan dolanla insanları dolandıran ş*refsizler rahat bırakmıyor adamları.
  • Ülkenin geldiği hale bakın. İşini iyi yapmak da suç oldu. Ülkenin çoğunluğu çakallık, dolandırıcılık peşinde. Böyle işini iyi yapan, kimseyi dolandırmayan insan evladı kişileri de tehdit yoluyla sindirilmeye çalışılıyor. Bizim gibi üçkağıtçının kol gezdiği ülkelerde devlet çok önemlidir çünkü biz hâlâ kendi başımıza bırakılacak seviyeye gelemedik. Devlet denetim sağlayacak. İşini layığıyla adam gibi yapmayanların tepesine çökecek.

• Birgün bu adamın dükkanı kundaklanırsa ya da canına kastedilirse şaşırmayın.
  • Tarcanlar, otomobil dünyasının Danıştayı oldu. Son karar mercii. Verilen karara itiraz hakkı yok Herkes böyle olsa, herkes ekmek yer. Alan razı satan razı olur ama nerdeee..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birilerinin 2. el teşkilatına fena çomak sokunca böyle oldu, adama mesajlarda fetöcü bile demişler
  • Ben daha önce 10 yıl kocaelinde yaşadım.
    Eşimiz dostumuz vardır orada.
    Şu ana kadar kimi gönderdiysem memnun ayrıldılar.
    Gerçekten işini hakkıyla yapan nadir esnaflardan.
    Sami beyle sosyal medya hesabım vasıtasıylada tanıştım.
    Gerçekten beyefendi bir insan.
    Bizde bir şey vardır.
    Birisi iyi oldumu, öne çıktı mı ona yetişmeye çalışmak yerine onu bacağından aşağı çekmeye çalışırız.

• sahte hesap açmışlar sami kardeşin adına. neler neler yazıyorlar, hakkında atıp tutuyorlar... meyve veren ağaç taşlanır demişler. arabada boya olup olmadığını arabanın sağını solunu kazıyarak anlayan ekspertizler raadsız
  • Nasıl bi ülke de yaşıyorsak işini iyi yapan ne hikmetse tehdit alıyor küfür yiyor..

• Bu devirde araba satanın söylediği tanıdığı expertize gidilmez diye bir laf var. İzmir de iyi expertiz diye konu açılmış açan expertiz cevap veren expertiz. 1 mesajlık hesaplar

Sen kalkta expertize güven.

Allahtan Google Arama yorum kısmı var.

Tarcanlar düzce onay oto expertizin selamına cevap vermiş. O videoda düzce onay oto bir kaç firmaya selam olsun dedi. İzmir için olanı not ettim.

İzmir oto expertiz

Teşekkürler Tarcanlar
    Teşekkürler Düzce onay oto

• Adamın videolarını izledikten sonra öğrendiğim rapora sahte kaşe olayını geçen sarı sayfa ilanında gördüm ama yemek şirketi kaşesi basmıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyalı araca boyasız, boyasız araca boyalı derler çık işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Bu devirde araba satanın söylediği tanıdığı expertize gidilmez diye bir laf var. İzmir de iyi expertiz diye konu açılmış açan expertiz cevap veren expertiz. 1 mesajlık hesaplar

Sen kalkta expertize güven.

Allahtan Google Arama yorum kısmı var.

Tarcanlar düzce onay oto expertizin selamına cevap vermiş. O videoda düzce onay oto bir kaç firmaya selam olsun dedi. İzmir için olanı not ettim.

İzmir oto expertiz

Teşekkürler Tarcanlar
    Teşekkürler Düzce onay oto
    düzce onay oto bir video çekmişti ama kaldırmak zorunda kalmış sanırım. tehditler yüzünden...

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Onay Oto Ekspertizyoutube
    #27 Tek Değişen Denilen Parça Orijinal, ONARIM CİNAYET
    https://www.youtube.com/watch?v=h60tSeRNjjk&feature=youtu.be

19. Dakikadan sonra bakın

İzmir oto expertiz ufuk bey
    İstanbul Ümraniye pilot garaj Mustafa bey
    İstanbul Avrupa yakası yeşil oto expertiz Halil bey
    Bandırma Halil usta
    Ankara şaşmaz oto rapor İlkay bey
    Kastamonu oto expertiz emre bey
    Kocaeli Tarcanlar
    Kocaeli koç oto expertiz Ercan bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 10 Aralık 2019; 8:54:11 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.