Şimdi Ara

Sami Tarcan TARCANLAR OTO EKSPERTİZ Yargı Dağıtıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
18.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    video konusu neydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

https://www.youtube.com/watch?v=h60tSeRNjjk&feature=youtu.be
    19. Dakikadan sonra bakın

İzmir oto expertiz ufuk bey
    İstanbul Ümraniye pilot garaj Mustafa bey
    İstanbul Avrupa yakası yeşil oto expertiz Halil bey
    Bandırma Halil usta
    Ankara şaşmaz oto rapor İlkay bey
    Kastamonu oto expertiz emre bey
    Kocaeli Tarcanlar
    Kocaeli koç oto expertiz Ercan bey
    hayır bir de ekspertiz haber'in yöneticileri tam komedi. yorumları kapatmışlar, mesaj atamıyorsun. hikayeden mesaj atamıyorsun onu da kapatmışlar

kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. sayfayı şikayet etmek en doğrusu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 10 Aralık 2019; 8:59:38 >

• Ben haber profili olarak geçinen bu sayfayı şikayet ettim. Siz de edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet ettim geçtim. Ama ülkemiz de normaldir işini iyi yapanı çok az kişi taktir eder.Genel anlamda bu sorun mevcut. Ayrıca Tarcanları sindirmek değil bence amaç onlar üzerinden prim yapmak yoksa adamların şubesi yok,şubeleşme düşüncesi de yok. Şubeleşen firmalar herşekilde Tarcanlardan fazla para kazanıyorlar kazanacaklar da.
  • Tarcanları ülkenin başına getirtip esas oraya bi ekspetiz yaptırmamız lazım. ülkenin kaportası sağlam mı, şase direkler nasıl, takometreyi kaç yüzyıl düşürmüşler, airbaglerimiz dirençle kandırılmış mı, yoksa ortadan ekli miyiz?
  • Yargi lemma gibi yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Yargi lemma gibi yani
    nasıl?
  • Arabalara hiç ilgim yoktur arabadan da anlamam fakat bu adamın videolarını sürekli izliyorum memlekette düzgün iş yapan insana o kadar hasret kalmışız ki bunu anladım.
  • AtmosferikV8 kullanıcısına yanıt
    Hangi devlet? Vatandaşından dünyanın en yüksek vergisini alan mı? Yoksa vatandaşını koruyamayıp cani kocaların katletmesini sadece seyreden devlet mi?
  • bu adam da iyi
    Onay Oto Ekspertizyoutube
    #27 Tek Değişen Denilen Parça Orijinal, ONARIM CİNAYET
    https://www.youtube.com/watch?v=h60tSeRNjjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 10 Aralık 2019; 21:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaster

bu adam da iyi
    https://www.youtube.com/watch?v=h60tSeRNjjk
    tarcanlar ile arkadaş olduklarını biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: quxall

birilerinin 2. el teşkilatına fena çomak sokunca böyle oldu, adama mesajlarda fetöcü bile demişler
  • Ben bu adama sakaryadan gittim üşenmedim adam 10 numara beş yıldız ilgileniyor ve her şeyi çıkartıyor araçtaki. İşini gerçekten iyi yapan birisi helal olsun

• Malum site başta olmak üzere bazı ilanlarda "Tarcanlar hariç her yere expertiz yaptırılabilir." şeklinde bir ibare görüyorum. Bana göre şu ibare dahi satıcının kötü niyetli olduğunun ve karşısındakini dolandırma niyeti olduğunun göstergesidir. Keşke bu tip ilanları şikayet edebileceğimiz ve ilgili şahısların hakettiği cezaları alabileceği bir şikayet hattı kurulsa da bu tip kan emiciler azalarak sona erse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 11 Aralık 2019; 11:7:40 >
  • Sosyal medya reklamları kadar itici reklam yok.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bununla ilgili zebani hikayesi geldi aklıma...

• ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    genelde kocaeli'ndeki galericiler yazıyor bunu ilana
  • tarcanlar a bizzat alacağım aracı expertiz yapmak için istanbuldan götürdüm. iyi ki götürmüşüm. videolarda izlediğiniz gibi ne varsa net olarak söylüyor. satıcı alıcı karıştırmıyor. araba neyse söylediği de o oluyor. yanlız gidecekseniz sabah erken saatlerde gitmenizi öneririm :) ben erken gittim 2.araba idim sıradaki saat 9 a yaklaşırken kapıda 20 araba expertiz için sırada bekliyordu.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Sırf buradakilerin ceza alması bile emsal niteliği taşıyacak bir sürü dava açtırır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.