Şimdi Ara

Samet Git Allahını Seviyorsan Ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • McGregor, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Necip, Holosko, Fernandes, Veli, Olcay, Mustafa

Kadroya bakar mısın? Fatih Terime egolu diyorduk bu ondan daha fazla çıktı adam ille de ısrar ediyor. Yemin ediyorum şurada olsa ağzınının ortasına geçirirdim bir tane Sene başında diyorlardı Beşiktaş anadolu takımı oluyor diye aha da oluyor bu adam resmen ben Beşiktaş'tan daha büyüğüm diyor bunun Beşiktaşlı olduğuna falan da inanmıyorum bu bildiğin inat arkadaş.

• adam bildiğin teknik traktör millet genç oyuncusunu şaha kaldırır bu yerin dibine sokuyor
  • Benim kesinlikle bir inancim kalmadi hocaya. Oncelikle hic profesyonel degil, sene basindan beri nasil bir taktik izliyoruz anlayamadim her maci izlememe ragmen. Besiktas daha profesyonel bir hocayi ve ekibi hakediyor.
  • Guti reyiz di sanırım bir sözü vardı adam hemen anlamıştı bizim takımdaki durumu..
  • Direk kopyaladım yorumlarımı.

Hoca hakikaten beyinsiz.Tam bir beyinsiz.İlk 11 şaka gibi.

Veli bu takımda nasıl oynar anlamak mümkün değil.Vay Beşiktaş'ın haline.Ne hallere düştük.3.sınıf topçular oynarken Oğuzhan gibi adamlar yedek kalıyor.

Formsuz Holosko ve 1 senedir oynamayan Mustafa oynarken Dentinho yedek kalıyor.

Yeter Sir Aybaba yeter.
  • yuh ya dentinho dururken 1 senedir oynamayan mustafayı 11e koyuyor. daha geçen maç gördün adamın halini 60da çıkardın ne bu ısrar ne zaman oynicak dentinho oğuzhan konusunda hiç değinmiyorum bile umarım biran önce gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Guti reyiz di sanırım bir sözü vardı adam hemen anlamıştı bizim takımdaki durumu..

http://www.haber1903.com/Besiktas-11448-benimle_hic_konusmadan_takimdan_kovdugunu_soyledi.html
    Ne kadar doğru bilinmez ama aynı şeyleri Q7 de söylemiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oğuzhan niye yok onu anlamadım
  • Aga adamın Oğuzhan a garezi var anlaşılan.Hala Veli'yi oynatıcam diye yardırıyor.Çıldırtır adamı.
  • Mac konumuz neden yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan'i oynatmiyon ya Allah seni bildiği gibi yapsın. Egolarini git anadolu kulüplerinde tatmin et. İssiz kalirsin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Mac konumuz neden yok

http://forum.donanimhaber.com/m_73961959/tm.htm
  • Hala millet oğuzhan diyor oğuzhanın olduğu maçlarıda gördük komik duruma düşmeyin.Sametin tek hatası bize 5 maç büyük maçı kaybettirmesidir bu sezon hala veli var mustafa niye var diyenler var ya.
  • beşiktaş gibi bir takıma geliyorsun, yaptıklarına bak. tam rezil bu adam. nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum hâla. ligin 2. yarısı başlamadan samet'i postalamanız gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Hala millet oğuzhan diyor oğuzhanın olduğu maçlarıda gördük komik duruma düşmeyin.Sametin tek hatası bize 5 maç büyük maçı kaybettirmesidir bu sezon hala veli var mustafa niye var diyenler var ya.

Adam oğuzhani sag bek oynatti oguzhan napsin..ayrica hem trabzon macinda hem kasimpasa macinda harika paslar atti bizimkiler kacirdi..

• Oğuzhanin asisti vizyonsuz Samete kapak olsun.

• Hala Oğuzhan diyenler var diyenler var.blok.

• takım vasat oynuyor beceri yok takımda pozisyonlar harcanıyor
  • Oguzhani sağ kanatta oynatmis yanına veli, akgunu koymuş sonra Oguzhani da gördük diyolar. Noldu şimdi?

• Bugün yine sametin saçmalıkları devam etti . Bitik koşamayan mustafa pektemek oyundan erken çıkarılmalıydı , dentinho ikinci yarının başında girmeliydi hatta ilk 11 başlamalıydı.Oğuzhanın yedek kalmasına bende anlam veremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.