Şimdi Ara

Saman nezlesi yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kronik saman nezlesiyim her yıl nisan-mayıs aylarında oluyor.1 haftadır falan burnum acayip derecede akıyor su geliyor neredeyse çözümü nedir ilaçlardan ümidi kestim

• senin buji meme yapmış,en yakın sanayi otoya gidip göstermeni tavsiye ederim
  • Beyne giden koku duyularını aldır,
  • Hocam doktora görün buradan sağlıklı cevap alamazsın benimde toza ve polenlere alerjim var ama seninki kadar nüksetmiyor.
    Alerji testi yapıyorlardı ( kan vs. alarak )
    Git durumu izah et. Olmadı google arat koca karı ilaçlarıyla idare et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bir tedavisi yok.Ben kendimi bildim bileli her baharda bu sıkıntıyı çekiyorum.

Son bir kaç yılda gözlemlediğim kadarıyla bu alerjik durum en çok Ankara'da beni rahatsız ediyor.Diğer şehirlerde bu kadar rahatsız olmuyorum.İstanbulda çok hafif oluyor ama önemsenecek kadar değil.İzmir de hiç olmuyor.Nevşehir'de hiç olmuyor.Bu bahar Ankara daydım acayip şekilde etkili oldu.10 gündür İnegöldeyim (iş için) Ankarada ki kadar olmasada burada da zaman zaman allerjik durum oluyor.

Sanırım hava ve iklim koşulları bu rahatsızlıkta önemli bir faktör.İlaçlar sadece vucüdun çalışmasını yavaşlatıyor ben senelerdir kullanmıyorum.Belki yeni bir ilaç çıkmıştır orasını bilmem.

Önlem olarak gözlük kullanmak ve burun deliklerinin içine hafifçe krem sürmek işe yaraya bilir.

• Desmond başla yanında Allerpril ve Sudafex tablet ancak bunu reçeteye yazacak bir uzaman doktor olması lazım. Sudafex ve Desmond ilaç olmakla birlikte Allerpril bitkisel bir yağ Bunları kullan geçmezse paranı geri vericem :P
  • aynı alerji bende de var. o kadar doktor peşinde koştum çözüm bulamadılar. nisan- haziran arası oluyor. Gözlerim kaşınıyor ve şişiyor. Burnum hiç durmuyor ve sürekli hapşırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domuz Gribi Oldum Yardım?
    15 yıl önce açıldı
    İshal Oldum Çok Acil Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede oluyordu ancak 2 sene yaşadım bu durumu sonra kendiliğinden geçti
  • kardeş bende de polen alerjisi var sanırım seninkiyle aynı belirtiler XYZAL diye bi hap aldım forumdaki arkadaşların önerisiyle hiçbir şeyim kalmadı çok şükür uyku falan yapıyor diyorlar ama bende hiç yapmadı eczaneden reçetesiz alabilirsin
  • göz kaşıntısı ve burun akması bendede oluyor yılalrdır allerset al kesin çözüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.