Bildirim
Sam and Max Serisi Türkçe Yama Çevirilme İhtimali (Telltale)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi olur. ne zamandır biri el atsa diyordum. Hadi bu kez olur inşallah. elinize sağlık şimdiden :) -
Dil Dosyaları açılıyorsa bakabilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umarım çevrilir. Gerçekten isterim. Bu gidişte tüm kült adventure oyunlarını türkçeleştirmiş olacağız :) -
@ARTAGON99 yeterli sayıda yorum ve oy gelirse... Kimbilir
@Jack Sparrow çok teşekkür ederim. Tool nasıldır bilemiyorum açıkcası.
@Zeragorn sizin Monkey Island serisi ve Day of the Tentacle girişimleriniz adventure ateşini canlandırsa ne güzel olurdu cidden. -
Kütüphanede bütün serileri duruyor Türkçe yok diye daha açmadım. Türkçe gelirse güzel olur ya. -
oynamak isterim :D -
@Habley türkçeleşirse hepimiz çok eğleneceğiz. Çok matrak bir seridir. Bir çok popüler kültür öğesine de göndermeler vardı yanlış hatırlamıyorsam.
@ahmetsafa113 ne kadar çok kişi yorum yaparsa o kadar yaklaşırız hedefimize. -
Seri güzelmi beyler Back to the Future gibi birşey mi? Türkçesi çıkarsa oynarız -
Onun matrak olanını düşünün
En Beğenilen Yanıtlar

Çok iyi olur. ne zamandır biri el atsa diyordum. Hadi bu kez olur inşallah. elinize sağlık şimdiden :)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X