Şimdi Ara

Ori and The Blind Forest - Definitive Edition Türkçe Yama Linki?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
9.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Arkadaşlar Steam'den Ori and The Blind Forest - Definitive Edition'ı bilgisayarıma kurdum. Ama oyunu Türkçe olarak oynamak istiyorum. İnternette ne kadar arasam da direkt olarak linkini bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Elinde varsa yama bir yere upload ederek paylaşabilir mi?

    Teşekkür ederim.



  • Narowal kullanıcısına yanıt
    Narowal demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: Narowal

    Basic bir bilgisayar bilginiz varsa yapabilirsiniz?
    Bunu yazcağına sussan daha faydalı olursun , millet yardım istemiş cevaba bak , yemişim yaşını basic insan olarak kalmışsın bu hayatta belli ki
  • Bildigim kadariyla o surumune uygun turkce yama yok dostum. Normal surumunu kacak yollardan oynadim bende sirf o yuzden.Steam de normal surumu yok.
  • site paylaşımı yapılıyor mu bilmiyorum ama buraya yapıştırayım..

    http://www.u-crew.net/index.php?topic=77.0
  • Mechazawa kullanıcısına yanıt
    steam'de de definitive edition alınca normal sürümü de geliyor.
  • Türkçe yama bulamadım

    edit: tamam oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 20 Şubat 2018; 0:0:38 >
  • bilgisi olan paylaşırsa iyi olur...
    senaryo bazlı platform oyunlarını,düz oynayınca pek bir anlamı kalmıyor....
  • U-Crew’in yazılımı üzerindekini indirebiliyorsun.
  • U-crew'in arayüzünü bir türlü ben kullanıp beceremedim galiba birisi uploadlayıp link fırlatabilir mi pm yoluyla vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teberzin

    U-crew'in arayüzünü bir türlü ben kullanıp beceremedim galiba birisi uploadlayıp link fırlatabilir mi pm yoluyla vs.
    Hocam buldun mu? bu lisans yerinde bilgileri yazıyorum donup kalıyor firewall antivirüs hepsinden izinler açık anlamadım program tepki vermiyor. Sitelerine üye oldum ama msj yazamıyorum vallaha yama indirirken ilk defa bu kadar zorlanıyorum biri şunu adam gibi google drive veya yandex vs gibi bi yere upload etsede kursak...
  • U-crew'den indirdiğim dosyaya giriş yapamıyorum, üyeliği onaylamadılar herhalde. Neden böyle saçma sistem kurmuşlar anlamadım.Ayrıca antivirus programı taramıyor şifre korumalı diyor. Virustotal sitesinde tarattığımda 2 tane program virus buluyor. Yapabilmiş birisi drive, yandex gibi sitelere yüklese süper olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Gwynbleidd -- 24 Nisan 2018; 10:17:45 >
  • Bende de aynı durumla mücadele ediyorum. Bu gidişle ingilizce oynayacağım.
  • Arkadaşlar ben ilk indirdiğimde yaptım. O kadar zor birşey değil. Drive'a yükleyin diyenlere de şunu söyleyebilirim. Yamayı program yardımıyla yapıyorsun. Ayrı bir dosyası yok. Baby seviyede bir bilgisayar bilgisi gerekiyor sadece. Bilgisayardan anlayan bir büyüğünüzden yardım isteyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narowal

    Arkadaşlar ben ilk indirdiğimde yaptım. O kadar zor birşey değil. Drive'a yükleyin diyenlere de şunu söyleyebilirim. Yamayı program yardımıyla yapıyorsun. Ayrı bir dosyası yok. Baby seviyede bir bilgisayar bilgisi gerekiyor sadece. Bilgisayardan anlayan bir büyüğünüzden yardım isteyin.
    Böyle yazınca kendinizi 25-30 yaşında büyük fln mı zannediyorsunuz, arkadaşım site inaktif program inaktif ne hesap onaylanıyor ne mesajlara dönülüyor. Drive kullanılsaydı iyi olurdu, diyor isem bildiğim var. Kaç yıllık yamalar halen aktif indirilebiliyor, bu adamlar ne kafası yaşamışsa bi heves useless bir program yazmışlar sonra siteyi boşlamışlar 1 yıl geçmeden yama ölüp gitmiş.



    Ayrıca bu yama göklerden vahiy gelmiyor. İndirdiğin dandik program 3-5 dosya değiştiriyor sadece u-crew den cevap geleceği yok burdan azcık bilgisi olan biri dosyaları upload etsin diye yazıyoruz.




  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Öncelikle evet 30 yaşındayım. Ama konu bu değil, benim söylemek istediğim siz sanıyorsunuz ki bu program size yama dosyasını veriyor. Hayır işte öyle değil. Bu program olmadan yamayı kuramıyorsun. Ben az önce sıfırdan tekrar denedim ve kurabildim. Yani programda bir sıkıntı yok. Tekrar söylüyorum. Programı winrar benzeri yamayı ortaya çıkaran bir kripto olarak düşünmeyin. Sistemi öyle rezalet yapmışlar ki, yama programın at kendisi. Yine de yapamadıysanız Facebook sayfalarından ilgili kişilere mesaj atın. Merak etmeyin. Geri dönüş yapıyorlar. Sevgiler..
  • Yapabildiysen o zaman bize de söyle. Adamların mesajlara bakacağı yok.@Charmea
  • Basic bir bilgisayar bilginiz varsa yapabilirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narowal

    Basic bir bilgisayar bilginiz varsa yapabilirsiniz?
    Bunu yazcağına sussan daha faydalı olursun , millet yardım istemiş cevaba bak , yemişim yaşını basic insan olarak kalmışsın bu hayatta belli ki
  • lalale kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bir şeyi hazır lokma olarak yemeye alışmış. İnternet diye bir şey var. Az araştırın. Bana da kimse söylemedi bunu nasıl yapacağımı ki, zaten FBI'ı hacklemiyoruz. Adamlar internet sitelerinde gayet açık ve "Türkçe" bir şekilde nasıl yapacağınızı açıklamış. Ha buna rağmen hala anlamıyorsanız, zaten bu oyunu oynamayın. Onu da anlamazsınız.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Yoo kimsenin siteyi boşlayıp gittiği yok.Az önce kurdum ori türkçe yamasını.Ori and The Blind Forest - Definitive Edition Türkçe Yama Linki?
  • zeki_ce kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitireli çok oldu, normal sürüm üstünden hallettim. Benim iletişim için attığım maillere halen cevap vermediler. Eğer seçerek cevap vermiyorsalar (seçerek iletişimlere dönülüyorsa daha kötü) ilgisizlerdir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.