Şimdi Ara

SALOMON AYAKKABI 420 TL VERİLİR Mİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
4
Favori
13.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de adidas bota 420 lira bayildim fena koydu haci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • einhander kullanıcısına yanıt
    bende bunu aldım işte baya güzel oldu kullanıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

ya ne ayakkabılar aldım 1 ayda dağıldı

http://www.markapark.com/pinfo.asp?pid=8604

bugün bu ayakkabıyı alıcam izle bak 2 ay sonra fotoğraflarını koyarım görürsün ne olacak

Hocam ayakkabı için belki direk birşey diyemem ama marka olarak şunu belirtmek isterim amatör kaya tırmanışı akut operasyon ekibi ve yine amatör dağcılık yaptım, emin olun saçma sapan ayakkabılardan çok daha kalitelidir konu sahibinin paylaştığı ayakkabı markası ve bu fark özellikle botlarda aşırı derecede fark eder, en önemliside şu kış günlerinde timber dır cat dir saçma sapan botlara verilen paralara yazık.

edit: mobilden yazdığım için dikkat etmemişim konu sahibide sizmişsiniz, marka olarak soruyosanız u şu kadarını söyliyim en iyi outdoor markadalardan biridir, eğer derdiniz bu markaya değermi konusu ise emin olun kesinlikle değer.Ve şu aldığınız ayakkabı için 1 ayda dağıldı demişsiniz işde dediğim nokta bu, fp olarak saçma sapan bir marka kimsede kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 11 Ocak 2015; 19:47:09 >

• eski konuyu hortlatmayayım diye mesaj atmıştım. mesajımın arkasındayım
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    ben mağazadan satın aldım ayağıma hangisi tam olduysa onu satın aldım
  • Salomom trekking ûrünlerinde en iyi markadir bence günlük kullanim biyana dağda bayirda giysen 6-7 sene rahat kullanirsin

• xa pro 3d ler sehir içine birazdaha uygun şehir içinde bir hayli rahatlar
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    2 yıldır bir fiil kullanıyorum en ufak bir aşınma göstermedi böyle giderse rahat 5 yılı devirecek gibi.
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    ben aldım çoktan xa pro 3d gtx memnunum ayakkabıdan
  • Ayakkabı su alıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

yaşım 12-18 arasında değil malesef

işim gücüm olmasada tipim ss'li açmayı düşünmedim google akın eralp yazarsan çıkarım ( görsellerdeki ilk fotoğraf masatenisi-rank resmim ayrıca merak ediyorsan konu dışı bütün buluşma fotoğraflarına bakabilirsi) zaten hangi üniversitede okudun bilmiyorum ama cerrahpaşa tıpta okuyorum

timberland gözümde bir marka değil malesef özellikle türkiyedeki satış politakası beni geriyor kalitesi şüpheli

konuyu açmamın sebebi sizlerin fikrini almaktı 1 hafta değiştirme hakkım var sonuç olarak bir fikir gelebilir

<öncütürk

maddi olarak sıkıntım yok çok şükür

daha ucuza bulabilirsen hemen değiştir. salomonlar taş gibidir ama ihtiyacına, kullanım amacına göre.. yurt dışında 90 € muş mesela..

maddi sıkıntın yoksa bunlarla uğraşmazsın zaten... varsa bu daha uygununu bulursan e haliyle . başka siteler veya yurt dışı alternatifi mesela.

tip olayı da görecelidir..

• Salomon Xa Pro 3d Ultra 2 iyi de o ip , ayakkabının bezini ve gore-tex membranını kesiyor.O ayakkabı da üretim hatası var bence.Spx de kullanıcı hatası deyip sallıyor.

Salomon Eskape GTX kullanıyorum, genel olarak memnunum.Bu sene ayaklarım hiç üşümedi.

420 TL Xa Pro 3d Ultra 2 için pahalı.Ancak eldiveni de katınca kafa kafaya geliyor.

Salomon Xa Pro 3d Ultra 2 GTX 350 TL gibi fiyatlarda bulunabiliyor.N11 de kupon vb daha ucuza da gelir.

http://www.n11.com/arama?q=salomon+xa+pro+3d+gtx&srt=PRICE_LOW

Ayrıca en ucuz TNFC eldiven 100 TL lerde.

Salomon çöp ya da tipsiz değil kesinlikle Xa Pro 3d Ultra 2 GTX tip olarak da güzel bir ayakkabı.Ancak o ip meselesi canımı sıkıyor.

Bu aralar GTX ayakkabı alırsam YDS ye bakacağım.Hem daha ucuz he de kalitelidir.

@hsngencer Speedcross 3 gerçekten rahat bir ayakkabı.Havada yürüyormuş hissi veriyor.İlk giydiğimde çok etkilenmiştim.Ancak şunu söyleyebilirm ki; o taban, asfalt için uygun değil maalesef.Tabandaki dişler asfaltta çabuk eriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 11 Ocak 2015; 22:21:09 >

• 10 sene rahat kullanırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Salomon Xa Pro 3d Ultra 2 iyi de o ip , ayakkabının bezini ve gore-tex membranını kesiyor.O ayakkabı da üretim hatası var bence.Spx de kullanıcı hatası deyip sallıyor.

Salomon Eskape GTX kullanıyorum, genel olarak memnunum.Bu sene ayaklarım hiç üşümedi.

420 TL Xa Pro 3d Ultra 2 için pahalı.Ancak eldiveni de katınca kafa kafaya geliyor.

Salomon Xa Pro 3d Ultra 2 GTX 350 TL gibi fiyatlarda bulunabiliyor.N11 de kupon vb daha ucuza da gelir.

http://www.n11.com/arama?q=salomon+xa+pro+3d+gtx&srt=PRICE_LOW

Ayrıca en ucuz TNFC eldiven 100 TL lerde.

Salomon çöp ya da tipsiz değil kesinlikle Xa Pro 3d Ultra 2 GTX tip olarak da güzel bir ayakkabı.Ancak o ip meselesi canımı sıkıyor.

Bu aralar GTX ayakkabı alırsam YDS ye bakacağım.Hem daha ucuz he de kalitelidir.

@hsngencer Speedcross 3 gerçekten rahat bir ayakkabı.Havada yürüyormuş hissi veriyor.İlk giydiğimde çok etkilenmiştim.Ancak şunu söyleyebilirm ki; o taban, asfalt için uygun değil maalesef.Tabandaki dişler asfaltta çabuk eriyor .

Dostum niye asfaltta gideyim arabamiyim ben.is yerimde ve kaldirimda kullaniyorum.daha dislerin erimesini birak dislerin altindaki tir tirlar erimedi.magaza icinde mermer taslarin ustunde kullaniyorum.aksama kadar magaza icindeyim.

• Ok dostum güle güle kullan.
  • Ben 420 liraya bot alsam bot üsümesin diye giymem yalin ayak gezerim

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    sen nefeste alma yorulursun
  • Son 5 senede total de vermedim ayakkabıya 400 lira. Ciddi olamazsınız.
  • Bundan 1 tane var 2 tane de North Face botum var. Ama sürekli dışarda çalıştığım için aldım. Geçen kar yağdı lapa lapa işte o karın altında sabah 3 e kadar çalıştım

Eğer sürekli dışarda değilsen, almana gerek yok.

Kapalı alanda ayağını fazla ısıtıcağı için terleme yapacaktır, o teride dışarı atacak çorap giymezsen ayağın nemli kalır ve dışarı çıktığında çok üşür. Nemli kaldığı sürece de hiçbir şekilde ısınmaz.

Salomon çok üst sınıf bir marka değildir. Ortalama bir bot markası. Bu tür de 300-500 arası normal olması gereken bir fiyattır.

Bunun yerine, ''Millet'' daha çok tavsiye ederim.

Hani bir sınıf skalası yapılacak olsa.

Millet
    Asolo
    The North Face
    Colombia
    Salamon

Şeklinde olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 11 Ocak 2015; 23:07:47 >

• Kardeş çöktüm gece gece bu fiyata böyle bir model ayakkabı ağlayasım geldi paralar nerelere gidiyor.. Ben bir ayakkabıya 420 versem babam beni döver. Parayı bu ayakkabıya verdiğimi görse ayakkabı parası kadar daha para öder 214124 1 kişiye dövdürür beni
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.