Şimdi Ara

SALOMON AYAKKABI 420 TL VERİLİR Mİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
4
Favori
13.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

jack wolfskin'den aldım 350 TL verdim. t3 goretex. zaten adidas vs. alacagın ortalama bir ayakkabı 200 TL en az. sen bakma güle güle giy. ayagındakini 3 sene en az giyeceksi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

arkadaşlar bu ürünü aldım 420 tl ye

http://www.karspor.com.tr/urun/salomon-xa-pro-3d-gtx_3179.aspx?CatId=815

yanında hediye olarakta

http://www.karspor.com.tr/urun/runners-2-etip-glove_3332.aspx

bunu aldım sizce hata mı etmişim?

http://www.salomon.com/tr/product/xa-pro-3d-gtx.html buda kendi sitesi

ürünü değiştirme hakkım var günlük kullanım için aldım soğuk havalarda giymek için

botlarımı columbia dan 400 tl ye almıştım aldıktan sonra fazla mı verdim diye düşünmeye başladım şimdi 420 tl

Ayakkabı güzel

Bende geçen gün 550 küsüre north face gördüm.büyük ihtimal onu alıcam.

Kullandığın yer soğuksa kesinlikle alınır.güle güle kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalitesi ve fiyatını bilmiyorum ama tipi iğrenç ötesi.

• 450tl ye ben komple giyinirim 100 ayakkabı 100 kot 150mont 100 kazak 2 tane delilik allah ıslah etsin
  • Hayırlı olsun güle güle eskit güzel seçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    eğer ayakkabı ömürlük çıkarsa ben baya bir kar da olucam

olmazsa hayırlısı
  • Bende kış başında arıyordum böyle botlardan ama sonradan baktım evde sıfır giymediğim YDS botları var kenara koymuşum unutmuşum, gerçekten iyi iş görüyor en azından 300 liram cebimde kaldı.
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam hocam.

Ayakkabıyı almaya gittiğimde ayağımda new balance ayakkabı vardı,daha önce kullandınızmı bilmiyorum pufidik gibi ayakkabı. Ondan sonra salomonu giydiğimde rahat ancak aynı zamanda ortopedik bir ayakkabı gibi ayağımı kavradığını, yürüdüğümde sanki bot değilde ayakkabı varmış hissi uyandırdı başka hiç bir ayakkabı denemeden direk aldım.

Şimdi benim için gerçekten çok rahat,şantiyede kullanıyorum bu ayakkabıyı yaklaşık olarak dediğin gibi 10 saat ayağımda.

10 saat boyunca sürekli ayakta durursan hiç bir ayakkabı rahat gelmesi mümkün değil,6 saat sürekli ayakta durmanda sıkıntı çıkarmaz.
    Merhaba benim dizimde de osgood schlatter rahatsızlığı var. Salomon xa 3d ultra 2 gtx modelini 2 senedir kullanıyorum. Daha önce çivili diye bahsettiğiniz speedcross ayakkabısı yağmur yağdığında jilet gibi kayar. Ultra 2 de bir nebze daha düşüktür bu olay. Lakin speedcross çok rahat bir ayakkabıdır. Eğer kuru havada giyecekseniz alın ama ultra 2 de çok rahattır. Bir de sakın denemeden almayın salomonları büyük almak gerekiyor. Benim ayakkabımda 2 sene içinde kıvrılma noktalarında ufak deformasyonlar oldu. Yarın fotoğraflarını yüklerim. Bir de Osgood schlatteriniz ne seviyede ? Dizlik kullanıyor musunuz ?

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi yaşamışız bende new balance ayağımda gittim şimdi giydiğimde ayağımı bi farklı hissediyorum new balance giydiğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

yaşım 12-18 arasında değil malesef

işim gücüm olmasada tipim ss'li açmayı düşünmedim google akın eralp yazarsan çıkarım ( görsellerdeki ilk fotoğraf masatenisi-rank resmim ayrıca merak ediyorsan konu dışı bütün buluşma fotoğraflarına bakabilirsi) zaten hangi üniversitede okudun bilmiyorum ama cerrahpaşa tıpta okuyorum

timberland gözümde bir marka değil malesef özellikle türkiyedeki satış politakası beni geriyor kalitesi şüpheli

konuyu açmamın sebebi sizlerin fikrini almaktı 1 hafta değiştirme hakkım var sonuç olarak bir fikir gelebilir

<öncütürk

maddi olarak sıkıntım yok çok şükür

Konuyla alakasız olacak ama, bağlı olduğunuz bir kulüp var mı?

• Allah akıl fikir versin.
  • Ayakkabının içinde yaşayamazsın kardeş git ev kirala

• 420 blaze it

• KeizerSoze kullanıcısına yanıt
    aktif olarak yok
  • Litheart kullanıcısına yanıt
    Salomon xa 3d ultra 2 gtx bu kullandığınız ayakkabı su alıyor mu ?
  • o benim 86 günlük yemek param be :( nasıl kıydın o paraya

dostum benim model xa pro 3d gtx %0 yani nerelere girdim çıktım bana mısın demiyor oda aynıdır
  • Vay be o paraya yazın 4 adet kış lastiği alinabiliyormuş, kış lastik DH lobisi öyle dedi...

• Asgari ücretle çalışan birine versen bu parayı, sürekli olmasa da en az 1 ay süreyle seni sırtında taşırdı...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.