Şimdi Ara

SALCANO ASTRO HAKKINDA YORUMLARINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum. Sizce bu nasıl?

• Dehşet duruyor
  • sizin orayı bilmemde bizim buralarda bu bisiklete bininmez bu zamanda malum önümüz kış
  • amörtisörlü falan al bari

bisan-cyborg vardı bende memnundum
  • Bisiklet güzel de Pahalı deilmi biraz
  • dostum buna pahalı diyorsan birde scoot marka bisikletletre bak 16.000 ytl ye bile bisikleti var firmanın
  • Kışın alma sebenim piyasanın yaz sezonuna göre daha ucuz olması ancak kriz olmasa fiyat daha da düşük olabilirdi. Ayrıca bisiklet sadece önden amortisörlü. Fiyatına gelince Trek, Sedona, Scott markalarının yanına bile yaklaşılmıyor ve hepsi Euro üzerinden işliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de salcano alu model siparşini verdim bakalım bekliyorum... çok canavar bir bisiklet gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 22 Ekim 2009; 5:02:30 >
  • Nereye pahalı bence fiyatı gayet uygun.. Hurdalar zaten bunun yarı fiyatına satılıyor. En azından hesaplı dedikleri Kron marka bisikletlerin fiyatlarına bakın bakalım 700 den aşşağı bulamazsınız.
  • Bende sahibinden de gördüm bir tane kararsızım adamı arayıp aramamakta
  • salcano astro sahibiyim bisikletimden gerçekten çok memnunum akıp gidiyor ve frenleri çok iyi lastikleri zaten michelin fren yapınca fazla kaymıyor ... astronun vitesleri 2 tuşla kontrol ediliyor biri azaltırken diğeri arttırıyor... kullanım esnasında çok pratik... kısacası tercihini astrodan kullanmalısın gidipte 20 kglik bianchiye 600 tl verceğime bunu aldım tercihin astro olsun pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun016

salcano astro sahibiyim bisikletimden gerçekten çok memnunum akıp gidiyor ve frenleri çok iyi lastikleri zaten michelin fren yapınca fazla kaymıyor ... astronun vitesleri 2 tuşla kontrol ediliyor biri azaltırken diğeri arttırıyor... kullanım esnasında çok pratik... kısacası tercihini astrodan kullanmalısın gidipte 20 kglik bianchiye 600 tl verceğime bunu aldım tercihin astro olsun pişman olmazsın

oh neyseki cevap gelmiş
  • quote:

salcano astro sahibiyim bisikletimden gerçekten çok memnunum akıp gidiyor ve frenleri çok iyi lastikleri zaten michelin fren yapınca fazla kaymıyor ... astronun vitesleri 2 tuşla kontrol ediliyor biri azaltırken diğeri arttırıyor... kullanım esnasında çok pratik... kısacası tercihini astrodan kullanmalısın gidipte 20 kglik bianchiye 600 tl verceğime bunu aldım tercihin astro olsun pişman olmazsın

Adam haklı beyler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

amörtisörlü falan al bari

bisan-cyborg vardı bende memnundum

Amortisör oyuncaktır/süstür.Ön amortisör gereklidir.

Salcano İgman bende var memnunum.Hidrolik disk frenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

quote:

Adam haklı beyler .

güzel hort baktımda 2008'de yazmışım en son cevabı

• Bende Salcano Astro 212 Hidrolik Frenli bisikletini aldım sadece zoom ön hassasiyet ayarı yapılabilen kilitlenebilir amotisörü var fakat gel gelelim ki koltuk altındaki amotisörlü bisikletlerden cok cok rahat off-road bisikleti zaten al cık dağa bayıra hee cok extream yapmak istiyorsan 300 TL harcayıp orta crank millini değiştirirsn ve fazla gerek yok ama gene ben 3 - 5 M den asağıya atlıycam dersen kadroyu değiştirirsin sorunsuz diyer takımları zaten istediğini yaparsın ben cok memnunum acıkcası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.