Şimdi Ara

Salcano Astro 29 V Aldım Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gidip saraçhane bisikletçiler çarşısından 1050 tl ye salcano astro 29 v aldım yaşım 15 boyum 1.75 adam bana 21 kadro verdi elinde başka yokmuş bi diğer yerlere bakıp geliyim dedim adam gidip gelirsen indirim yapmam 1250 tlye veririm dedi bende aldım bisikleti ayaklarım yere değiyor ucu ucuna bir sıkıntı çıkarmı zaten gelişme aşamasındayım bisikleti hiç kullanmadım direk eve getirdim ücretsiz bakım kuponu diye bişey çıktı belgelerin içinden şimdi ben hemen bir salcano servisine gidip ücretsiz olarak bisikletin ayarlarını felan kontrol ettirip bakım yaptırabiliyormuyum ? eğer öyle ise hiç kullanmadan direk servise götürücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 2 Mayıs 2017; 9:3:16 >

• ahhh ahhh keşke almasaydınız. elindeki sonmuş zaten sen istemesen de sana yine indirim yapacaktı kandırmış mı desem ne desem bilemedim. benim boyum 1.86 29 jant ng 650 kullanıyorum. boyum 1.86 olmasına rağmen 19inç kadro aldım. seninki range rover ı bebeğe sürdürmek gibi bir şey.

servisle konuş bi uygun kadro boyuyla değişim yapmayı kabul ederler mi bilmiyorum ama büyük ihtimal reddederler. hakem heyetine başvur desem ürünü kendi rızanla almışsın. çok kullanma ve en kısa zamanda servisle bir görüş derim.

21 inç ne demek yav? 2 metre boyu olanlar için o. hem de 29 jant almışsın. zaten elinde son kalmasının sebebi o. 2 metre boyu olanlar için. ülkenin boy ortalaması 170 civarı olduğu için normal.
  • Bakım kuponu kurulumu yaptırdıktan 1 ay sonra kontrol etmek için verdikleri ücretsiz hizmet. Moralini bozmak gibi olmasın ama adam çok bir indirim de yapmamış. İade etme şansın varsa iade etmeni öneririm. Yoksa takma kafana. pedallamana bak
  • Arkadaşlar bisikleti aldığım yere götürdüm ellerinde 19 kadro yokmuş astro 29 hd modeli vardı 300 tl fark istedi ama almadım adam salcanoya sipariş verdi 19 kadro gelmesini bekliyorum özellikle sarı renk olmasın dedim. 21 Kadro astroyu eve getirdiğimde annem felan şok olmuştu zaten bu ne olum at mı aldın demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 2 Mayıs 2017; 9:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.81 boyla 18 kadro kullaniyorum ben. Birsey alirken dikkatli ol dostum gerekirse 50 kere arastir son kararini ver.

• ben 1.84 üm kadro boyum 21 inc. ayaklarının yere değmemesi normal fakat sele en altta değmiyosa büyük geliyo demektir. 19 inc ile değiştirebilirsen değiştir keşke bana PMden mesaj atsaydın sana uygun modelleri yazardım...!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizzo

ben 1.84 üm kadro boyum 21 inc. ayaklarının yere değmemesi normal fakat sele en altta değmiyosa büyük geliyo demektir. 19 inc ile değiştirebilirsen değiştir keşke bana PMden mesaj atsaydın sana uygun modelleri yazardım...!!

Hocam zaten geri götürdüm adam 19 kadro sipariş verdi gelmesini bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.