TaleCraft – Sana Özel Hikâyeler

Tale Craft, yapay zekâ destekli hikâye ve illüstrasyon üretimiyle kişiye özel dijital ve basılı kitaplar oluşturmanı sağlar.
Çocuklar için eğitici ve eğlenceli masallar, yetişkinler için romantik ve duygusal aşk hikâyeleri…
Hikâyenin türünü, tarzını, karakterlerini ve görsel sanat stilini sen belirlersin.
AI-Le – Çocuklar ve Aileler İçin Hikâyeler
AI-Le, çocuklara uygun dil ve içerikle hazırlanan, hayal gücünü ve öğrenmeyi destekleyen hikâyeler üretir:
Klasik Masal
Prenses, ejderha, büyü, sihirli orman
🦸 Süper Kahraman
Kahraman çocuklar, özel güçler
Bilim Kurgu
Uzay yolculuğu, robotlar, zaman makinesi
Fantastik
Ejderhalar, büyücüler, farklı dünyalar
🧸 Aile ve Sevgi
Aile içi bağlar, arkadaşlık, empati
🧠 Eğitici
Sayılar, doğa, hayvanlar, değerler eğitimi
🧭 Macera
Keşif, hazine arayışı, doğa gezisi
Hayvan Hikayesi
Konuşan hayvanlar, doğa dostu mesajlar
🧚 Uyku Masalı
Sakin, kısa, huzurlu biten hikayeler
Komedi
Komik karakterler, eğlenceli olaylar
Gizem
Hafif dedektiflik, sır çözme, çocuklara uygun gizem
Moral & Değerler
Yardımseverlik, cesaret, paylaşma
🧜 Mitoloji
Türk, Yunan, İskandinav mitolojilerinden esinlenmiş
Robotik & Teknoloji
Bilim sevgisi, icatlar, yapay zekâ
Özel Günler
Doğum günü, bayram, yılbaşı hikayeleri
️ Doğa & Çevre
Geri dönüşüm, doğayı koruma temaları
🧞 Masal Karakteri Dönüşümü
Çocuk sevdiği karaktere dönüşür
🧩 Kardeş Hikayesi
Birden fazla çocuk varsa ortak macera
Love-AI – Aşkınızı Hikâyeye Dönüştürün
Love-AI, gerçek duygulardan ve anılardan ilham alan kişisel romantik hikâyeler oluşturur:
Bizim Hikâyemiz
Gerçek ilişkinizden ilham alan, size özel aşk hikâyesi
️ Sevgi ve Minnet
Sevgiliye duyulan sevgi ve minnettarlığı anlatan duygusal hikâye
Anılarımız
Birlikte yaşanan özel anılardan oluşan romantik hikâye
Aşk İtirafı
Duyguların içtenlikle dile getirildiği romantik aşk itirafı hikâyesi
Sonsuz Aşk
Zamanı aşan, sonsuza kadar süren aşk hikâyesi
Aşk Mektubu
Sevgiliye özel yazılmış, mektup tadında romantik hikâye
Ruh Eşleri
Kaderin bir araya getirdiği iki ruhun masalsı aşk hikâyesi
Evlenme Teklifi
Unutulmaz bir evlenme teklifine uzanan romantik hikâye
Gizli Aşk Mesajı
İçinde özel ve kişisel bir aşk mesajı saklayan romantik hikâye
Sanat Tarzları – Hikâyeni Görselleştir
Her hikâye, seçtiğin sanat stiline göre sayfa sayfa illüstrasyonlarla oluşturulur:
🧸 Karikatür – Disney / Nickelodeon tarzı
Çizgi Roman – Kalın çizgiler, dramatik sahneler
İllüstrasyon – Pastel renkler, yumuşak detaylar
3D Pixar Tarzı – Canlı ve parlak 3D görünüm
️ Karton & El Çizimi – Elle yapılmış dokulu stil
🪄 Su Boyası – Masalsı renk geçişleri
🧁 Pastel & Tatlı Stil – Japon kawaii tarzı
Yumuşak Çizgi – Bebek kitabı stili
Fantastik Realizm – Masalsı ama gerçekçi
🪶 Vintage Masal – Eski Avrupa masal kitabı
🧙 Anime / Manga – Japon çizgi roman tarzı
🧩 Lego Tarzı – Lego karakterli sahneler
🪆 Paper Cut – Katmanlı kağıt kesim görünümü
Dreamy / Misty – Rüya gibi buğulu sahneler
️ Yağlı Boya – Dijital tablo efekti
Stop-Motion / Clay Style – Oyuncak hamuru tarzı
🧚 Magic Fairytale Art – Sihirli, parıltılı dünya
Storybook Pop-up – 3D açılır kitap görünümü
Öne Çıkan Özellikler
Karakterleri sen belirlersin
Hikaye metnini ve sahne betimlemelerini ücret ödemeden önce okuma imkanı
🧠 Yapay zekâ ile özgün metin ve görseller
Kitap gibi okuma deneyimi
PDF / EPUB indirme
Profesyonel baskılı, ciltli kitap siparişi
TaleCraft ile hikâyeler hayalden kitaba dönüşür.
TaleCraft'a AppStore, Google Play ve www.talecraft.com.tr adresinden erişilebilir.
Şu anda bu kadar kapsamlı bir hikaye oluşturan uygulama veya web sitesi yok. Mağazadaki hikaye oluşturma uygulamaları da (ki zaten birkaç tane) sadece basit hikayeler oluşturuyor. TaleCraft'ta hikaye bütünlüğü, kullanıcının istediği gibi hikayeyi şekillendirme imkanı, birçok sanat stili ve hikaye türü mevcut. En önemlisi çoklu karakter eklenebiliyor.
Şu anda Türkiye'de mağazalarda uygulaması bulunan biri yok. Genellikle Instagram veya web siteleri üzerinden satış yapıyorlar. Sadece çocuklarının fotoğraflarını göndermeleri isteniyor. Ne çıkarsa bahtınıza
Hikayeyi bilmiyorsunuz. Sonunda öğreniyorsunuz.
Ayrıca sadece çocuk hikayesi koseptinde ve belirli konularda hikayeler üretebiliyorlar. Yani orman, park gibi kısıtlı konulardan seçmek zorundasınız. TaleCraft'ta ise hikaye üretimi konusunda sonsuz özgürlüğe sahipsiniz. Ayrıca tek bir çocuk değil, çocukların anne, baba, dede, babanne vs. aile üyeleriyle birlikte olduğu hikayelerin yanı sıra sevgili ve çiftlerin de özel günlerinde hediye edebileceği hikayeler üretebilirsiniz.
Hikayeyi dijital olarak satıyoruz. Baskı istenirse ayrıca baskı yapıp da gönderiyoruz. Fiyatları şu anda benzer işi yapanlardan daha uygun, tanıtım amaçlı %50 indirim mevcut. 6 sayfalık tek karakterli hikayeyi üstelik hikayeyi bilmiyorsunuz 1500 liraya satanların olduğu piyasada fiyatların makul olduğunu düşünüyorum. Üstelik kişiselleştirmelere, ek karakterlere, hikaye metni ve sahne betimlerini görmeye ayrıca ücret ödemiyorsunuz. Ne yazıyorsa o.
Şu anda TaleCraft'ta 6 sayfa, 14 sayfa, 22 sayfa ve 30 sayfa seçeneklerimiz mevcut. +2 sayfa da ön ve arka kapak ekleniyor.
Siz hikayeyi onaylayıp ödemeyi yaptıktan sonra biz hikayeyi oluşturuyoruz. Editör onayından sonra teslim ediyoruz. Kontrol etmemize rağmen bir hata mevcutsa sorun bildirebilirsiniz.
Bundan sonraki süreçte ister PDF/EPUB formatında indirip kendiniz bastırabilirsiniz isterseniz oluşturduğunuz kitap için sert, dayanıklı sayfalardan oluşan baskı için baskı siparişi oluşturabilirsiniz. Birden fazla kitap sipariş verilebilir.
İndirmek için: Tıklayın
Örneklerimizi inceleme için websitemizi ziyaret edebilirsiniz:
Görüş ve önerilerinize açığım. Geliştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz, ek özellik önerileriniz varsa konuya cevap verebilirsiniz.
Call of Duty: Modern Warfare 3 herkesin oynadığı bir oyundur, hala oynamayan varsa bir zahmet gidip oynasın seriyi. Her neyse.
Artık işe güce karıştık, oyun oynamaya çok vaktimiz olmuyor. Geçenlerde Call of Duty serisini tekrar bitireyim dedim. Modern Warfare 1 ve Modern Warfare 2'yi türkçe altyazılı oynayabiliyorsunuz bildiğiniz üzere. Ancak Modern Warfare 3'ü çocukken oynadığımda Türkçe altyazı yoktu o zamanlar. Modern Warfare 3'e geçtiğimde aradan yıllar geçmiştir belki biri çıkartmıştır diye araştırdım ancak kimse çıkartmamış. Ben de dedim kimse çıkartmadıysa artık ben yapayım, öyle oynarım oyunu.
Bu oyuna OyunÇeviri ekibi zamanında dublaj yapmış sağolsunlar. O zaman için büyük bir gelişmeydi. Ancak oyunda olması gereken ruh yoktu dublajda. O yüzden altyazılı oynamak istiyorum. Ancak MW1 ve MW2'ye altyazı olup MW3'e altyazı olmamasının sebebini OyunÇeviri ekibi teknik zorluklar olarak belirtmiş. Bu Teknik Zorluktan kasıtları sanırım Modern Warfare 3'te IW5 motoruna geçmeleri ve FastFile dosyalarının (zone/*.ff) daha iyi şifrelenmeleri. Dosyaları açamadıkları için altyazıyı da ekleyememişlerdir haliyle. Infinity Ward'ın altyazıları Assetlere bağımlı olarak dışa aktarmaları da ayrı bir saçmalık diyelim, sonuçta sen o dili yapmak için bütçe ayırmıyorsan bırak da topluluk yapsın bari.
Üzerinden yıllar geçmesine rağmen daha yeni ve ilk olacak galiba, ben araştırdım bulamadım. Bulan olursa söyleyin boşa uğraşmayalım :)
Türkçe karakter desteği fontlarda yok, denedim olmadı.
YAMANIN v1.1 SÜRÜMÜ YAYINLANDI!

Milli savunma üniversiteleri hakkında
|
İkinci el bisiklet alacağım tavsiye
|
bisikklete folyo kapladım yardım
|
|
YGS LYS ile ilgili bi bakar mısınız
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanları: Bilgisayar
| burak@maware.com.tr e-postamdan ulaşabilirsiniz. |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.075)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0