Şimdi Ara

Sakın sahibinden.com'dan ürün SATMAYIN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
5
Favori
28.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne hikayeler var yahu. Sonrada millet "Niye iki yakam bir araya gelmiyor" diye şikayet ediyor. Bir insan birinin ahını alır da iflah olur mu hiç. Tecrübe bazen cep para çıktısı ile kazanılıyor. Ama bu süreçte çok şey öğreniyor insan.
  • Sahibinden de çok ürün satıyorum hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggittigiiyordan telefon aldım bir saat sonra telefon ufacık baskıdan cebimde çatladı ürünü iade etmey çalıştım satıcıya gönderdim satıcı bana gönderdi teslim almadım teslim almadığımı gittigidiyora defalarca yazdım sonuçta parayı satıcıya aktardı.daha sonra bir başka satıcıdan telefon aldım telefonun gönderilmesi gecikince satıcıya mesaj yazdım satıcı en kısa sürede göndereceğini yazdı.ben iptal ettim bir gün sonra ürün elime geçti ve ben ürünü aldım.satıcı icraya vereceğini söylüyor.burada süreç nasıl işler?sonuçta ben bir telefon parası ödedim ve limde bir telefon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

ggittigiiyordan telefon aldım bir saat sonra telefon ufacık baskıdan cebimde çatladı ürünü iade etmey çalıştım satıcıya gönderdim satıcı bana gönderdi teslim almadım teslim almadığımı gittigidiyora defalarca yazdım sonuçta parayı satıcıya aktardı.daha sonra bir başka satıcıdan telefon aldım telefonun gönderilmesi gecikince satıcıya mesaj yazdım satıcı en kısa sürede göndereceğini yazdı.ben iptal ettim bir gün sonra ürün elime geçti ve ben ürünü aldım.satıcı icraya vereceğini söylüyor.burada süreç nasıl işler?sonuçta ben bir telefon parası ödedim ve limde bir telefon var

Evine bir hırsız girmiş. Sen hırsızın çaldıklarını başka birinin evine girip çalarak karşılıyorsun.
  • her ikisinde de gittigidiyordan aldım.birini gittigidiyordan diğerini n11 den değil
  • hırsızlık yapmışsın kısacası
  • quote:

her ikisinde de gittigidiyordan aldım.birini gittigidiyordan diğerini n11 den değil

yaptigin hirsizlik resmen. farkli satici satiyor sonucta telefonu. adami parasini ver is buyumesin derim.
  • Herzaman elden teslim veriyorum en iyisi.
  • geri istiyom deyip iptal ettirdise sen haklısın...mahkemeye ver
  • quote:

her ikisinde de gittigidiyordan aldım.birini gittigidiyordan diğerini n11 den değil

Düpedüz dolandırıcılık. Başkasınla yaşadığı adamı ne ilgilendirir adamın parasınj yada cihazını ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Get get get get get get dediği olay buymuş yeni anladım.. sen ürünü sat sonrada işine de get demekmiş meğersem...

:)

güvenlik açığı şurada referanslı buyuk tacir degılsenız zaten elınızde bulunan tek urunu satıyorsanız. Sorun iade durumunda canınız sıkılabılır.

Siz örneğin ps4 sattıgınız halde Alıcı ben ben ps4 istedim ps3 yollamıs dıyebılır. Bunu kanıtlayamazsınız. para 7 gun sonra alıcıya geri geçer bedavaya ps4 almıs olur sızde fat kasa 2010 model bir ps3 sahıbı olursunuz.

Oyuzden referanslı alıcı-satıcı kısmı önemlidir. Alıcı herzaman kotu nıyetlı olabılır. kargo geldı evet ama ıcınden portakal çıktı dıyebılır sahibindene durumu ıletır parasını aynen gerı yollarlar. sızde bedavaya verdıgınızle kalırsınız. Kargoyu görevlıyle açma- teslım etme dahı olsa ki boyle bırsey olamaz o durumda dahi gorevlının onun orjınal mı ps4 mu ps5 mı xbox360 mı bılme durumu sozkonusu olamaz. Oyuzden konusulacak bir konu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 26 Mart 2016; 23:52:58 >

• Kargo senin eline geçmedikçe iade işlemi sonuçlanmamalı. Öyle olmuyor mu?
    Yeni birşey öğrendim. Bu yolla çok adam soyarlar.
  • kargo herzaman eline geçer. Onemlı olan ıcerıgı ve nıyetı. İçinden satıcıdan aldıgım parasını verdıgım sey cıkmadı derse farklı urun cıktı derse satıcının yapacagı bırsey yok alıcı iade edıyor. Parasıda iade edılıyor. Tabı bu iyi niyet yoksa referans yoksa boyledir.Tacir degılsın sonucta malı ıade aldıgında sattıgın malın orjınal oldugunu o urun oldugunu fatura seri no evrak vs ıle ispatlayamazsın tacır bunu yapar alıcı kotu nıyetlıyse nıyetıyle kalır. İade hakkı olsa dahi urune zarar verdıyse veya kullanımını kısıtladıysa iade gerceklesmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.