Şimdi Ara

Sakın sahibinden.com'dan ürün SATMAYIN!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
5
Favori
28.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahıbınden de dolandırıcı çok arkadaşlar ürün alacaksam get'lede almam elden satın alırım, get güvenlı gıbı duruyor ama böyle olaylar olabılır ıade etmek sıter eksık gelır kargoda sorun olur vs. satacaksam da getsız elden ya da önce havale sonra kargo şeklınde yaparım malesef bazı şeylere dıkkat etmek gerekıyor.

Ayrıyetten kargo sana neden ulaşmadığını öğrenmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

"yıl 2013 internetten alışveriş yapmaya korkanlar var" diyenler şeyimde bile değil...

2013 değil 2513 yılında bile olsak internetten bi şey almam ve satmam...

Adamı karşımda görüp el sıkışarak yaparım usta ben ticaretimi...

Para bu yana, mal o yana... Felsefe budur...

bi ürün yarı fiyatına da olsa internetten satın almam...

hele ikinci el bi ürün almayı Allah nasip etmesin... hele hele elektronik bir eşyayı...

ohhh miss kafam rahat... tuzsuz aşım ağrısız başım...

Geçen arkadaş ayakkabı almış internetten 140 lira ben mağazadan aldım benzer modeli 150 lira...

Elemana gelen ayakkabı 1 beden küçük... sokacak yer arıyo şimdi

Hocam anadoluda küçük bir yerde yaşıyorsan dedigini yapmanın pek ihtimali olmuyor ve mecbur nete kalıyorsun

teknosa gibi sitelerden ürün aldıgımızda kapıya kadar getiriyolar mı bende küçük bi yerdeyim sahibinden flnde aradıgım ürün bulamıyorm 2.elede güvenemiyorum

• Yıl oldu 2013 ama bizlerde hala internet üstünden alışveriş sistemi oturmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

quote:

quote:

"yıl 2013 internetten alışveriş yapmaya korkanlar var" diyenler şeyimde bile değil...

hele ikinci el bi ürün almayı Allah nasip etmesin... hele hele elektronik bir eşyayı...

Geçen arkadaş ayakkabı almış internetten 140 lira ben mağazadan aldım benzer modeli 150 lira...

Hocam anadoluda küçük bir yerde yaşıyorsan dedigini yapmanın pek ihtimali olmuyor ve mecbur nete kalıyorsun

teknosa gibi sitelerden ürün aldıgımızda kapıya kadar getiriyolar mı bende küçük bi yerdeyim sahibinden flnde aradıgım ürün bulamıyorm 2.elede güvenemiyorum

Kargo dagiticilarinin bölgesinde iseniz problem yaşamazsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çakal çok memlekette internetten hiç bir şekilde alış veriş yapmam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

sahibinden com dan get ıle urun sattım adam gıdıp almadı urunun gıdıs ve donus kargosuda bana kılıtlendı sahıbınden com un umrunda degıl bır sey yazıklar olsun hiç bir koruma ve guvenılırlıgı yok uzak durun

Hocam bu arada gecen sürede ürününüze sistem tarafından otomatik ödeme yapılmadı mı ?

hıc bır sey yapılmadı musterı hızmetlerı papagan gıbı bekleyelım bekleyelım dedı neyse ya artık işim olmaz get le vs ıle canı isteyen alır ıstemeyen almaz

• Gitti gidiyor daaha mantıklı sorun yaşamadım.

Sahibinden de çok güvensiz insanlar var

Bende motosiklet aldım

Gİdip gördüğüm motoru

Ertesi gün aldım.

2 gün sonra motor döküldü

Parçalarını değiştirmişler

Yahu insanda hiç Allah korkusu olmaz mı ?
  • Direk nitelikli dolandırıcılık.

Ülkede ne kadar şerefsiz var lan, o kadar garip ki bu kadar fazla işte şerefsiz sayısı. Sokakta yürürken bile etrafımız şerefsiz kaynıyor.

İlginç yani, şunların hayatlarını falan merak ediyorum insanda azıcık utanma şeref haysiyet yok mu? Çocuklarının yüzüne falan nasıl bakabiliyor mesela..
  • hocam alıcının pimpirikliği dışında tamamen kargonun suçu. ama sen de kargoyu arayıp dağıtıma çıkmasını isteyecektin. adres hatalıysa düzeltecektin. benim böyle 3 ay kargolar dağıtıma çıkmadı bazıları geri gitmiş haberim yok bazılarını gidip elden aldım. neymiş çakalın biri kapıyı bi kere çalıp geri gitmiş altına da adres değişmiş taşınmış diye not düşmüş. gidip bağırdım çağırdım şikayet de ettim o gün bu gündür bir gün aksamıyor kargolar.

edit: ayrıca sahibinden'den sanalpazar ilanına neden yönlendirmiyorsunuz? şahsen ben öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 1 Mart 2013; 13:32:41 >
  • sahibindennin kötü imajı katlanarak artıyor
  • sanal pazar daha iyi
  • quote:

O eleman bilinçli bi tüketici olsaydı küçük gelen ayakkabıyı kargo ücreti ödemeden geri gönderir değiştirirdi. Ben bugüne kadar onlarca alışveriş yaptım trendyol, markafoni, limango gibi sitelerden aldığım bazı ürünler küçük geldi bazıları büyük geldi. İade edeceğim zaman kargo kapıma kadar gelip alıyo o ürünü ve para iademi alıyorum. Hediye çekleri indirimler vs derken dışarda 120 lira olan ayakkabıyı 60 tl'ye alıyorum. Forever internetten alışveriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @lewel123

Son durum nedir ?

@farego

Geçmiş olsun hocam
  • Geçenlerde bi ürün sattım. Ürünü kargoya verdim fakat kargodan oluşan sebeplerden dolayı gecikme oldu. Onay süresinin günü dolduğu içinde satıcı otomatik olarak onay vermiş oldu. Böyle bir şeyde var haberiniz olsun.
  • Neler dönüyor neler, başkasına ürün satıyormuş gibi kandırıp parayı sizin hesabınıza göndertip al gönderdim parayı gönder ürünü diyenler bile var. İnsan nasıl bu kadar düşer, nasıl bu kadar alçalır, aklım almıyor.
  • Sahibinden.com üzerinden bu olaydan sonra arkadaşımda aynı taktikten kazık yedi onunki daha vahim 400TL'lik telefonu kaptırdı!!!
  • Sahibinden.com üzerinden yüzlerce ürün sattım ancak sadece 3 tane get ilanı açtım.Hepsini elden teslim yada önce parayı hesabıma yatırıp sonra ürünü gönderdim.
    İşine gelmiyorsa alma dedim adamlara bu kadar basit abi get e sakın bulaşmayın çok riski.
    Benim satış yaptığım O 3 get ilanından 1 tanesinde buna benzer bir olay geldi başıma.Telefon sattım.Telefonda sorun yoktu adama gitti kargoya geri vermiş.Sebeb ?Ürün çalışmıyor...Ulan arkadaş ben kargoya verirken çalışan şey nasıl çalışmaz ?Ürün fatmagül oldu kısacası....
  • hocam genellikle öyle işleri elden yapcan
  • Selamlar; 2008 yılında sahibinden üzerinden İstanbuldan birine yamaha anfi sattım...2. el fiyatı 550 tl civarı iken 475 tl fiyat yazdım...Sıkışmıştım paraya...Telde görüştük 425 tl son anlaştık....yanlız 400 tl sini verevilirim 25 tl sini 15 gün sonra verebilirim dedi...Olur dedim...Önce bana parayı gönderdi 400 tl yi aldım ....Arkadaşlar kargo paketini öyle bir hazırladım ki sıfır gibi kullanma kılavuzundan faturasına kadar ne var ne yok sildim bide; incik gibi oldu ben işimi böle yaparım bu arada....birde içine extra optik kablo koydum hediye....birde hanım dediki öğrenciymiş sevgilisi vardır şu takılardanda koyalım versin sevgilisine dedi koyduk bir takı......Gönderdim kargoyu....yanlız bizim 25 ten ses seda yok 2 defa telde konuştuk göndercem dedi bak kardeşim dedim ben parasında pulunda dedilim dedim ben kesinciyimdir konuşulan neyse öğle olmalı dedim ... o 25 i göndermen lazım dedim.... 2 defada msj çektim gelmedi 25......aramadıda bende aramadım sadece bir msj attım o 25 tl yi o anfi bozulurda servis parası değil yol parası yaparsın inşallah yazdım.....

Arkadaşlar gerçekten üzüldüğüm konu para değil 500 gitsede üzülmem...Ben bazı insanların adiliğine üzülüyorum...ben halen yukarıda bahsettiğim işin incik kısmındayım...Teşekkür ederim.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 11 Haziran 2013; 11:57:42 >

• İyi bir avukat bulup dava aç derim. Harddiskini sakla araştıracaklar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.