Şimdi Ara

Sakın ha AMD Essentials E1-2100 Accelerated Processor ve TOSHİBA satellite-c55d-a-14m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anneme toshiba'nın "satellite-c55d-a-14m" modelini aldım.
    Annem sadece internette gezecekti , çok araştırmadım toshiba dedim, ucuz dedim, en kötü modeli bile anneme yeter dedim.

Aman allahım bukadar kötü bilgisayar olamaz.

Ben hataya düştüm başkası düşmesin.

AMD Essentials E1-2100 Accelerated Processor işlemcisi olan hiçbir bilgisayarı almayın.
    3 yıl önce 600 tl verip aldığım bilgisayarın işlemcisi bile daha hızlı.

Youtubedan video izlerken kasıyo.
    Cclean ile dosya silerken hata veriyor.
    Üç dört sayfa açarsan çok ciddi yavaşlıyor.
    DVD izlerken kasıyo.
    İnternet explorer'ın geçmiş dosyalarını bile iki üç kez uğraştım silmek için.
    daha neler neler.

Bu işlemciden ve bu bilgisayardan uzak durun.

Teknosayada müşterilerine verdikleri değer için teşekkürler.

Alana kadar bişi yok, Alınca "işlemcisi onun böyle"
    e beninm kötü telefonum bile youtubedan video izlerken kasmıyor
    "bön bön bakıyo"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanemre -- 25 Şubat 2014; 10:20:56 >

• Ben de anneme internet ve Skype için bilgisayar alıcam.
    Ucuz olsun diyorum, siz hangi işlemci ya da pc tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

http://www.pcdepo.com/lenovo-e531-n4idstx-notebook-urun11398.html

Hocam Bim'de 950 TL'ye i3'lü win8'li Asus var ama bütçeyi 800'de tutmak istiyorum.
  • Yahu yanlış yönlendirmeyin. Birde şunu deneyin. Bu işlemcisi düşük modellere yüklüyorlar windows 8 i sonra kasıyor da kasıyor deniyor. Yükleyin bir windows 7 lite versiyon kasıyor mu bi bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Hocam Bim'de 950 TL'ye i3'lü win8'li Asus var ama bütçeyi 800'de tutmak istiyorum.

hocam ne aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

hocam ne aldın?

http://www.teknosa.com/urunler/125032676/acer-e1-570-33214g50mnkk-notebook#url

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş aynı sorun bende de var. Bende gttim hiç araştırmadan asus x552 e aldım, şu an da o kadar çok pişmanım ki anlatamam. nasıl düzelteceğim bu bilgisayarı şimdi kara kara düşünüyorum. win 7 kursam düzelme ihtimali var mıdır?
  • içindeki hardiski çıkartıp bir tane ssd takın bir nebze rahatlatacak ama yine para işte.
  • BENDE AYNI İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANIYORUM HİÇ MEMNUN DEĞİLİM İNTERNETTE SÖRF YAPAMIYROUM İNANILMAZ KASIYOR 4 GB RAM VAR AMA NE İŞE YARAR ÇOK PİŞMANIM ALDĞIMA
  • İnternette nasıl kasıyor abi ya? Sürücülere bir el atın ister, APU 8XXXX serisi
  • selam arkadaşlar. Malesef bende annemlere Lenovo GX045 amd e1 işlemcili laptoptan aldım 640 liraydı sanırım. ama bin pişmanım pcye yükleme bile yapılmadı geldiği gibi duruyor sadece internette sörf ve skype için kullanıyorlar ama felaket bi hızda.. acaba ekstra bşyler yapamaz mıyız tavsiyesi olanlar? Yurtdışında yaşıyorum acaba burdan ucuz yollu 32 gb yada 64 gb bi SSD mi alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: njco2

selam arkadaşlar. Malesef bende annemlere Lenovo GX045 amd e1 işlemcili laptoptan aldım 640 liraydı sanırım. ama bin pişmanım pcye yükleme bile yapılmadı geldiği gibi duruyor sadece internette sörf ve skype için kullanıyorlar ama felaket bi hızda.. acaba ekstra bşyler yapamaz mıyız tavsiyesi olanlar? Yurtdışında yaşıyorum acaba burdan ucuz yollu 32 gb yada 64 gb bi SSD mi alsam?

İntel işlemcilerde celeron pentium ve atom işlemciler yavaştır. Adamı bunaltır.
    Amd işlemcilerde ise E serisi işlemciler yavaştır.

Performans isteyen intel i3 i5 i7 veya AMD tarafında A serisi işlemcili dizüstülere baksınlar.
  • Cihazın Sata3 portu olması gerekir. Bir adet sata3 SSD alıp performansı ciddi arttırabilirsiniz. Laptopun kendi HDD'sini de DVD-ROM adaptörlerden alıp oraya takabilirsiniz. Tabi bu durumda laptopun DVD-ROM'u kalmayacak. Harici olarak kullanabilirsiniz.
  • Kesinlikle ssd denemeyi düşünüyorum. Bilgisayara program bile yüklenmicek.. Biraz internette gezinme ve skype okadar.ssd yi Kolonlama yapmayı düşünüyorum yada dvd rom kısmından mı takayım? Bilgisayarda fazladan depoya falan ihtiyac yok. 64 gb lik bi ssd yeter mi sizce? Birde e1 işlemçi yerine baska işlemci takamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldığın işlemci Intel Pentium işlemciden bile %50 kadar daha yavaş bi işlemcidir. Ama Intel Pentium dan 100 150 lira daha ucuz bir makinedir.

Ben bu konuya hastayım, senin telefonunda bile youtube videolarını izlerken kasmıyor ama senin youtube videolarını izlediğin telefonun fiyatı ne kadar işlemcisi kaç çekirdek kaç mhz, o küfür ettiğin notebook un fiyatı ne kadar işlemcisi kaç mhz kaç çekirdek.

Bi ürün alırken beklentilerinizi bilerek ürün alın. Neymiş efendim video izleyecekmiş internette dolanacakmış bugün youtube deki videoların bir çoğu HD. Sen o işlemci ile HD video izleyemezsin. Kasar. CCcleaner ile işlem yaparken yavaş olur çünkü işlemciye yüklenerek yapılan bir işlem. Neymiş 3 sene önce aldığı notebook bundan daha hızlıymış. Güzel kardeşim 5 sene önce satılan mercedes c180 de bugun satılan sıfır renault cliodan daha lüks. Hadi anlayacağın dilden söyleyeyim değil 3 sene yedi sekiz sene öncesinin e7300, q6600 işlemcileri bu bahsettiğin e1 işlemciyi sekize katlar ona böler. Senin gibi tipler bize de geliyor mağazaya. 690 liraya E1 işlemcili notebook alıyor iki gün sonra geliyor bu benim telefonumdan bile daha yavaş. Elindeki telefonda 2500 liralık samsung s6..
    Güzel kardeşim o makineye ssd taksanda hızlanmaz.. çünkü yavaş olan işlemcisi. zaten o makineyi aldığın fiyata + ssd fiyatını eklediğinde i3 işlemcili makine alabiliyordun..

Kusura bakmayın biraz doluyum bu konuda çünkü günde 10 tane böyle tip geliyor mağazaya satarken üzerine basa basa söylüyorum bunun işlemcisi yavaştır bak yarın gelirsen kabul etmem diye, adam sorun yok zaten sadece internete giricek diye alıyo ertesi gün gelip ağlıyor.

• Konu eski ama bende de bu işlemcili bir laptop var. Acer v5-123. 4 gb ram. Windows 8 hiç çekilmiyordu Win10 upgrade yaptım bayağı farketti. Daha hızlı açılıyor. Arkadaş youtube da video izleyemiyorum demiş, ben 1080p x264 ve 720p hevc videolarda sorun yaşamıyorum. Tabi bu işlemci ile arkada on tane pencere açmayın. Bu laptop WoW bile oynatıyor en düşük ayarlarda. Ama işlemciyi daha çok zorlayan SWTOR 7 fps.
  • konuyu açtığın için sağol dostum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D2K

Satın aldığın işlemci Intel Pentium işlemciden bile %50 kadar daha yavaş bi işlemcidir. Ama Intel Pentium dan 100 150 lira daha ucuz bir makinedir.

Ben bu konuya hastayım, senin telefonunda bile youtube videolarını izlerken kasmıyor ama senin youtube videolarını izlediğin telefonun fiyatı ne kadar işlemcisi kaç çekirdek kaç mhz, o küfür ettiğin notebook un fiyatı ne kadar işlemcisi kaç mhz kaç çekirdek.

Bi ürün alırken beklentilerinizi bilerek ürün alın. Neymiş efendim video izleyecekmiş internette dolanacakmış bugün youtube deki videoların bir çoğu HD. Sen o işlemci ile HD video izleyemezsin. Kasar. CCcleaner ile işlem yaparken yavaş olur çünkü işlemciye yüklenerek yapılan bir işlem. Neymiş 3 sene önce aldığı notebook bundan daha hızlıymış. Güzel kardeşim 5 sene önce satılan mercedes c180 de bugun satılan sıfır renault cliodan daha lüks. Hadi anlayacağın dilden söyleyeyim değil 3 sene yedi sekiz sene öncesinin e7300, q6600 işlemcileri bu bahsettiğin e1 işlemciyi sekize katlar ona böler. Senin gibi tipler bize de geliyor mağazaya. 690 liraya E1 işlemcili notebook alıyor iki gün sonra geliyor bu benim telefonumdan bile daha yavaş. Elindeki telefonda 2500 liralık samsung s6..
    Güzel kardeşim o makineye ssd taksanda hızlanmaz.. çünkü yavaş olan işlemcisi. zaten o makineyi aldığın fiyata + ssd fiyatını eklediğinde i3 işlemcili makine alabiliyordun..

Kusura bakmayın biraz doluyum bu konuda çünkü günde 10 tane böyle tip geliyor mağazaya satarken üzerine basa basa söylüyorum bunun işlemcisi yavaştır bak yarın gelirsen kabul etmem diye, adam sorun yok zaten sadece internete giricek diye alıyo ertesi gün gelip ağlıyor.

Hocam, virgülünüzüe noktanıza kadar haklısınız. Elimde asus model bir laptop var ve benden bunu biraz hızlandırmam için verildi bana. Ama gelgeleim yapabileceğim birşey yok. W7 ultimate yüklüydü, windows 10 home yükledim. Az biraz daha hızlandı ama inanın makine o kadar takoz ki youtube'da 480p videoyu bile takılarak oynatıyor, görev yöneticisinde hiçbir şey çalışmıyorken ram ve işlemci kullanımı yarılarda. Böyle bilgisayarları niye üretiyorlar, hangi akla hizmet bilmiyorum. 480P video oynatmayan, 2 sekme açınca kagnı gibi kasan bilgisayarları temel işlemler adı altında satıyorlar. Ne temel işlemleri, pc temel işlemlerde bile donuyor. Resmen skandal yani.

İşlemci : e1 1 ghz
    Ram: 4 gb
    radeon 8210 512 mb

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.