Şimdi Ara

sakın doktorlarla konuşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizin aklınızı çelip mühendislik yazdırmaya calısıyorlar sizi depresyona sokuyorlar bunlar hain bunlara inanmayın
    Mental sağlığım bumladı kafayı yemeye ramak kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tamamdir hocam sağ olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Top tier mühendislikleri bitirip de mühendisliği tavsiye etmeyen var mıdır acaba ? Varsa da tıp önermeyen doktorlar kadar fazla değildir bu yüzden mühendislik>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem41 -- 27 Temmuz 2023; 2:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ben doktor oldum çile çekiyordum(emekli), oğlum Boğaziçi bilgisayar bitirdi Almanya'da rahat, sen burada acı çekeceksin. Boşver mühendislik yaz oğlum o sırlamauaa yazık etme yavvv."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Bir doktor bana 3 yıl önce tıp yazdığımı duyunca haline üzülüyorum demişti.Sizin çocuklarınız ne okuyor diye sormuştum.İkisi de tıp okuyor dedi 

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt
    bunlar da ayri bi orgut yav bizim okulda da anasından babasindan biri ya da her ikisi doktor olan bir sürü insan var ama genelde doktor profili hep tıp yazmayin diyen bi profil gibi (birebirde ben hic karsilasmadim ama oyle dediklerini söylerler)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt

Aynı AKP seçmeni gibi sorarlarsa kimse oy vermiyor 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    boşuna benimle uğraşma doktor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Haklı konuşmuş.

• Arkadaşlar ben de doktorum. Tıp seçmeden önce bir kaç doktor ile görüştüm. Aklımda kalan şey sakın yazma demeleri oldu. O zaman ne demek istediklerini anlamadım.

Galiba "ekmeklerine çomak sokacağız ondan istemiyorlar" diye düşündüm. (Halbuki ben seçmesem başkası seçecek o kontenjan zaten dolacak. İşte zeka bu kadar illa tıp isteyince doktor yalan söylüyor diye düşünüyorsun.) Neyse tıp okuyup bu işin içine girince neden öyle dediklerini anladım ama iş işten geçiyor.

Şöyle diyeyim uzatmadan. 6 senede gözünüzdeki feri s.....lar.

****.
    Çocuğum olsa tıp okusun istemem. Ama kendisi isterse yok da demem. Bu ikisi farklı şeyler.

Tıp okursanız işiniz garanti. Mezun olduktan sonra kimse sizin kapasitenize, kalitenize, iletişim gücünüze, kabiliyetinize bakmaz. Rekabet yoktur. Kurayla atanırsınız. İster Hacettepe İngilizce bitirin ister taşrada uyduruk tıp ikiniz de eşit muamele görürsünüz. Eşit maaş alırsınız.

Uzmanlık kazanıp bitirdiğinizde de aynı hikaye. Yok mudur özel doktorlar, özel hastaneler astronomik durumlar. Vardır. Ama onlardan biri olmanız olasılıkla çok güç.

Para konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Her zaman Türkiye ortalamasının üzerinde bir sosyal yaşamınız olur. Kızlar gtnzden ayrılmaz. Akrabalar içinde saygınlığınız olur. Ortama girdiğinizde doktorum dediğinizde herkes ayrı bir yavşar.

"Gözümdeki feri ben s..kym bana bunlar lazım" diyorsanız durmayın tercih edin.

• apollo md yine mi geldin? Yoksa eren yeager mi demeliydim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.