Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
295.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erasmus sınav sonucu açıklanmıştır.
    Kazanma durumu ise 19 martta açıklanacak.
  • saü adayı olarak takipteyim konuyu..
  • Rezerv. Buralar değerlenecek. 2014-2015 SAÜ adayı, memleketim olaraktan
  • Arkadaşlar, bu sene hazırlık okuyorum erasmus için ne düzeyde ingilizce gerekli ? Seneye ortalamayı tutturursam başvurmayı düşünüyorum.
  • Sakarya Üniversitesi DH zirvesi yapsak mı? :D
  • Sakarya üniversiteli sihirdarlar, saü.net üzerinden League of Legends'e bağlanabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teneke1 -- 20 Mart 2014; 0:49:31 >
  • Teneke1 kullanıcısına yanıt
    B1 seviyesinde bir ingilizce yeterli.
    Onu da hazırlık sınıfında öğreniyorsun.
    Ben de ispanyayı kazandım, gidiyorum kısmetse
  • gebzeinonu kullanıcısına yanıt
    Teşekküler, bu arada güle güle gidin.Darısı bize inşallah :)
    Çok zor değil.
    Umarım sen de gidersin :)
  • Yaz okulu ne durumda ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • webconn W kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yaz okulu yok
    bağlanan baya bir kişi var ama hotspot ya da frozenway üzerinden olduğu için ping baya yüksek...
  • daha ilk yılım dolmadı bilgisayar mühendisliğinde ama ortalama bir eğitimi var gibi gözüküyor şimdilik... hocalar pek üzerinde durmadan geçiyor ve biz de kendi araştırmalarımızla kendimizi geliştiriyoruz... ya da bana öyle geliyordur başkalarına da sorarsan daha iyi olur...
  • stone02 kullanıcısına yanıt
    1.öğretim misin?
  • Arkadaşlar, merhabalar. Bu sene işbankası konutlarında kaldım :) okula yakın 5 dk falan ama çok sıkıcı be abi . Seneye oda arkadaşımla kampüssaraya yada doğru dürüst 2 kişilik bi aparta geçelim diyoruz.Kampüssarayda 2 kişilik odalar nasıl bilen var mı? Yada güzel bi apart tavsiye edecek varsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teneke1 -- 30 Mart 2014; 20:48:04 >
    kampüs saray odaları küçük baya.
    Hele ki esentepe yurdunda kaldıysan, tavsiye etmem.
    Mavi durak civarlarında apart ve ev bakabilirsin
    enteresan ben de işbankası yurtllarındayım... tanışıyo muyuz ??? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

Arkadaşlar Farabi hakkında sorularınız varsa 1 yıl başka üniversiteye gitmiş biri olarak yardımcı olabilirim

Dostum bende 4. sınıfta farabi düşünüyorum da Çukurova için derslerin uyuşup uyuşmadığını nasıl netleştirebiliriz ? Nelere dikkat etmeliyiz, farabide de burs veriliyormuş sanırım bunun şartları nedir ? Bizim üniversitemizde tez yazımı var eğer Çukurovada staj varsa staja tabi olurum değil mi ?
  • Benim Sakarya'yla Mühendislikle falan alakam yok ama fotoğraftaki mezun olmuş arkadasın adı Almila Selcan Karabatak değil Almila Selcen Karabatak düzeltirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Eylül2005 -- 3 Nisan 2014; 4:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

Arkadaşlar Farabi hakkında sorularınız varsa 1 yıl başka üniversiteye gitmiş biri olarak yardımcı olabilirim

Dostum bende 4. sınıfta farabi düşünüyorum da Çukurova için derslerin uyuşup uyuşmadığını nasıl netleştirebiliriz ? Nelere dikkat etmeliyiz, farabide de burs veriliyormuş sanırım bunun şartları nedir ? Bizim üniversitemizde tez yazımı var eğer Çukurovada staj varsa staja tabi olurum değil mi ?

Öncelikle burada olan bütün dersleri orada alman gerek. Çukurova üniversitesinin bölüm sayfasından bakabilirsin bu derslerin uyuşup uyuşmadığına. Burs için şart yok 9 ay KYK bursu kadar veriyolar 4.5 aylık bursuda başarına oranlayıp toplu veriyolar. Bence mezun olmak için tez yazmak durumunda kalabilirsin. Kendi üniversitenin şartlarını sağlaman gerek

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.