Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
296.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene başvurmuştum ama bu dönem bir haberim yok. Şurdan takip edebilirsin;http://www.farabi.sakarya.edu.tr/
  •  Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu

Not : 1/72 000 derken öğrenci sayısını kastetmiş hocamız.
  • gebzeinonu kullanıcısına yanıt
    Çok karışık yapmışlar siteyi. Nisan-Mayıs gibi başvuruluyor sanırım? Geçen sene öyle olmuş. Gideceğimiz üniversitenin bizi alıp almamasına bakıyor sanırım. Başvurmak için ortalama gerekli dememiş.
  • 2014-2015 Akademik yılı Güz / Güz + Bahar Yarıyılı Farabi başvuruları 24 Şubat 2014 - 14 Mart 2014 tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular online olarak Sakarya Üniversitesi Farabi Değişim Programı sitesinde Başvuru ve Onay alanı kısmından yapılacaktır. Başvurularınızı OBİS kullanıcı adı ve şifreniz ile yapmanız gerekmektedir.

• Arkadaşlar Farabi hakkında sorularınız varsa 1 yıl başka üniversiteye gitmiş biri olarak yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

Arkadaşlar Farabi hakkında sorularınız varsa 1 yıl başka üniversiteye gitmiş biri olarak yardımcı olabilirim

Ben son senemde Farabi ile bir üniversiteye gitsem, mezun olduğumda diplomamda o okulun adı mı yazacak yoksa Sakarya mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebzeinonu

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

Arkadaşlar Farabi hakkında sorularınız varsa 1 yıl başka üniversiteye gitmiş biri olarak yardımcı olabilirim

Ben son senemde Farabi ile bir üniversiteye gitsem, mezun olduğumda diplomamda o okulun adı mı yazacak yoksa Sakarya mı ?

Sakarya Üniversitesi yazar. Sen o üniversitede sadece değişim programı öğrencisisin. Son senede bütün derslerin uyuşup uyuşmadığına dikkat et yoksa mezuniyet sıkıntıya girebilir. Mazallah alamadığın ders olur.
  • Dersler başladı mı beyler? İlk hafta ders yapan bölümler oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blkgrff32

Dersler başladı mı beyler? İlk hafta ders yapan bölümler oldu mu?

Bize ilk günden ödev bile verdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam :D
  • Basladik valla. Yoklama+odevi de dayadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Erasmus sınavına giren oldu mu ? Nasıl geçti ??
  • İlk gün Fizik dersi yaptık hatta bugün kısa sınavını oluyoruz.Hocamız hızlı gidiyor bakalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu universitenin bilgisayar mühendisliği nasil ? Egitimi iyi mi ?

• maliye
  • quote:

Dün Erasmus sınavına giren oldu mu ? Nasıl geçti ??

Ben girdim hocam fena geçmedi. Kaç güne açıklanır sizce bilginiz var mı? Bir de ortalama 3.23, sınavdan da minimum 60 bekliyorum. Sizce tutar mı Polonya :) Bölüm Uls.İlişkiler bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

quote:

Dün Erasmus sınavına giren oldu mu ? Nasıl geçti ??

Ben girdim hocam fena geçmedi. Kaç güne açıklanır sizce bilginiz var mı? Bir de ortalama 3.23, sınavdan da minimum 60 bekliyorum. Sizce tutar mı Polonya :) Bölüm Uls.İlişkiler bu arada.

Geçen dönem benim 2.3 ortalama ve 62 puanım vardı, Polonya yedek çıkmıştım. Yani büyük ihtimalle gidersin.
    2hafta içinde açıklarlar
  • Son dönemim son 4 dersim, yenicem seni sakarya :D
  • 14 Nisanda isletme fakultesi icin vizeler basliyor haydi hayirlisi olsun... Valla burayi birakip aciktan devam edeyim gibi bir dusunce bu aralar beynimi kemiriyor okulda rehber hocasi gibi birileri var mi ?

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.