Şimdi Ara

Sakarya'da Tek Kullanımlık Kayganlaştırıcı ve Prezervatif Satan Yer Var Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kere yapacağım zaten boşuna 10'lu kullanıma 50 TL vermeye gerek yok. Evet arkadaşlar yardım?

• doğru mu bilmiyorum ama bir yerde okumuştum, bağlı olduğun aile sağlığı merkezinde 1 tane veriyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

doğru mu bilmiyorum ama bir yerde okumuştum, bağlı olduğun aile sağlığı merkezinde 1 tane veriyorlarmış
    Hocam biz İstanbul'dan Sakarya'ya taşındığımız için aile sağlığı merkezi İstanbul'da kaldı ve dilekçeyle Sakarya'ya taşıttırmadık.
  • Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    E-nabız üzerinden kendin değiştirebilirsin. Tek kullanımlık kondom hakkında bilgim yok ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

E-nabız üzerinden kendin değiştirebilirsin. Tek kullanımlık kondom hakkında bilgim yok ama.
    Tamamdır hocam yaptım bir dahaki ayın 5'inde değişecekmiş ama değişince gidip sorarım.
  • wahouw adam üniye 2018de başladı sene bitmeden manitayı ayarladı.
    oglim al 10lu kutu 2.postayı atarsın belki çürümez etmez al dursun kenarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

wahouw adam üniye 2018de başladı sene bitmeden manitayı ayarladı.
    oglim al 10lu kutu 2.postayı atarsın belki çürümez etmez al dursun kenarda
    Hocam nerede bizde sevgili bulmak falan. Tek gecelik ilişki yaşayacağım onun için zaten o yüzden tek kullanımlık istiyorum.

Hocam bir süre prezervatifler kullanım özelliklerini kaybediyorlar yani bir nevi çürüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    eskorta söyle o getirsin daha iyi.küçük paketlerinden al. delimisin birader gidip sağlık merkezinden prezervatif istemeler falangirme o işe eskorttan iste daha iyi
    bu arada eskort piyasası nasıl? bilgimiz olsun söyle de
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

eskorta söyle o getirsin daha iyi.küçük paketlerinden al. delimisin birader gidip sağlık merkezinden prezervatif istemeler falangirme o işe eskorttan iste daha iyi
    bu arada eskort piyasası nasıl? bilgimiz olsun söyle de
    Eskortlar zaten kendileri veriyor hocam mevzu başka.

Anlayışlı ve sabırlı davranacağımı söyledim o da bekaretini vermeyi kabul etti. Ama hala çekingen, vazgeçmeden bu işi halletmek istiyorum.
  • Madem bakire biriyle birlikte olacaksın fazla mıncıklayıp ürkütme kızı.Yavaş yavaş hareket ederseniz daha iyi bir başlangıç yapmış olursunuz. Kondomu ise A101 den 12 tanesi 12 liraya Durex alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Madem bakire biriyle birlikte olacaksın fazla mıncıklayıp ürkütme kızı.Yavaş yavaş hareket ederseniz daha iyi bir başlangıç yapmış olursunuz. Kondomu ise A101 den 12 tanesi 12 liraya Durex alabilirsin.
    Hocam bebek yağı süreriz dedi ama su bazlı olması lazım prezervatifin yırtılmaması için. Kayganlaştırıcı olarak ne önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

Hocam bebek yağı süreriz dedi ama su bazlı olması lazım prezervatifin yırtılmaması için. Kayganlaştırıcı olarak ne önerirsin?

Alıntıları Göster
    Durex kayganlaştırıcı iyidir. Uzun süre gider. Hem su bazlı hem de kayganlaştırıcı etkisi fazla. Çabuk kurumuyor.

www.epttavm.com
    ePttAVM - Durex Play Kayganlaştırıcı & Masaj Jeli Uyarıcı Guaran, 200ml
    https://www.epttavm.com/item/46871915_durex-play-kayganlastirici-masaj-jeli-uyarici-guaran-200ml

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Durex kayganlaştırıcı iyidir. Uzun süre gider. Hem su bazlı hem de kayganlaştırıcı etkisi fazla. Çabuk kurumuyor.

https://www.epttavm.com/item/46871915_durex-play-kayganlastirici-masaj-jeli-uyarici-guaran-200ml

Alıntıları Göster
    Tavsiyen için teşekkürler hocam ama daha ucuzu yok mudur?

Bir de int.ten alamam.

• a101 den banat prezervatif 3 lü 1 lira alabilirsin ben öyle yaptım prezervatifin üzeri yeterince kaygan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

a101 den banat prezervatif 3 lü 1 lira alabilirsin ben öyle yaptım prezervatifin üzeri yeterince kaygan
    Anal girmek istersem yeterince kaygan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

Anal girmek istersem yeterince kaygan olmaz.

Alıntıları Göster
    anal girmek istersen zaten tek başına kayganlaştırıcı yeterli olmaz zaten kuru bir bölge ekstra hazırlık gerekiyor

prezervatif parasından yırtarsın en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Aralık 2018; 22:0:57 >
  • quote:

anal girmek istersen zaten tek başına kayganlaştırıcı yeterli olmaz zaten kuru bir bölge ekstra hazırlık gerekiyor

prezervatif parasından yırtarsın en azından

Alıntıları Göster
    Ekstra hazırlıkları da anlatır mısın?
    iyi bir tuvalet sonrası lavman ardından bölgenin yumuşaması için ovulması sonra kayganlaştırıcı faslı

sonuçta dışkının çıktığı bölge incelikle temizlenmesi gerek
  • quote:

iyi bir tuvalet sonrası lavman ardından bölgenin yumuşaması için ovulması sonra kayganlaştırıcı faslı

sonuçta dışkının çıktığı bölge incelikle temizlenmesi gerek
    Lavmanı biliyorum ama sonuçta prezervatifle gireceğim için fazla iğrenmem.

Tuvaletini yapsa ve su tutsa yeterli olur diye düşünüyorum.
  • sapancada var git sor bulursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.