Sakarya-Adapazarı Fiber var mı?

-
-
Havai fiber yapılabilir izinle pek alakası olduğunu zannetmem hocam.
-
Havai fiber nedir hocam? Nasıl uygulanır ?
Edit: Buldum fakat 16 mbit maks veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 28 Aralık 2020; 18:56:40 > -
Serdivan Kemalpaşa’da yaşıyorum. Türk telekom altyapısı üzerinden 35mbit vdsl kullanıyorum Vodafone Net ile. Oldukça memnunum. Bulunduğum sokakta fiber var fakat eve kablo çekilmediği için bakır kablo üzerinden vdsl kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu ilde çekiyorlar eve kadar mevcut hat üzerinden çok maliyetli bir olgu olduğunu sanmıyorum, TT Destek ve Yusuf Kıraç'a yazın benzer süreç yaşayan yüzlerce forumdaş mevcut çoğunluğu olumlu.
-
Serdivan Kaymakamlığının 1-2 sokak üstünde oturuyorum. Uzun zamandır altyapısız beklediğimiz sokağa dün itibariyle binalara fiber kutuları da taktılar. Aktif olmasını bekliyoruz. -
-
-
Eski binalara fiber çekilmiyor.yeni bina olması gerekiyormuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: naci54Eski binalara fiber çekilmiyor.yeni bina olması gerekiyormuş.
adamını bulursan çekiliyor,örnekleri var
-
quote:
Orijinalden alıntı: power-pcadamını bulursan çekiliyor,örnekleri var
Alıntıları Gösterherhangi bir nedenle kazı çalışması yapılırsa bulunduğunuz yerde telekom fiberi çeker yoksa sizin icin kazı çalışması yapmaz "eski bina"
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ergenekunherhangi bir nedenle kazı çalışması yapılırsa bulunduğunuz yerde telekom fiberi çeker yoksa sizin icin kazı çalışması yapmaz "eski bina"
Alıntıları Gösterparayı verirsen yapıyor,özel proje diyorlar.
Benzer içerikler
- türk telekom magnet limitsiz
- türk telekom cayma bedeli öğrenme
- türk telekom port başvurusu
- ping nasıl düşürülür
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- statik ip
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- ping düşürme
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X