Şimdi Ara

Ankara Turkuaz Tokide Oturan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler turkuaz tokide oturan var mıdır aranızda? Bu ay orada ev tutacağım ve internet seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var

Orijinalden alıntı: Zi one

hocam ttnetle hiç uğraşma derim turkcell superonlıne fiber interneti 1 senedir kullanıyorum memnunum

Hocam ttnet finernet gerçek fiber degilmidir orada? Ya benimde gönlüm superonline ama hem akk 50 gb hemde pahalı geldi öğrenciyiz sonucta, ttnet 2 ay bedava 10 ay 44 lira sonra 69 lira kampanya var uygun degil mi sencede sen ne ödüyorsun acaba?

• Hocam cevap bekliyorum bide sizin eve fiber kablomu geliyor direk ?

@Zi one
  • Hocam kesinlikle Superonline 4 senedir kullanıyorum bende akk yok ama superonline tavsiyemdir kopma vs sıkıntılar kesinlikle yaşamazsınız fiber olayına gelince de yer altından aşşağı bodrum kata kadar fiber kabloyla geliyor ordan evlere cat6 kablo ile dağıtılıyor

LG G2 ROM/MOD USER
    ——
    V-alve
    T-iming
    E-lectronic
    C-ontrol
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

Hocam kesinlikle Superonline 4 senedir kullanıyorum bende akk yok ama superonline tavsiyemdir kopma vs sıkıntılar kesinlikle yaşamazsınız fiber olayına gelince de yer altından aşşağı bodrum kata kadar fiber kabloyla geliyor ordan evlere cat6 kablo ile dağıtılıyor

Hocam siz demi tokidesiniz ? Haklısınız kalite bakımından fakat fiyat çok farkediyor ancak gecinecegim zaten, akk 50 gb hocam ttnette 75 gb
  • Evet hocam dairelere direk fiber kablo geliyor .bir senedir superonline kullanıyorum kampanya vardı galiba 55 tl ödüyordum . bu sene turkuazda değilim daha önce ttnet vardı ücretinin hiç sabit geldiğini görmedim 85-90 tl civarında fatura geliyordu . Superonline a geçtim ttnetden kalan 12 ay taadüt parasınıda süperonline ödedi ama dediğiniz gibi ttnetde kampanya varsa ikisinin arasında internet hızında pek bi fark olmadı ttneti seçin derim . Imarım açıklayıcı olmuştur turkuazla ilgili soracağınız bir şey olursa pmden cevaplıyabilirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.