Şimdi Ara

Sakal İçin Minoxil %5 Başladım Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 95 doğumluyum 20 yaşımdayım. Artık sakalsız tek bir erkek bile yok türkiyede. 15-16 yaşlarında ki çocuklarda bile var. Bende sadece favori var onun haricinde sakal yok maalesef. Babamın 22 yaşında askerde başlamış.

Ben 2 gün önce minoxil'e başladım. 7-8 ay kadar kullanmayı düşünüyorum. Belki de 1 yıl. Ama bu sonsuza kadar sürmeyecek. 1 yıldan sonra bıraktığımda dökülme olur mu? Bakın 3-4 ay sonra demiyorum 1 yıl diyorum.

Minoxil gerçekten sakal çıkartıyor. %2 liğini kullanmıştım bir ay kadar ve inanmazsınız yanağım kıl dolmuştu.

Bir diğer sorum ise şu. Şimdi ben minoxil kullanmasam da belki 22 yaşında çıkıcak çünkü babamın da o yaşta çıkmış. Ama kullandığım için o çıkacakların da çıkması durabilir mi?

Yani 22 yaşında minox kullanmadan çıkabileklerin önüne geçmiş olur muyum?

Bu arada inanmassınız her yerimde simsiyah şekilde kıl ver koltuk altım etek altım bacaklarım kollarım hatta yeni yeni göğsümde başladı sarışın olduğum halde siyah siyah.

Sizin yorumlarınız nelerdir? 22 yaşında çıkmasını beklediğim sakallarımın çıkma süresini kısaltır mı yoksa öıkacağı olan sakalları yok mu eder?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sırtta kıllanma yapıyor üstelik kalıcı

Orijinalden alıntı: Atkirah

sırtta kıllanma yapıyor üstelik kalıcı

Sakalda işe yarıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Bu sakal merakı nedir anlamadım ya bende çok çıkmadığı halde 2 gün bile dayanamıyorum bırakın güzel yüzünüz görünsün kapayıp ne yapacaksınız

Ya kardeşim bırak allahını seversen ya bu devirde sakalsız erkek mi kaldı türkiyede sakalı olmayana çocuk gözüyle bakıyorlar zevkten istemiyoruz biz de bi bitmediniz

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Bu sakal merakı nedir anlamadım ya bende çok çıkmadığı halde 2 gün bile dayanamıyorum bırakın güzel yüzünüz görünsün kapayıp ne yapacaksınız

Ya kardeşim bırak allahını seversen ya bu devirde sakalsız erkek mi kaldı türkiyede sakalı olmayana çocuk gözüyle bakıyorlar zevkten istemiyoruz biz de bi bitmediniz

laflara bak zevkten istemiyomuş bitmemişiz sorunlumusun nesin bize neden çocuk gözüyle bakmadılar bizim neden başımıza gelmedi öyle bir şey konuşmandan belli sorunun sakalında değil kafanda olduğu senin sakalında çıksa adam olamazsın boşyere bırakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterix -- 25 Aralık 2015; 18:47:02 >

• Bu tip ilaçlar ciltteki kanlanmayı artırarak saç köklerinin daha çok beslenmesini sağlarlar. Saç hsrici başka alanlara sürerseniz kıllanma görünür fakat sadece saç derilerine önerilir, İlaçın üstünde de yalnızca saça uygulayınız yazar. Yanaklarda kan damarlarını genişleteceği için kılcal damar sorunu çekebilirsiniz, rosacea yatkınlığınız artar. Doktora danışmadan sakal bölgenize kullanmamanınızı öneririm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.