Şimdi Ara

Vücut için traş makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
7
Favori
66.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Vücut kılları için yani boyun kısmından aşağısı göğüs, bacak için traş makinesi öneriniz var mı acaba.Forumda mutlaka kullanan ya da bilgisi olan vardir forumda daha önce gördüm fakat o konu da bayağ eski kalmış ve yeterli bilgiyi bulamadım.

Bir de makia ile almak kılları kalınlaştırır mı yada sertleştirir mi ne bilim ileride tişörttten yada ince pantolondan falan kıl fırlamasın :)Ayrıca makina dışı önerilerinize de açğım 5-6 kere bacak kısmına sir ağda yaptım fakat artik cidden acısı beni öldürmeye başladı.Acı azalır diye beklerken resmen kat kat artıyor gibi.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Bu arada burada daha sağlam cevaplar alacağımı düşündüm ve yeri burası bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaycees -- 17 Mart 2014; 3:04:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vücut Kılıları İçin Traş Makinesi Önerileri

Vücut kılılarını temiz ve pürüzsüz bir şekilde almak, kendine güvenini ve hijyenini artırabilir. Piyasada çok çeşitli vücut traş makineleri mevcuttur ve ihtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun olanı seçmek önemlidir.

Elektrikli Traş Makineleri

Elektrikli traş makineleri, vücut kılılarını hızlı ve etkili bir şekilde almanıza olanak tanır. Çoğu elektrikli traş makinesi, hassas alanlar için özel ataşmanlarla birlikte gelir ve genellikle ıslak veya kuru kullanım için uygundur.

Jiletli Traş Makineleri

Jiletli traş makineleri, vücut kıllarını kökten alır ve pürüzsüz bir tıraş sağlar. Ancak, hassas cilde sahip kişiler tahrişe karşı dikkatli olmalıdır. Tek kullanımlık veya yeniden kullanılabilir jiletli traş makineleri mevcuttur.

Lazer Epilasyon Cihazları

Lazer epilasyon cihazları, vücut kıllarını kalıcı olarak azaltmak için lazer ışını kullanır. Bu yöntem pahalıdır ancak uzun vadede zamandan ve paradan tasarruf etmeni sağlar.

Uygun Traş Makinesini Seçme İpuçları:

• Cilt Tipin: Hassas bir cildin varsa, tahrişe neden olmayan bir traş makinesi seç.
    • Bütçe: Vücut traş makineleri çeşitli fiyat aralıklarında mevcuttur. Bütçene uygun bir seçenek belirle.
    • Özellikler: Islak veya kuru kullanım, hassas alan ataşmanları ve şarj edilebilirlik gibi özellikleri göz önünde bulundur.
    • Yorumlar: Diğer kullanıcıların deneyimlerini oku ve traş makinesi hakkında bilgi edin.

Sonuç

Doğru vücut traş makinesini seçmek, vücut kıllarını etkili ve güvenli bir şekilde almayı sağlar. Elektrikli traş makineleri, jiletli traş makineleri ve lazer epilasyon cihazları arasından ihtiyacına ve tercihine en uygun seçeneği belirle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu yarin aksam 8 gibi acsan daha iyi cevap alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayan kuaförüne gidip ağda yaptır
  • BRAUN Cruzer 6 Body kullanıyorum gayet memnunum. Kıllar çıktı tabi, az da olsa sertleşmişler ama sıkıntı yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stii

BRAUN Cruzer 6 Body kullanıyorum gayet memnunum. Kıllar çıktı tabi, az da olsa sertleşmişler ama sıkıntı yapmıyor.

Bunu söylemeye gelmiştim. Bi dehttp://www.philips.com.tr/c/erkek-vuecut-bakim-setleri/295041/cat/ bu var. Sağlam ürünlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bunu yarin aksam 8 gibi acsan daha iyi cevap alirsin.

liseliler okuldan gelince uplasana kardes konuyu.

• 8 aydır bu ürünü kullanıyorum ve kesinlikle mükemmel. Hem sinekkaydı hem şekil verici hem vücut için. Ben aldığımda çok araştırmıştım braundaydı aklım ancak hiçbiri all in one değil. Vücut için ayrı alman gerekiyor. Bunda hepsi var ve gerçekten iyi alıyor. 1 saatte full şarj oluyor 1 saate yakın da şarjı gidiyor. Ayrıca su altında kullanabiliyorsun. Bu özellikte başka makine bulamadım ben ve iyi ki almışım. Temizliği de çok pratik. Ben spor yaptığım için düzenli kullanıyorum vücudumda ve gayet sinekkydı alıyor ağdadan farkı yok. Nasıl çıkarıyor dersen o sana bağlı. Ben sarışın sayılırım öyle çok kıllı bir yapım yok o yüzden gayet iyi duruyor ve fazla sert çıkmıyor...

Ahanda link de vereyim. Ben yurtdışından almıştım ama buna yakın bir fiyattı. Bence gayet uygun...

http://www.sanal pazar.com/Philips-Norelco-Ys52441-Click-Stil-Toolkit-Tiras__isp10414500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 17 Mart 2014; 3:46:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

ince pantolondan falan kıl fırlamasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

8 aydır bu ürünü kullanıyorum ve kesinlikle mükemmel. Hem sinekkaydı hem şekil verici hem vücut için. Ben aldığımda çok araştırmıştım braundaydı aklım ancak hiçbiri all in one değil. Vücut için ayrı alman gerekiyor. Bunda hepsi var ve gerçekten iyi alıyor. 1 saatte full şarj oluyor 1 saate yakın da şarjı gidiyor. Ayrıca su altında kullanabiliyorsun. Bu özellikte başka makine bulamadım ben ve iyi ki almışım. Temizliği de çok pratik. Ben spor yaptığım için düzenli kullanıyorum vücudumda ve gayet sinekkydı alıyor ağdadan farkı yok. Nasıl çıkarıyor dersen o sana bağlı. Ben sarışın sayılırım öyle çok kıllı bir yapım yok o yüzden gayet iyi duruyor ve fazla sert çıkmıyor...

Ahanda link de vereyim. Ben yurtdışından almıştım ama buna yakın bir fiyattı. Bence gayet uygun...

http://www.sanal pazar.com/Philips-Norelco-Ys52441-Click-Stil-Toolkit-Tiras__isp10414500

Hocam teşekkürler öneriniz için.Ne kadar sürede kılların kök ıkıyor 1-2 güne mi yoksa ağda gibi 1,5 haftaya yakın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PapuaYeniGine

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bunu yarin aksam 8 gibi acsan daha iyi cevap alirsin.

liseliler okuldan gelince uplasana kardes konuyu.

Bana liseli demeye mi çalıştın anlamadım ?
  • quote:

BRAUN Cruzer 6 Body kullanıyorum gayet memnunum. Kıllar çıktı tabi, az da olsa sertleşmişler ama sıkıntı yapmıyor.

Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam makieyi acaba sertleşti falan diyorsun da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

quote:

Bunu söylemeye gelmiştim. Bi dehttp://www.philips.com.tr/c/erkek-vuecut-bakim-setleri/295041/cat/ bu var. Sağlam ürünlerdir

Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam ?

• Philips Bodygroom 2028 kullanıyorum. Çok memnunum
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Vücut kılları için yani boyun kısmından aşağısı göğüs, bacak için traş makinesi öneriniz var mı acaba.Forumda mutlaka kullanan ya da bilgisi olan vardir forumda daha önce gördüm fakat o konu da bayağ eski kalmış ve yeterli bilgiyi bulamadım.

Bir de makia ile almak kılları kalınlaştırır mı yada sertleştirir mi ne bilim ileride tişörttten yada ince pantolondan falan kıl fırlamasın :)Ayrıca makina dışı önerilerinize de açğım 5-6 kere bacak kısmına sir ağda yaptım fakat artik cidden acısı beni öldürmeye başladı.Acı azalır diye beklerken resmen kat kat artıyor gibi.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Erkek adam bacağına ağda mı yapar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

quote:

Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam ?

Yaklaşık 6 ay oldu. Ben sadece koltuk altı ve aşağı taraf için kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

quote:

Merhaba arkadaşlar.Vücut kılları için yani boyun kısmından aşağısı göğüs, bacak için traş makinesi öneriniz var mı acaba.Forumda mutlaka kullanan ya da bilgisi olan vardir forumda daha önce gördüm fakat o konu da bayağ eski kalmış ve yeterli bilgiyi bulamadım.

Erkek adam bacağına ağda mı yapar

Yapma kardeşim sen o kıllarla dolaşmak nedir bilir misin?Hele sıcak havalarda vıcık vıcık

• quote:

Orijinalden alıntı: Formation Clouds

Philips Bodygroom 2028 kullanıyorum. Çok memnunum

Ne kadar süredir kullanıyorsun hocam ve nereler için.
  • Philips iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 17 Mart 2014; 20:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Philips iyidir

kullandın mı hocam peki ne adar sürede çıkıyor falan gibisinden.
  • Jaycees kullanıcısına yanıt
    Şu an bir haftayı geçmiştir çok az derecede çıkmaya başladı. Ancak sinekkaydılığı 4-5 gün sürüyor rahat. Özel günler için işe yarar yani. Onun dışında erken geç çıkarma durumu daha çok sizin teninize bağlı. Çok esmerseniz bırakın çıkarmayı almayabilir bile. Ayrıca not eklemiş olim ne olursa olsun etek traşını makineyle yapma derim. Ne olur ne olmaz. Önemli bölge yani. Kapabilir makine o yüzden iz bırakabilir ben sevmiyorum o tür şeyleri. Jilet en iyisi o bölge için. Geri kalan herşey için bu cihaz fazlasıyla yetiyor bana.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.