Şimdi Ara

Sakal bırakmak neden yanlış anlaşılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sünnettir ama bıraktığımda çevremdekiler hayırdır militanmı oldun , hangi camide hocasın vs. Diye dalga geçiyorlar , asıl bildiğim kesmek günahtır ayrıca namazı cuma günleri fırsat buldukça kılıyorum neden böyle sakal terörle özdeşleşmiş anlamadım papazlarda , hristiyanlarda bırakıyor ama onlar yanlış anlaşılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ülkede Müslümansan böyle lafları duyarsın,ancak dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir dine mensupsan yanlış anlaşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

bu ülkede Müslümansan böyle lafları duyarsın,ancak dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir dine mensupsan yanlış anlaşılmaz.

Amerikada sakallı dolassana direk terörist damgası yersin

• bıyığı hafif sakalı orta olucak dinimize göre bknz:Sagopa Kajmer
  • jilet aşırı tahriş ettiği için ben sürekli sakal bırakırım. bu tür söylemler yapılıyor hehe deyip geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

bu ülkede Müslümansan böyle lafları duyarsın,ancak dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir dine mensupsan yanlış anlaşılmaz.

Amerikada sakallı dolassana direk terörist damgası yersin

tamam düzeltiyorum o zaman,müslüman değilsen yanlış anlaşılmaz.
  • Ya bende sakal bırakınca değişik tepkiler alıyorum.Nasıl bir milletiz arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle sakal bıraktım diye seri katil demişlerdi

• aşırı laiklikten kaynaklanıyor kanımca.
  • Kardeş cemaat tipine dönüşüyorsa tipin boşver derim.İçindeki teslimiyet yeter
  • Aynen bana da oluyor. Bir gün anneannemler de oturuyorum. Bir tane amca vardı biraz yaşlı. İşte anlatıyor duruyor habire, dayımlar da anlat anlat çokta dinliyoruz modun da dinliyorlar adamı. Ben zaten dinlemiyorum öyle oturuyorum. Gelmiş diyor senin hacı hoca işleriyle işin var mı. Ne alaka dedim. Sakalları uzatmışsın falan. Yok yahu ne alakası var. Yok yok var diyor. Yaşlı başlı adam ağzına bastonla vurasım geldi.
  • Bazen kafama göre uzatıyorum sakalları, arkadaş çevresinden yorumlar geliyor; "ahmet kayaya benzemişsin", "cemaatçi gibi olmuşsun ya harbiden kes sakallarını" bu tip söylemler insanın canını sıkıyor. Kimse kusura bakmasın hayat kısa, insanların isteklerine göre yaşayamam. Ben böyle mutluysam gerisi hikaye.
  • Sakal kesmek gunahsa hic kestirme tirnaklarini da uzat boyke yerlere dek uzansinlar. Ne kadar geri kalmis bir toplumuz ya! Kirli sakal veya biraz sakal anlarim da senin bahsettigin su muhtemelen uzun olanlar. Onlari haci/hoca degilsen niye uzatiyorsun? Hangi ise girmeyi planliyorsun o sakalla? Hangi toplum -yine dinle alakali olmadigi surece- karsisinda uzun sakalli birini gormek ister.

• Ben 1 aydır uzatıyorum laf edenede ağzının payını veriyorum
  • bende sakallıyım.
    banada gel okutalım sen hocamısın şeriatçımısın vb. gibi şakalar yaptıklarında kendimle gurur duyuyorum bir hocaya benzemenin neyi kötü ki. ben halimden memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-G

Beyler sünnettir ama bıraktığımda çevremdekiler hayırdır militanmı oldun , hangi camide hocasın vs. Diye dalga geçiyorlar , asıl bildiğim kesmek günahtır ayrıca namazı cuma günleri fırsat buldukça kılıyorum neden böyle sakal terörle özdeşleşmiş anlamadım papazlarda , hristiyanlarda bırakıyor ama onlar yanlış anlaşılmıyor.

Hayatımda duyduğum en aptalca şey bunu başta belirteyim de.

Sakalı uzun olanlara işte cemaatten misin? el kaide'ye mi katıldın gibi laflar çok saçma açıkçası.

Sakal uzatınca tip yukarıdaki gibi olmuyorsa sorun yok. Yukarıdaki gibi oluyorsa uzatma.

Hani yaramıyorsa içme kardeşim diyorya Arif o hesap.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Böyle sakal bıraktım diye seri katil demişlerdi

dexter'a benziyo biraz

• ne yazık ki böyle bu işler. herkes birbirini eleştiriyor. biri eleştirildiği zaman özgürlükçü oluyor ama o özgürlüğü savunan kişi karşı tarafta bişe gördüğü zaman eleştirmeden duramıyor:D bende bi ara sakal bırakmştm her gören hacı hoca esprisi yapıyordu. takmıyodum genelde ama bi yerden sonra bıktırıyor insanı
  • insanların düşünceleri şekillendirmesin seni. kendi sınırlarını kendin çizmelisin. toplum, kendisine benzemeyeni sevmez. kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yaşayın.

• yaklaşık 3- 3.5 aydır kesmiyorum daha kimse bir şey demedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.