Şimdi Ara

ŞAKAĞIMDA Kİ DAMAR ÇOK SERT ATMAYA BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum stresli günler geçiriyorum. Son 3 4 gündür şakağımda ki damar çok sert atmaya başladı. Başına gelen var mı?

• Hocam, eskiden hiç olmuyordu ama bu aralar nadir de olsa oluyor.Eskiden hiç olmadığını düşünürsek, oluyor. Ama o damardan çok tırnak yeme olayı başladı stresten dolayı ve bu iğrenç bir durum.
  • Benimde bu sene başında oldu aynı sıkıntı ama benim sol gözümün hemen altında ve kenarındaydı. Uykusuzluk, stres vb. etkenlerden dolayı oluyor. O sıralar uyku düzenim berbattı, uykusuzdum ve stres tavan seviyedeydi. Normal, kendiliğinden düzelir. Genellikle şakak gibi bölgelerde oluyor uykusuzluk ve stres yüzünden normal yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 12 Nisan 2018; 17:44:18 >
  • Bence yarım - 1 gün ara ver çalışmaya hocam sağlığına zarar gelmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ondan öte aşırı bilgi yüklenmesinden dolayı bildiğin başımın üst kısmında bi uyuşma hissediyorum sanki beynim arada bilgileri kabul etmiyor yeter bu kadar öğrendin diyor sanki
  • Bence çalışmaya ara vermeye gerek yok, tek yapması gereken düzenli beslenmek, biraz uykusuna dikkat etmek ve stresten uzaklaşmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.