Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA varken ben bu oyuna bakmam doğrusunu söylemek gerekirse.
  • Birçok kişi saçmalama dicek ama gta 4 den daha gerçekçi bu oyun graafik berbat olbilir araba sürşte öle olabiir ama oyun çok gerçekçi sokakta yerde 3 taş oynuyan insanlarmı dersin yolda gitar çalan adammı dersin 2 haftadan beri oynuyorum her yönüyle çok gerçekçi grafik tatmin etmesede süper oynanıyor oyun. arabada hız kontrlü bile var oyunda torrentten indirip 10 dk oynayp kaptmk yetmiyor görevler çok eğlenceli vede çok güzel adam dövülüyor adamı rehin alıp silahla adam vuruosun falan çok eğlenceli oyunda her birşeye önem verilmiş map gerçekten iyi. yolda çalışan inşaat işçileri var yeri deliyorlar falan. oyundaki görevleri bitirmeden oyundaki hareketler açılmıyor adama hareket çekme yeni dövüş stilleri yeni silahlar silahda dürbün açma vsvss gerçekten çok eğlenceli buldum sizde uzun süre oynayın zevkini çıkarın..

Bence siz oyun oynamıyorsunz Download bağımlısı olmşssnz.

Amacınız oyun değilki resmen arşiv gibi görünüyor .

• Oyunu bitirdim oyun güzel eğleniyorsun..Eğlendim baya..ara videolarda çok iyi.çok seçenek var grafik kötümü iyimi hiç ama hiç anlamadım bi bakıyorsun birisi güzel modellenmiş birisi kötü modellenmiş

Ama saçma sapan hatalar var
    -Bir araba görüyorum arkamı dönüyorum fikrimi değiştirip arabayı almaya geri döniyim diyorum bi bakıyorum araba yok.
    -Araba sürüşü kötü olduğu gibi kasmalar oluyor.
    -Silah kontrolü kötü
    -Adam koşunca sanki yerde değilmişte havadaymış gibi oluyor.(Bu hata artık 2004-2005 te aşıldı.)

+ Araba modifiyesi(Jantlara çivi takma insanlar çiviye takılınca ölüyor)
    + Estetik Cerrah
    + Ev dekorasyon
    + Kıyafet bolluğu
    + Tattoo(Dövmeler)
    + Kıyafet vb üzerine istediğin logoyu koyma rengini,numarasını değiştirme
  • Bu nasıl oyun arkadaşlar? Oyunu low'da oynuyodum kasmadan çıktım oyuna bir girdim felaket low'da gta 4'den felan çok kasıyor.
    Şimdi gta4'ün 1.02 patchini kurdum lowda bile ufak takılmalarla oynuyorum. Ben bu oyunu Gta'ya sistemi yetmeyenler için alternatif olabilir diyordum gta'dan çok kasıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_gs_14

Bu nasıl oyun arkadaşlar? Oyunu low'da oynuyodum kasmadan çıktım oyuna bir girdim felaket low'da gta 4'den felan çok kasıyor.
    Şimdi gta4'ün 1.02 patchini kurdum lowda bile ufak takılmalarla oynuyorum. Ben bu oyunu Gta'ya sistemi yetmeyenler için alternatif olabilir diyordum gta'dan çok kasıyor.

Oyunda genel bir sorun bu.
  • bi kere kurdum DAHADA OLSA KURMAM
  • arkadaşlar ben oyunu bitirdim bütün bölümleri yaptım ama extra bölümü açılmadı bunun nede ni nedir sölermisiniz
  • Hayatımda gördüğüm en berbat oyun, bir oyunda bu kadar kötü bir optimizasyon ve kontroller olabilirdi. Yarım saat oynadım cehenneme girip çıkmış gibi hissediyorum. Kendi karakterini yaratmak ve görevlerde bir nebze zevkli ama genele döktüğümüz zaman işi 30 puanı zor alabilecek bir oyun. Grafik desen yok fizik desen yok adam gibi hiçbirşey yok ortada olan ama niçin PC'yi bu kadar kasıyor anlamsız. Konsol versiyonunu bilemem ama PC'de anca 5 dakika dayanabileceğiniz bir oyun. Bu oyun kusmama neden oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

sallayın gta'yı.gelsin saints row'un ilk oyununa biraz göz gezdirmiştim ve baya iyiydi.2.si de pc'ye gelecek gibi.sallayın lan ne buluyonuz gta'da anlamıyorum ki.

bu arkadaş bu oyunu şimdi oynadımı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

quote:

sallayın gta'yı.gelsin saints row'un ilk oyununa biraz göz gezdirmiştim ve baya iyiydi.2.si de pc'ye gelecek gibi.sallayın lan ne buluyonuz gta'da anlamıyorum ki.

bu arkadaş bu oyunu şimdi oynadımı acaba

Eğer oynadıysa oynarken yüz şeklinin ne gibi hallere girdiğini merak ediyorum, ben oynarken donup kaldımda :D Çünkü oynamaya çalıştığım şey bir oyundan ve eğlence kaynağından çok herşeye benziyordu :) Bir yapıma özen gösterilmeye bilirde bir oyun bu kadar sallama bir şekilde yapılıpta piyasaya sürülmezki yaw yazık günah, biraz elden geçirseymişler bari :)

• Oyun XBOX-360 versiyonunda 2.5 Milyon sattı öyleki şuan ek paket yapıyorlar :) 16 Nisanda çıkacak Videosu:

http://xbox360.ign.com/dor/objects/882586/saints-row-2/videos/saintsrow2_trl_dlc_accolades_033009.html

Gayet eğlenceli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 1 Nisan 2009; 22:01:54 >
  • patch linki calısmıyor tekrar yukleyebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: exerion

patch linki calısmıyor tekrar yukleyebilirmisiniz

Evet
  • Link Yenilendi:

http://rapid share.com/files/217432307/Saints_Row_2_Patch_1.1.exe.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Link Yenilendi:

Teşekkürler
  • Don't metion it
  • quote:

Hayırdır ! Kahvehanede'miyiz. Yoksa sen kendini orada mı sandın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Link Yenilendi:

tesekkurler
  • up Oyunun PS-3 ve XBOX-360 için ek paketi çıktı Ultor Exposed Trailer'ı buradan izleyebilirsiniz...

Oyun Tera Patrick ile başlıyor

http://xbox360.ign.com/dor/objects/882586/saints-row-2/videos/saintsrow2_trl_dlc_accolades_033009.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 26 Nisan 2009; 18:10:05 >

• Arkadaşlar bu oyun gerçekten GTA 4'den daha eğlenceli binsürü aktivite var içinde insan hiç bıkmıyor oynadıkça oynayası geliyor hele Co-op özelliği süper olmuş dün bile arkadaş ile Co-op oynadık 0'dan başlayıp tam 5 saat 7 dk oynamışız halende oynamak istiyorduk ama sabah oldu uykumuz geldi Oyunu alın sadece 2 saat verin oyuna 2 saat sonra asla bırakamayacaksınız bu oyunu ve inanın GTA 4'dü unutacaksınız.....

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.