Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi up Gta IV den sıkılmaktan yorulduysanız sizi sr2 ye alalım millet
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

Hadi up Gta IV den sıkılmaktan yorulduysanız sizi sr2 ye alalım millet

Evet aynen GTA IV'den sıkılan varsa SR 2'ye gelsin farkı görecektir

• quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

Hadi up Gta IV den sıkılmaktan yorulduysanız sizi sr2 ye alalım millet

Evet aynen GTA IV'den sıkılan varsa SR 2'ye gelsin farkı görecektir

Evet bir kez araba sürdükten sonra farkı görüp ağlayalarak Gta' ya koşacaklardır.

• Uçak da sürebiliyormusunuz (paraşüt felan varmı) GTA IV'de ? veya Lağam kamyonu ? (milleti b.klamak) veya araçlara modifiye yapabiliyormusunuz ? sadece araba sürmek için GTA oynanmazki iyide ? zaten ben beğenmediğim araba olursa her tarafına C4 yapıştırıp patlatıyorum süper zevkli oluyor
  • up
  • Müziğe bayılacaksınız tekrar tekrar dinliyorum mükemmel

http://www.youtube.com/watch?v=lldH0F-T0G4

Oyunun DLC 3.Paketi çıktı

http://community.saintsrow.com/

• İyi post kasıyorsun haa

şöyle bir bakıyorum saint row 2 oyununa araç sürme berbat grafikler berbat yapılacak ve yapılan hareketler eğlence ortamı san andreas tan çalıntı gta çakması bir oyun nasıl katlanıyorsun bu oyuna hala anlaşılamaz birşey pro

Konu aşağıya düşmesin diye devamlı up! çekiyorsun hala anlamamışsın TUTMADI bu oyun boşuna uğraşma şöyle seni GTA IV konusuna alalım sayfa aşağı düşmüyor devamlı yukarlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

İyi post kasıyorsun haa

şöyle bir bakıyorum saint row 2 oyununa araç sürme berbat grafikler berbat yapılacak ve yapılan hareketler eğlence ortamı san andreas tan çalıntı gta çakması bir oyun nasıl katlanıyorsun bu oyuna hala anlaşılamaz birşey pro

Konu aşağıya düşmesin diye devamlı up! çekiyorsun hala anlamamışsın TUTMADI bu oyun boşuna uğraşma şöyle seni GTA IV konusuna alalım sayfa aşağı düşmüyor devamlı yukarlarda

Evet Evet havada kıskançlık kokusu alıyorum sanki böyle eziklik yedirememişlik kokusu var evet... anladın sen onu hacıyatar....GTA IV ben zamanında ilgimi gösterdim sen daha annenin karnındayke ben burada GTA IV PC'ye çıksın diye Rockstar'a ingilizce e-mail kampanyası başlattım hadi yol al koçum hadeeeee what are you doing ha ? hahahaha

• Araba konusu dışında bir eksiği olduğunu düşünmüyorum oyunun, gayet eğlenceliydi.

Özellikle çete başkanlarını ortadan kaldırmak keyif vericiydi.

Ara videolar başarılıydı.

Oyuna biraz daha eğlenceli görevler eklenebilirdi, yıktığımız çetelerden kalan kişiler bir çete kurup bize saldırabilirdi (tabi hiçbir Boss bırakmadık ama, çete içinden yeni patronlar çıkabilirdi, yeni yüzler ) O zaman daha güzel olurdu sanki ama yine de güzel bir yerde bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lty1 -- 16 Haziran 2009; 20:39:25 >
  • Lty1 Oyunu kaç saatte bitrdin save de yazıyor ben 30-40 saatte bitti yan görevleri felan bitirdinmi + Co-op yada Multiplayer denedinmi ? biz her akşam oynuyoruz CD-KEY yok Problem yok !!!!sadece eğlence var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 16 Haziran 2009; 20:39:47 >
  • quote:

Lty1 Oyunu kaç saatte bitrdin save de yazıyor ben 30-40 saatte bitti yan görevleri felan bitirdinmi + Co-op yada Multiplayer denedinmi ? biz her akşam oynuyoruz CD-KEY yok Problem yok !!!!sadece eğlence var...

Birkaç Activity dışında oyun tamamen bitti. Saatini bilmiyorum bakmadım.

Multiplayer denemedim ama denemeyi düşünüyoruz arkadaşla
  • Msn varmı eğer yazarsan Multi atarız
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

İyi post kasıyorsun haa

Evet Evet havada kıskançlık kokusu alıyorum sanki böyle eziklik yedirememişlik kokusu var evet... anladın sen onu hacıyatar....GTA IV ben zamanında ilgimi gösterdim sen daha annenin karnındayke ben burada GTA IV PC'ye çıksın diye Rockstar'a ingilizce e-mail kampanyası başlattım hadi yol al koçum hadeeeee what are you doing ha ? hahahaha

Eziklik yedirememişlikmi???

akşam akşam iyi güldürdün beni sağol

aman ne iyi ettinde rockstar senin için gtayı pc ye çıkardı ama sen saint row a geçince adamlar ''ulen keşke çıkarmasaydık'' demişlerdir neden kandırdın adamları ?

• hacı_yatmaz ezilince saçmalamakta 1 Numarasın o yorum ne öyle ben gerçeği anlatıyorum sen ise işin gırgırındasın ? ben anlatıorum sen saçmalıyorsun ! buradaki amacın ise bu oyunu karalamak yeter artık oyun iyi işte tonca oyun sitesi bu oyunun konsol versiyonuna 8'den aşağı not vermedi boşa uğraşma burada yorum kasıp durma tartışmada çıkartma boş boş
  • Sana iyilik yapıyoruz aşağıda ezilen konun benim sayemde yukarlarda duruyor insan bir teşekkür eder
  • saints row bende merak ediyorum gta4 oynadım bitirdim iyi hoş ama artık yapcak hiç bişey kalmadı baya sıktı türkçe yama çıkana kadar bunu deniycem oyunu netten indirp kursam multi oynıyabilrmiyim?bide oyun nasıldır tavsiye ediyomusnz grafik filan sorun değil zevk versin yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: base

saints row bende merak ediyorum gta4 oynadım bitirdim iyi hoş ama artık yapcak hiç bişey kalmadı baya sıktı türkçe yama çıkana kadar bunu deniycem oyunu netten indirp kursam multi oynıyabilrmiyim?bide oyun nasıldır tavsiye ediyomusnz grafik filan sorun değil zevk versin yeter...

Multiplayer yada Co-op oynayabilirsin CD-KEY istemiyor sadece bir Gamespy hesabı oluşturacaksın oyun içinde oda ücretsiz ! eğer oyuna araba sürmek için indireceksen indirme ! araba sürmesi dışında (Jetski uçak helikopter ufo b.k kamyonu vs) sadece arabada problem var ! zevke gelincede biz arkadaş ile 5 saat kesintisiz Co-op oynadık okadar yani !!!! oyunda herşey var videoları vs izle şu videoda azıcık anlatmışlar ama dahasıda var tabi

http://www.youtube.com/watch?v=JcHkfLgsqZo

• İZLERKEN KOLTUKTAN DÜŞTÜM

http://www.youtube.com/watch?v=o3Dk7cy-RSA&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=HV5Q75GW5fI

ve asıl bombası bunda harbi kilitleneceksiniz

http://www.youtube.com/watch?v=FmIpo29J23M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 20 Haziran 2009; 12:14:50 >

• Oyun güzelde konsollarda kalsaydı keşke ama pc oyuncuları sinirlenmesin bana Pro Gamer o küçültme modu fln dosyalarla ilgilimi xbox da yapamayız onları sanırım değil mi yoksa hile mi onlar
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.