Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok rezil bi oyun hddde kaplayan 12gb'a yazık at çöpe.Patch ile düzeltilecek bişey yok oyunu baştan yapmaları lazım...
  • Patchi indiren var mı?
  • Patch'i bir japon sitesinde buldum.
    http://www.namipan.com/downfile/saintsrow.rar/8c28403f8c79e1e5faf124db03759f0ae6deb534262ad300

网通 işaretine tıklayınca download etmeye başlıyacak.
  • Hocam bu steam versiyonu için galiba hata veriyor exe açılırken... Sen denemedin galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 10 Şubat 2009; 23:36:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Hocam bu steam versiyonu için galiba hata veriyor exe açılırken... Sen denemedin galiba

O exe'yi oyunun kurulu olduğu dizine atılacak.Steam versiyonu patchler otomatik programlarla yüklenmiyor ne yazıkki.
  • Hocam attın da denedin mi Allah aşkına heralde kurulu olduğu yere attık o dosyaları ama steamle ilgili bi hata veriyo tabi...
  • Valla ayıp ediyorsun hacı hiç düşünmedin mi bu oyuna crack mi lazım diye.Oyunun crack linki de var ama foruma koymak mümkün değil diye sadece patch linkini koydum istersen pm'den atarım link'i.
  • Patch ile oyunu düzelten varmı şu an?
  • Ben hala ilaç bulamadım
  • 19 sayfayı okuyamadım. İşin kolayına kaçıp bir soru sorayım

Arkadaşlar 3Gb Ram ve 8400G ile GTA4 ü oynayamıyorum malumunuz Peki bu sistemle Saints Row 2' yi oynayabilirmiyim? Düşük sistemlerde oynayanlar varmı?

Birde Saints Row'u oynamadım. Hikaye devamlılığı varmı seride?
  • Yamanın performansa aman aman bir etkisi yok Kontrollerle hiç oynanmamış bile.. Araçları düzgün bir şekilde kontrol edebilmek için analoglu bir gamepad şart klavyeyle olmuyor bu
  • quote:

Yamanın performansa aman aman bir etkisi yok Kontrollerle hiç oynanmamış bile.. Araçları düzgün bir şekilde kontrol edebilmek için analoglu bir gamepad şart klavyeyle olmuyor bu

Anlaşıldı... Demek ki yama hiç bir işe yaramıyor oyunu siliyorum...
  • quote:

Yamanın performansa aman aman bir etkisi yok Kontrollerle hiç oynanmamış bile.. Araçları düzgün bir şekilde kontrol edebilmek için analoglu bir gamepad şart klavyeyle olmuyor bu

Peki yamanın read mesi felan orda yazar belkii nelere etki ettiğini...
  • yama için ilaç çıktı mı arkadaşlar?
  • @Deviilll
    Yamanın Readme'si fln yok rar içinde 3 dosya var sadece resmi yamaya hiç benzemiyor sanki caponlar ayarlarla oynamış biraz gibime geldi. Yoksa yamanın düzelteceği söylenen şeylerin hiçbiri düzelmemiş...
  • quote:

@Deviilll
    Yamanın Readme'si fln yok rar içinde 3 dosya var sadece resmi yamaya hiç benzemiyor sanki caponlar ayarlarla oynamış biraz gibime geldi. Yoksa yamanın düzelteceği söylenen şeylerin hiçbiri düzelmemiş...

Bazen read me'yi patchi kurduğunda program filesların içine atıo bi orayada bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

@Deviilll

Bazen read me'yi patchi kurduğunda program filesların içine atıo bi orayada bak...

Patch kurulumu diye bir şey yok.Steam tabanlı çıkan patchler steam programı yardımıyla kuruluyor ama bu patch'i site üzerinden indirildiği için içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atıyorsun.
  • Bu patch için adam gibi bir link yok mu Gamershell falan..?
  • Patch ne diye çıkarmışlar anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Bu patch için adam gibi bir link yok mu Gamershell falan..?

Patch orjinal değilmiş ki!!!
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.