Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben en başından beri diyordum zaten bu oyun hiç bir halta yaramaz diye birde GTA 4 le karşılaştıranlar var şaşıyorum
  • senin gibi diyen arkadaşımla Co-op oynadık zaten sorduğum şuydu 5 saat boyunca multi GTA 4 oynadınmı ? "HAYIR" (adamda GTA 4 Orjinali var) sende adam akıllı oynamadığın için böyle laf ediyorsun boş boş oda bilmiyordu ama şimdi yorumlarını görsen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 3 Mayıs 2009; 14:18:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blingmh

Arkadaşlar şuan 20 saat oynayarak daha oyunun %25ine anca geldim. Ben böyle oyun oynamadım daha önce. Senaryoya hayran kalıyorum her bölümde, böyle bi senaryo yok. Bölümlerin başında ve sonundaki sinematiklerle film tadı veriyor. Çok geniş bir oyun yan görev inanılmaz çok ve gereksiz saçma sapan görevler değil. Her biri inanılmaz zevkli, karaktere kıyafetleriyle tarz yapmak yada estetik cerraha gidip tipte değişiklik yapmak gerçekten hoş. En güzel yanı para biriktirmek için uğraşıyorsun çünkü parayı saçacak çok fazla yer var araç alımından mülk alımına ve mekanınızın içini yapmaya kadar para harcayacak yer dolu, görev yapa yapa biriktirdiğin 40-50 bin dolar 10 dakikada çar çur oluyor,sesler desen zaten almış başını gitmiş. Arkadaşlar size tavsiyem bu oyunu es geçmeyi ben bikere es geçtim sonra can sıkıntısı tekrar kurdum 2 saatlik oynama sonunda bi daha saate baktığımda 4-5 saat geçmişti. Belkide hayatınızın oyununu oynıyacaksınız. Benden size tavsiye ben bu oyuna 10 üzerinden 9 veririm 1 puanıda araba kontrolü ve arabaya binince oluşan hafif kasmadan dolayı kırdım, deneyin bana hak vericeksiniz.

BAŞDAN SONA DOĞRU saygınızın seviyesine göre yanınıza takım arkadaşınızı çağırabiliyorsunuz ve takım arkadaşınızın eline silah yoksa çatışmada yere düşen Roket atar bombaları otamatikman alıp saldırmaya devam ediyor Oyundaki fizik sistem dehşet sigorta görevi vardı mesala böyle otobanlara çıkıp hızla gelen arabaların önüne atlamak acayip zevkli Poliscilik görevi bile süper yanınza bir kameraman veriyorlar olayları kaydediyor yaptıklarınızı (olaylar içinde sex protesto yapanlar vs var)

Oyunda birde şu var mesala bir göreve gittiniz yapamadınız 2.defa deniyeceğiniz zaman mekanın aynısı gelmiyor farklı mekanlar geliyor gerçekten bu mükemmel olmuş Koruma görevi çok eğlenceli daha ne anlatayım anlat anlat bitmez bu oyun arkadaşlar hiç sıkılmıyor insan....

• quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

Oyunu bitirdim oyun güzel eğleniyorsun..Eğlendim baya..ara videolarda çok iyi.çok seçenek var grafik kötümü iyimi hiç ama hiç anlamadım bi bakıyorsun birisi güzel modellenmiş birisi kötü modellenmiş

Ama saçma sapan hatalar var
    -Bir araba görüyorum arkamı dönüyorum fikrimi değiştirip arabayı almaya geri döniyim diyorum bi bakıyorum araba yok.
    -Araba sürüşü kötü olduğu gibi kasmalar oluyor.
    -Silah kontrolü kötü
    -Adam koşunca sanki yerde değilmişte havadaymış gibi oluyor.(Bu hata artık 2004-2005 te aşıldı.)

+ Araba modifiyesi(Jantlara çivi takma insanlar çiviye takılınca ölüyor)
    + Estetik Cerrah
    + Ev dekorasyon
    + Kıyafet bolluğu
    + Tattoo(Dövmeler)
    + Kıyafet vb üzerine istediğin logoyu koyma rengini,numarasını değiştirme

-Adam koşunca sanki yerde değilmişte havadaymış gibi oluyor.(Bu hata artık 2004-2005 te aşıldı.)
    bu olay vice city de yok tu be tabe ben oynamadım oyunu ama arkadaş baya incelemiş =))

• Oyunun %50'sindeyim bitmek bilmiyor bir çok mekan satın aldım Oyundan SS'ler

Arkadaki binalar benim eserim

Evinizin içine Striptizci kız atabiliyorsunuz

• o kadar ss çektik bir yorum yazın bari yafffokadarmı kötü oyun arkadaş arkadaş ile 5 saat kesintisiz co-op attık bıkmadık yani
  • SS'lere devam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sopanın ucuna dikkat :hi:

• arkadaşlar oyunda 30 fps sınırı var way patch çıktı copy paste ettik halen aynı bu arada dostum o adamı nasıl küçülttün ayarlarlamı oynadın spr olmuş boyu kdr silah:D
  • Evet oyunu eğer yüksek kalitede oynamak istiyorsan biraz sistem gerekli cüce yapmayıda dev yapmayıda hile ile yaptım Multiplayer acayip zevkli oluyor bakın Co-op demiyorum onun tadıda ayrı Multiplayer gerçekten süper...
  • Resimler süpermiş
  • grafik biraz düşük olduğunda millet oyunun yüzüne bakmıyor. halbuki bu oyun çok zevkli..

birde sağda solda atar tutarlar benim için grafik önemli değil diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: csedant

grafik biraz düşük olduğunda millet oyunun yüzüne bakmıyor. halbuki bu oyun çok zevkli..

birde sağda solda atar tutarlar benim için grafik önemli değil diye..

aynen güzel oturmuş bir yorum oldu bu
  • Oyun mükemmel gözüküyor ss'lere bakılırsa , en kısa zamanda oynadıktan sonra yorumumu yazarım
  • merak etme sistemin iyiyse pişman olmazsın...
  • dostum sistem iyi yani e8400+hd 4830+2gb ram ama oyun 31 fps den yukarı çıkmıyordu bug vardı
  • sistemim pek iyi olmadığı için ölçmedim ama yinede oynanabilirlik iyi yani problem yok...
  • grafikler kötü olsa da zevkli bir oyun bence tavsiye ederim yani
  • Oyunun DLC 2 Paketi çıkacak ve 1.3 Patch çıkacak...

• Oyunun kurulum esnasında çalan müzikleri çok hoş.
  • -Arkadaşlar size çok eğleneceğiniz bir yöntem vereceğim silahın adı Pimp slapbig yada Pimp Finger Slap eğer bulamazsanız telefonunuzu açıp # 969 yazın ve arayın call ile aktif olduğunu göreceksiniz cheats kısmından weapons dan Pimp Slap seçin ve artık elinizde şaplak atıcı eldiven ar ;D ha birde dahada çok eğlenmek isterseniz yine telefonunuzdan #3 arayın ve cheats kısmına girin player ability'den aktif olanı seçin bu kadar eğlecenin tadına bakın this is very funnyy buda videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=n9L7ojxoHa0

-Saints Row 2'de bulnan Zombie Uprising oyununu anlatacağım bu oyunu oynamak için evinize gidip TV'nizin altındaki Playstation ile oynayabilirsiniz zaten TV'nin önüne gelince Press E yazısı gelir...

Yapmanız gereken gelen zombilere karşı elinizden geldiğince sonuna kadar direnmek çevrede çeşitli silahlar bulabilirsiniz dikkatli harcayın sona doğru daha kötü zombiler geliyor eğer sizi yakalarlar ise ekrandaki istediği tuşa sürekli basın yoksa sizi yiyorlar ve yanan zombiler geliyor yada cüce zombiler geliyor ve patlıyorlar ölünce dikkatli olun çevrede enerjiler hamburger meyvesuyu vs bulabilirsiniz onlarilede canınızı yükseltirsiniz... testere ile kesmesi çok zevkli ve ateş silahı ile yakmasıda zevkli

-Oyunun %87 bitirilmiş hali tüm şehir alınmıştır hiç bir çete kalmamıştır senaryo tamamlanmıştır garajlarda helikopter uçak ve bolcana araç + modifiyeli vardır yüzlerce kıyafet satın aldım para durmu 1 milyon$ XD tüm ev leri satın aldım ve içini son model eşyalar ile döşedim yan görevlerden bir kaçı kaldı onlarıda siz yaparsınız...işte linki

http://www.dosyaupload.gen.tr/download.php?file=614a3e57d2904d187b718bef85ab9ab9

(içinde %87 save + %19 + %20 save game bulunmaktadır kendime ait)

-arkadaşlar sizlere şimdide Saints Row 2'de daha iyi PERFORMANS ve daha iyi GRAFİK ile nasıl oynanır onu anlatacağım...

İlk adım: Öncelikle Oyunun MİNUMUM sistem gereksinimini karşılamalıyız:

- 2.0 GHz Dual-Core İşlemci (Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2)

- 1 GB veya 1.5 GB Ram

- Shader Model 3.0 destekli iyi bir ekran kartı 7600 GT veya X1650 Pro, (8500 GT veya HD2600 Pro) minumum

- Windows XP Service Pack-3 Oyunda en çok PERFORMANS alacağınız işletim sistemi olacaktır...

Oyunu kurduktan sonra bu linkteki dosyayı Saints Row 2 klasörünün içine atıyoruz:

http://www.dosya.tc/SR2-Patch.rar.html

Evet sıra geldi Oyunun ekran ayarlarını yapmaya size elimden geldiğince test edilmiş en iyi ayarları anlatacağım

Oyunun Options kısmına gelip çözünürlüğü ayarladıktan sonra önerdiğim çözünürlük 1024*768 veya 1152*864

eğerki:

- FullScreen-Vsync YES ise hemen NO yapıyoruz,

- Show Subtitles bunu YES yapıyoruz (Oyundaki alt yazıları görmek için)

- Graphics Quality seçip sağ tuşu yaparak Custom'e getiriyoruz ve Graphics Quality'den aşağısın tüm No yapıyor

Kapatıyoruz.

- View Distance Near yapıyoruz.

- HDR ON yapıyoruz eğer sisteminiz çok düşük ise burdan aşağısını yapmayın yüksek ise devam...

- Dynamic Light Simple yapıyoruz eğer kasmaz ise ALL yapıyoruz

- Graphics Quality altındaki Ambient Occlosion Simple yapıyoruz eğer halen kasmıyorsa...

- Ambient Occlosion altındaki Motion Blur YES yapıyoruz sonra ENTER'a basıp hepsini uygulamış oluyoruz ve bukadar...

AMD 5000X2 Athlon 2 GB DDR2 Ram 512 MB HD4670 ile bu dediklerimi yapıp rahat rahat oynuyorum

Not: eğer oyunu her girişinizde online oynamayacaksanız oyuna girdiğinizde hemen gamespy'den online olmayın ;)

Evet bu kadar herkeze iyi oyunlar This is saints Teritory XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 25 Mayıs 2009; 12:29:20 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.