Bu Steam davası da ne yahu? Birisi steamdan çeksin upload edip koysun yararlanalım bari. Eğer steam kolay birşeyse ben indirir patchi, denerim sonra size bilgi veririm ama steam nedir bilmiyorum
sadece patch indirmek yetmiyor sonra bekleki ilaç çıksın.. orjinali olan yokmu hiç burada yorum alsaydık..
Ben bu oyuna nasıl dayandım ya valla araba kontrolleri berbat bide bende en düşük grafikte takılıyor ama yinede 3 günde bitirdim. Şu patch i merak ediyorum ya bi indiremedim indirirsem upload ederim.
yokmu arkadaşlar patchi deneyen
dostum ya bu oyunu indirdim tam bir hafta boyunca sonra steam product code sordu onu aradım internete bualmadım 2 hafta oldu bu arada tabi sonra gititm büyük bir sıkıntıyla birlikte oyunu aldım onun icindede cd key cıkmadı söylediklerinizi okuyorumda valla resmen oynamayı cok sitiyorum yaa bunu cd keyini nasıl bulabilirim bana yardımcı olrumusun..eğer bulursan çok sevinicem.. şimdiden cok ama cok teşekkür ederim.. saol..
Oyun tam bir optimizasyon faciası, yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyordum, ertesi gün oyuynu açtığımda fps yerlerde sürünüyordu (ayarları değiştirmediğim halde). Çıkacak olan yama bu sorunları düzeltir umarım.
bu oyunu oynayan arkadaşlar nasıl oyanamayı başardınız ya ben cd key bulamadığım için kafayı yicem ama oyunu bitirenler var..cd key bulmama yardım edicek olna birisi yokmu lütfen.. :S
oyun tam bir rezalet olmuş. daha önce SR1'i bitirmiştim. o bile çok iyi bir oyun değildi, o oyun bunun yanında GTA kalır. silin gitsin, patchle falan uğraşmak yersiz.