Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar patchin çıkış tarihi hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • Ne zaman çıkacak bu patch bende merak ettim?
  • Sanırım 1-2 ay içerisinde gelir öyle düşünüyorum...
  • 10 dk oynamadım sanırım :S
  • Valla patch le özellikle araba kontrollerini biraz düzeltebilirlerse belki yeniden oynamayabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Sanırım 1-2 ay içerisinde gelir öyle düşünüyorum...

yani biz oyunu unuttuktan sonra demek oluyor bu

yazın çıkarırlarsa hiç akıl yok derim bunlarda. tatildi sağa sola gezdi falandı filandı kim uğraşır oyun oynamakla.. neyse kendi bilecekleri iş.
  • patch çıkmış sanırım steam üzerinden yanlız..
  • Evet steam üzerinden çıkarmışlar patch'i.

http://store.steampowered.com/news/?filter=updates&appids=9480

Yakında diğer sitelerin public serverlarında görürüz.
  • Yamanın download linki nerede ya ?
  • öhh ne erken? patchi deneyen arkadaşlar oldu mu? oyunda ne gibi değişiklikler oluyor? ona göre deneyelim bizde
  • Evet Patch yorumları alalalım ?
  • Steam'dan download edilmiyor ki.İlla Steam'ı indirip ordan download ediyorsak uğraşmaya değmez.
  • Bu Steam davası da ne yahu? Birisi steamdan çeksin upload edip koysun yararlanalım bari. Eğer steam kolay birşeyse ben indirir patchi, denerim sonra size bilgi veririm ama steam nedir bilmiyorum
  • sadece patch indirmek yetmiyor sonra bekleki ilaç çıksın.. orjinali olan yokmu hiç burada yorum alsaydık..
  • Ben bu oyuna nasıl dayandım ya valla araba kontrolleri berbat bide bende en düşük grafikte takılıyor ama yinede 3 günde bitirdim.
    Şu patch i merak ediyorum ya bi indiremedim indirirsem upload ederim.
  • yokmu arkadaşlar patchi deneyen
  • dostum ya bu oyunu indirdim tam bir hafta boyunca sonra steam product code sordu onu aradım internete bualmadım 2 hafta oldu bu arada tabi sonra gititm büyük bir sıkıntıyla birlikte oyunu aldım onun icindede cd key cıkmadı söylediklerinizi okuyorumda valla resmen oynamayı cok sitiyorum yaa bunu cd keyini nasıl bulabilirim bana yardımcı olrumusun..eğer bulursan çok sevinicem.. şimdiden cok ama cok teşekkür ederim.. saol..
  • Oyun tam bir optimizasyon faciası, yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyordum, ertesi gün oyuynu açtığımda fps yerlerde sürünüyordu (ayarları değiştirmediğim halde). Çıkacak olan yama bu sorunları düzeltir umarım.
  • bu oyunu oynayan arkadaşlar nasıl oyanamayı başardınız ya ben cd key bulamadığım için kafayı yicem ama oyunu bitirenler var..cd key bulmama yardım edicek olna birisi yokmu lütfen.. :S
  • oyun tam bir rezalet olmuş. daha önce SR1'i bitirmiştim. o bile çok iyi bir oyun değildi, o oyun bunun yanında GTA kalır. silin gitsin, patchle falan uğraşmak yersiz.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.