Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yaptım ne ettiysem araba sürüşüne alışamadım ve oyunu pcden kaldırdım. bana göre oyun iyi, eğlenceli ama araba sürüşü cidden çok vasat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 22 Ocak 2009; 23:28:14 >
  • Araba sürüşü dolayısıyla oyunu kaldırdım, 2009 yılındayız ve oyunun ana parçalarından biri olan araba sürüşü çok odun olmuş, yazık
  • Oyunu çok merak ediyorum. Arkadaşım bana muhteşem olduğunu falan söyledi. Hatta karakteri bile bizim yaptığımızı, evimize yeni eşyalar alabildiğimizi bile söyledi. Ancak araba kontrolünün berbat olduğunu söyledi. En yakın zamanda pcye yükleyip oynicam

Özelliklerim bu:
    8800GT
    Core 2 duo E7500 @2.51 GHZ
    2gb ram

Full özelliklerde oynarım heralde sormam hata mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Oyunu çok merak ediyorum. Arkadaşım bana muhteşem olduğunu falan söyledi. Hatta karakteri bile bizim yaptığımızı, evimize yeni eşyalar alabildiğimizi bile söyledi. Ancak araba kontrolünün berbat olduğunu söyledi. En yakın zamanda pcye yükleyip oynicam

Özelliklerim bu:
    8800GT
    Core 2 duo E7500 @2.51 GHZ
    2gb ram

Full özelliklerde oynarım heralde sormam hata mı

Rahatlıkla oynarsın.ama oyunun grafikle ilgili sorunları var patch çıkması lazım.
    GTa ıvı takılmadan oynuyorum bu oyunuda takılmadan oynuyorum ama bazen kasıyor gibi oluyor.
    Q6600 8800 GT 4GB RAM

• Oyunu kurdum fakat oyunu açarken reklamlar falan geçiyor en son burada tıkanıyor bunun çözümünü bilen varmı ?

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]
  • DirectX9 Son sürümünü yükle Oyunu kaldır tekrar kur ekran kartı driverınıda son sürümünü kur
  • Ya O Driver 3 Diyen Arkadaş Güldürdü Beni 5 Sene Öncesinden Mi Geliyor Anlamadım Kıyaslıyacak Başka oyun mu Yoktu
  • Oyunu bugün kurdum. Daha hapisaneyi geçemedim. Arkadan polis arabaları bir vuruyor uçuyorum bu nasıl bir şey böyle ya
  • görüntüler Gta SA dan dhab kötü duruyor açıkçası..
  • Oyun tutulmadı galiba konu çok sönük
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Oyun tutulmadı galiba konu çok sönük

Oyun tutuldu mu tutulmadı mı bilemicem ama çok garip oyun içi kontroller falan. Oyunda en zevk aldığım şey eşya almak falan filan. Görevler de öyle süper görevler de değil. Gerçeği söylemek gerekirse ilginç bir oyun 10 üzerinden 6-6,5 veririm ses falan berbat zaten ama çıkarmışlar işte. En yakın zamanda patch falan çıkarsa oyun daha da güzel bir hâl alır diyorum ben.
  • Patch üstünde çalışılmaya başlanmış... Eh bi zahmet başlasınlar

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=59184
  • Yamaya daha yenimi başlamışlar yuh neyse çıksında düzelirse şu küçük sorunlar oyun gerçekten tam süper olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Patch üstünde çalışılmaya başlanmış... Eh bi zahmet başlasınlar

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=59184

Böyle şeylere şaşırmamak lazım.Satış rakamları belli bir noktaya geldiği zaman yapımcılar patch yapmaya karar veriyor.

• @FadeToßlack
    Ben tenezzül edip yama fln çıkaracaklarını düşünmüyordum şahsen şaşırttılar beni Oyunu o kadar üstünkörü port etmişler ki sırf PC'ye oyun çıkmadı demesinler diye yani... Hiç tahmin etmezdim üstünde uğraşacaklarını ama
  • fps iyi ancak anlık takılma yapıyor bu yüzden oyunu oynamıyorum.. umarım patch ile düzelir..
  • şükür patch için çalışmalar başlamış. hem adam gibi oyun yapmıyorlar hemde neden orjinal oyun alınmıyor diyorlar. merak etmesinler hak eden oyunu orjinal alıyoruzda bu oyuna o kadar para veripte sinir hastası olmaya değmez.
  • @cLubTaXiM dediğine harfi harfine katılıyorum. Çok doğru yazmışsın...

Bende oyunda ilerledim %25 falan yaptım şimdi hemen hemen her yeri satın alıyorum mağazaları yani. Adamın üstünü falan değiştirdim yeni kıyafetler geldi bir de küpe taktım adam biraz insana benzedi öbür hali çapulcu gibiydi ya Sizlere daha sonra resimleri atarım bu arada patch çalışmaları sevindirdi beni güzell
  • Yamayla yapılacak olan düzeltmeler açıklandı:
    quote:

* General performance increase around 20%. Note that this will vary depending on the both computer specifications and game settings
    * 3rd Party controller scrolling issue has been fixed
    * Corrected various crashes reported across all versions
    * Corrected a crash in "Drive-By" Diversion for Danish version
    * Corrected a crash in "Streaking" Diversion for Spanish version
    * Removed original frame cap of 32 FPS
    * New variable frame cap has been implemented. This will smooth out spikes in overall framerate
    * Players may notice a small hitch when crossing into new chunks in the world. The amount of time for this has been reduced for recommended spec machines, but may still be noticeable, particularly while driving at high speeds
  • anladığım kadarıyla baya iyileştirme yapılacak gibi...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.