Şimdi Ara

Sahtekar Doktor!! okuyun lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb. Gecen ay askerlik islemlerimi halletmeye gittim.bi saglik.ocagina yonlendirdiler. Gittigimde benimle askere gidecek olan 5-6 tane yeni yirmisine basmis asker adayi koylu gariban eleman vardi. Doktor muayene islemlerine baslamadan once herkese bir form dagitti. Ben cok yorgun oldugum icin okumadim bile basta doldurdum verdim. Akabinde,islemlerim bittikten sonra elemanlardan birinin elindeki form.gozume takildi,, adam askerlik muayenesi icin koyunden kalkip gelmis olan cocuklarin, bende dahil,, ve giden herkesin, musadesini almadan,hicbir bilgi vermeden bu sekilde kendi aile hekimligine gecirmek suretiyle sahtekarlik yapiyor. Kucuk bir ilcede yasiyorum bu arada, sonra durumu sindiremedim gittim toplum sagligi merkezine sikayet dilekcesi vererek durumu anlattim. Bugun mudur aradi ve sorusturmayi baslattiklarini soylediler. Yarin beni gorusmeye cagirdi. Yaptigim seyde sonuna kadar hakli oldugum halde is ciddiye binince sanki vicdan yaptim.. ne dersiniz arkadaslar,, olumlu olumsuz yorumlariniza ihtiyacim var. Yarin ki tutumum belki de adamin colugunun cocugunun kaderinu etkileyecek. Ekmeginden olmaz ama belki surgun, belki basla birsey...

Edit: arkadaslar kucuk bir sehrin kucuk bir ilcesinde yasiyorum. Soz konusu saglik ocagi sehir merkezinde. askerlik subesi orada diye orasina gitmek durumunda kaldik. Yani askere gitmesek dahil hayatimiz boyunca hastalanip gidecegimiz biryer degil. Zaten ilk defa gittim gordum. Baska yer de kayitliydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandr -- 10 Eylül 2014; 2:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzenbazlığın cezasız kalması yapanı daha da cesaretlendirir sayın kardeşim.

Boşver sen doğru olan neyse yapmışsın herkes işini düzgün yapacak, düzenbazlık yapmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Düzenbazlığın cezasız kalması yapanı daha da cesaretlendirir sayın kardeşim.

Boşver sen doğru olan neyse yapmışsın herkes işini düzgün yapacak, düzenbazlık yapmayacak.

Kesinlikle katılıyorum sahtekar herif çeksin cezasını

Orijinalden alıntı: 440cdx

Düzenbazlığın cezasız kalması yapanı daha da cesaretlendirir sayın kardeşim.

Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Geri adim atsam aklimdan hic cikmayacak bir olay haline gelebilir. Haklisiniz..

Askerde Kesinlikle Salak Olun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülke ne çektiyse suçlulara acımaktan çekti iyi yapmışsın vicdanın rahat olsun onlar kendi üzerlerine düşen kişiye göre para alıyor ve sen askere gideceğin için 1 sene yoksun rahat o da ordan para almak istiyor ama size bunu söylemeden yapmış yani haberiniz olmadan sizin üzerinizden kazanç sağlıyor suç teşkil edeceğini sanmam ama mimlenir bu zamanında böyle yapmış bundan dolayı hk.nda soruşturma açılmış diye gerçi kaç yazar ösym başkanının tezinde kopya çektiği anlaşılan bir ülkeyiz bir şey olmaz akpli qenqsi vardır

Orijinalden alıntı: by-ko

İt iti ısırmaz diye bir laf vardır.
    Bişey olmaz ona korkma.Böyle birşeyden sürgün falan olsaydı bütün sağlık ocağı doktorları yapmazdı benzer şeyler.
    En fazla uyarı alır ama senin için biraz rahatlasın.Sonuna kadar dur arkasında.

Tesekkur ederim. Bende adama birsey olacagini sanmiyorum. Ama olduda idealist bir mudure denk geldiyse diyede dusunmeden edemedim. Birde,, yasal olarak aslinda hak idda etmekte zaten cok zor zira kagitlarin uzerinde imzalarimiz var ve adamda imzali kimlik fotokopilerimiz dahil var.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.