Şimdi Ara

SAHTE WEBCAM PROGRAMI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizden bir program tavsiyesi bekliyorum MSN de sanki webcami açmış gibi gösterip oradan istediğimiz herhangi bir videoyu izlettirebileceğimiz bir program lazım.şimdide teşekkürler...

• Programı yükle
    Bu program ile önceden çektiğin videoyu izletebilir, ayrıca resim ekleyebilirsin.
  • Arkadaşım ben o programı yüklemiştim ama silinmiyor bi bilgin varsa yardımcı olsan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Arkadaşım ben o programı yüklemiştim ama silinmiyor bi bilgin varsa yardımcı olsan!

Nasıl silemiyorsun. Normal yükleme ve normal silme işlemlerini gerçekleştireceksin. Silerken nasıl bir hata vermekte ? Eğer belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Ben de splitcam kullanıyorum ... tavsiye ederim
  • bende sabah bu konuyu baska bi foruma yazdım burayada yazacaktım :) kardesim benim yerime yazmıs saolun herkese tşk çok gülecem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şirinler Ülkesi

quote:

Arkadaşım ben o programı yüklemiştim ama silinmiyor bi bilgin varsa yardımcı olsan!

Nasıl silemiyorsun. Normal yükleme ve normal silme işlemlerini gerçekleştireceksin. Silerken nasıl bir hata vermekte ? Eğer belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Hata vermiyor ki! Denetim Masasından SplitCam kaldır diyorum hiç bi işlem yapmıyor! Kullanan varsa denesin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hata vermiyor ki! Denetim Masasından SplitCam kaldır diyorum hiç bi işlem yapmıyor! Kullanan varsa denesin!

Ben yüklüyorum ve silebiliyorum. Bence senin yükledikten sonra silme işlemlerini gerçekleştirebileceğin dosyaları silmen sorun yaratmıştır. Ya da onlar zarar görmüşlerdir. Bu yüzden sadece orada kalmıştır.

• Yok hiç dosya filan silmedim! Programı tekrar yükleyimi? Bi de biş bi şey soracam senin işletim sistemi ne?
  • Tamam arkadaşım sonunda silebildim! Dediğim gibi denetim masasından ekle kaldır dediğimde silinmiyordu. Daha sonra programın setupını çalıştırdım orada seçenekler vardı Modify-Remove diye bende Remove dedim silindi!
  • arkadaşlar ben de splitcam kullanıyorum... Tavsiye ederim...
  • ÇOK GÜZZELMİŞ YA SUPERSİNİZ ARKADAŞLAR...
  • ya bu split cam acıkken ben msn de yazamıyorum hatta açık org lari bile kapatamıyorum neden ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yüklüyorum ve silebiliyorum. Bence senin yükledikten sonra silme işlemlerini gerçekleştirebileceğin dosyaları silmen sorun yaratmıştır. Ya da onlar zarar görmüşlerdir. Bu yüzden sadece orada kalmıştır.

splitcam sorunsuz pc den kaldırmanız icin unınstall

http://www.splitcamera.com/scnow.exe

bu prg sorununuzu cozecek bendede vardıda aynı sorun

• aldım saol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: türkmen

ya bu split cam acıkken ben msn de yazamıyorum hatta açık org lari bile kapatamıyorum neden ?

• Bende silebildim sonunda ama Denetim Masası-Program Ekle/Kaldır dan diil! Programın setup unu tekrar çalıştırdım programı bilgisayarda algıladı ve remove seçeneği çıktı ordan sildim!
  • Sağolasın Şirinler Ülkesi ben de bunu arıyodum.
  • quote:

quote:

ya bu split cam acıkken ben msn de yazamıyorum hatta açık org lari bile kapatamıyorum neden ?

• Ya ben şu programı bi kullanamadım gitti ya alala nasıl oluyor bu beyler ya?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.