Şimdi Ara

SAHTE WEBCAM PROGRAMI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DOSTUM KALDIR O PROGRAMI COK YORUYO BEN SENIN ICIN ARASTIRIP PM DEN CEVAP ATARIM EN KISA SUREDE

quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Ya ben şu programı bi kullanamadım gitti ya alala nasıl oluyor bu beyler ya?

• quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

DOSTUM KALDIR O PROGRAMI COK YORUYO BEN SENIN ICIN ARASTIRIP PM DEN CEVAP ATARIM EN KISA SUREDE

quote:

Ya ben şu programı bi kullanamadım gitti ya alala nasıl oluyor bu beyler ya?

Abi çok saol ya alla alla nasıl olacak bişi anlamadım ya! Bütün video formatlarını da açmıyor zaten!
  • quote:

Hata vermiyor ki! Denetim Masasından SplitCam kaldır diyorum hiç bi işlem yapmıyor! Kullanan varsa denesin!

Kaldırılamamıştım

kullanmıştım önceden ve kaldıramamıştım, kaldır dediğinde hiç bişey yapmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: türkmen

splitcam sorunsuz pc den kaldırmanız icin unınstall

http://www.splitcamera.com/scnow.exe

bu prg sorununuzu cozecek bendede vardıda aynı sorun

Saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frezmb -- 6 Ocak 2006 19:27:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frezmb

quote:

Hata vermiyor ki! Denetim Masasından SplitCam kaldır diyorum hiç bi işlem yapmıyor! Kullanan varsa denesin!

Kaldırılamamıştım

kullanmıştım önceden ve kaldıramamıştım, kaldır dediğinde hiç bişey yapmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: türkmen

splitcam sorunsuz pc den kaldırmanız icin unınstall

http://www.splitcamera.com/scnow.exe

bu prg sorununuzu cozecek bendede vardıda aynı sorun

Saolasın

sende saol

• Walla guzelmis saolasın
  • paylaşım için saolun manyak bişimiş bu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: forza756

Walla guzelmis saolasın

Yaf millet nasıl kullanıyonuz ki yaf? Karşıdaki sizin istediğiniz video yu görebiliyormu eminmisiniz?
  • eminiz tabi emin olmasak buraya yazmayız :P
  • EN KULLANIŞILISI SPLİTCAM TAVSİYE EDERİM SORUN ÇIKARMIYOR
  • bu spLit cam'ı haLa yiyen Varmı? anLamıyorum bi seneden fazLadır o program mevcut ama haLa yiyiyoLar
  • abi bunu msn e nasıl koyuyoruz. ben kurdum aslında tarifinide buldum olayın ama orada bir yere tıkla diyo fakat ben öyle biyer göremiyorum...
  • camtasia studio gibi bir görüntü kaydetme programı edinin.. ( forumda aratırsanız nasıl kullanıldığına dair blgiler var) sonra karşıdaki kişi webcam açıp sizle sohbete başlayınca camstudio programını başlatın. vizörü karşıdaki herifin görüntüye odaklayın. F9 'a bastığınızda kayıt başlayacaktır. F10 ile kaydı bitirin. avi olarak görüntüyü kaydedin.

ilk başlarda sıkıcı gelebilir ama arşiv genişledikçe splitcam kullanmak size çok daha fazla zevk verecek
  • Cep telefonunu webcam olarak kullanamak için de bi program var. Mobiola web camera. ama panzehirini bulamadığım için kullanamıyom. anlarsınız ya
  • Benim splitcam olmuyorrr çalıştıramıyorumm bi el atın arkadaslar

• Sağolasın hocam işime çokkkk yarıyacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.