Şimdi Ara

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
4
Favori
17.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaç sene oldu Türk dizisi seyretmeyeli, sanırım en son kuzey güneye falan bakıyordum arada Tv'de

    Haluk Bilginer'i zaten eskidendir severim. bu dizide de diziyi sırtlayan götüren Haluk Bilginer kesinlikle.

    Haluk Bilginer öyle bi oynuyor ki castdaki herkes sırıtıyor adamın yanında, özellikle Cansu Dere'ye dizinin başından sonuna kadar ısınamadım, oyunculuğunu sevemedim.

    oyunculuları bir kenara bırakırsak senaryo, kurgu, çekimler, müzik kullanımları beni fazlasıyla tatmin etti. uzun zamandır dijital platformlar dahil yerli dizi seyretmediğim için (hakan muhafız 1 sezon hariç) piyasadaki diğer yerli dizilerle kıyaslayamam. fakat şunu söyleyebilirim ki eğer bizden çıkan bir dizi bizi farklı ülkelerde temsil edecekse oda bu tarz bir dizi olmalı. bize ait o kadar fazla gönderme, referans, durum yorumları vs. var ki izlerken Hakan muhafız gibi hissetmiyorsun. yani senaryosu senaryoyu yazanların kafası bizim gibi çalışıyor, senaryo tamamen Türkçe kaleme alınmış ve bunu iyi bir şekilde icraata dökmüşler.

    valla zevkle bitirdim. nextflix ile yapılan Türk dizisinden sonra beni hiç bir Türk dizisi memnun etmez düşüncesindeydim ama bir yerlerde iyi iş yapan adamlar varmış halen, tebrikler.


    extra edit;

    son bölümde internet kafe sahnesinde arkadaki oyun posteri dikkatimi çekti.

    Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv)


    Fair Cry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 20 Aralık 2019; 0:31:46 >




  • Dün bitirdim ve gerçekten çok güzel diziydi. Zaman zaman yaptığı göndermeler bayagı iyi.Oyuncular iyi. Cansu Deren'in karakterini psikiyatrist kitabını okuyanlar daha iyi anlayacaktır.Oradaki karaktere çok benziyor.
  • Son belkide 5-6 yıldır sadece 2-3 bölüm sabredebildiğim türk dizilerinden sonra ilaç gibi geldi
    Yerli bizim kültürümüzden bişeyler olan bir yapım izlemeyi o kadar özlemişim ki tatı damağımdan çıkmıyor, yayında ve yapımda emeği geçen herkezi böyle tek tek arayıp teşekkür edesim var
  • Ns Glow kullanıcısına yanıt
    'tadı' ve 'herkes' demek istedin galiba güzel kardeşim
  • Türk dizileri içerisinde efsane oldu. Sevgi aşk zenginlik entrika osmanlı dönemi dizilerinin içinde yıldız gibi çıktı.

    Bu arada girişimi yoksa jenerikmi diyorlar her ne ise, aşırı kaliteli yahu, bilim kurgu dizisine giriyomuş gibi.
  • Yayınlandığı günden beri sürekli izlemeyi ertelediğim bir diziydi, bitirdikten sonra kendime çok kızdım bu şahaseri nasıl bu zamana kadar izlemezsin diye. Muhteşem bir dizi bir çok yabancı diziye taş çıkartır. İzlemeyi erteliyorsanız durmayın başlayın efsaneye.
    Şahsiyeti hatırla
  • Sağlam dizi olmuş konu ve kurgu olarak. Oyunculuk olarak Haluk Bilginer haricinde pek göze çarpan yoktu. Özellikle Cansu ya o rol pek oturmamış. Fazla yapmacık olmuş bazı yerlerde. Asıl üzüldüğüm konu ise dizi son iki bölüme kadar gayet iyi giderken aniden bir şey olmuş da alelacele diziyi bitirme kararı almışlarcasına daha rahat 1 sezon daha gidecek diziyi iki bölümle bitirivermişler. Yine de izleyeni çok memnun edecek bir yapım olmuş.
  • Türk dizi sektörü için çıtayı çok yukarı koyan bir dizi, hatta bildiğimiz birçok iyi amerikan dizisi kadar başarılı fakat yapılan çok iyi beğenili yorumlar dizinin yapımcılarına katkı sağlamaktan çok, kendilerini geliştirme motivasyonlarına ket vurabilir.
    İşin teknik kısmına, senaryo ve kurgunun analizine bakılabilir fakat öznel olarak benim için hbo'nun mini dizileri seviyesinde dahi olmayan bir dizi, hbo'nun ağır toplarını ve breaking bad'leri geçiyorum bile, onlarla kıyas dahi kabul etmez. Ama dediğim gibi bir türk ekipten bu kategori için(uluslararasına hitap eden modern bir dizi) daha iyi bir ilk iş yapılamazdı zaten.
    Edit: Son 10 yıldır izlediğim tek türk dizisi olduğunu da belirteyim, diğerlerine bakasım dahi gelmiyor, özellikle çok övülmesine rağmen 5161655 bölümlü olanlara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 23 Nisan 2020; 21:37:16 >
  • Mutlaka izlenmesi gereken dizilerden.
  • Dizinin başında +18 ve cinsellik işaretleri var. Diziyi ilk çıktığında bitirmiştim ama bunlara dair pek bir şey hatırlamıyorum. Şimdi herkes evdeyken ailecek izleriz dedim. Yakın zamanda bitirmiş arkadaşlar tat kaçıracak sahne var mıydı yazarsa sevinirim.
  • Çok güzel bir dizi, Haluk Bilginer harika oynamış.
  • Ben de Türk dizileri izlemeyip Şahsiyet'i beğenenlerdenim.

    Başka önerebileceğiniz var mı bunun gibi kaliteli yapım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nonprohibere

    Dizinin başında +18 ve cinsellik işaretleri var. Diziyi ilk çıktığında bitirmiştim ama bunlara dair pek bir şey hatırlamıyorum. Şimdi herkes evdeyken ailecek izleriz dedim. Yakın zamanda bitirmiş arkadaşlar tat kaçıracak sahne var mıydı yazarsa sevinirim.
    Aynı soru ben de soruyorum. Cinsellik içeriyor mu?
  • Haluk Bilginer dışinda bomboş dizi. Hele Cansu Dere cidden ne kadar yeteneksiz. Hiç mi kadın polis rolü izlemedin ?.Forum sitesi kurup Amerikalı vari hareketler. Bir de Devanin kız arkadaşına konuşabilecek kadar az yetenekli kimse yokmuydu castta acaba ?
    Abartildigi kadar güzel değil bence beğenmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 18 Ekim 2020; 23:30:20 >
  • bi türlü ilk 10 dakkadan sonrasını izleyemedim

  • bir daha deneyeceğim

  • 2. sezon geliyormuş ağzım açık kaldı çok güzel diziydi ama hikaye bittiği için biter demiştim çok iyi oldu



    Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv) GAİNyoutube
    GAİN Kanalına Abone Ol: https://bit.ly/3FV38GS 🎈 Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı polisiye-drama “Şahsiyet”, 5 yıl aradan sonra ikinci sezonuyla geri dönüyor. Şahsiyet’in 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü 13 Kasım’da sadece GAİN'de! ˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜ GAİN Nedir? Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar. GAİN’i indirmek için; https://bit.ly/3bvg631 https://apple.co/3ufZq6a GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir. ˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜ #GAİN #Şahsiyet #HalukBilginer #CansuDere #ErdalÖzyağcılar #ŞebnemBozoklu
    https://www.youtube.com/watch?v=4KEVWajVOoI
  • Uzun zaman sonra gelen ilk bölüm çok içine çekemediyse de beni,ikinci bölüm oldukça sardı merak ettirdi devamını.Özellikle faili meçhul cinayetler konusuna dikkat çekmeleri güzel olmuş sezonu verselerdi direk dedim.
  • Bazı yerlerde hala bu diziyi düz mantık izleyenleri görünce üzülüyorum.

    Mesela 2. sezonla ilgili olarak:
    Olay sıradan 3 mafya üyesinin sokak ortasında ölümü değil.
    Buna takılıp beğenmeyenler var. Beğenmezsin başka bir sebeple anlarım da düz düz izleyip de diziye haksızlık edilmesine karşıyım.

    Neyse ilk 2 bölüm itibariyle ben yeni sezonun iyi başladığını düşünüyorum. Özellikle alt metin olarak yine derin olaylara değinilecek gibi.

    Prodüksiyon da yine çok iyi. Erdal Özyağcılar da çok iyi olmuş.
    Kurtlar Vadisi'nden nakliyeci Sefer'i görmek de güzeldi. Ama adama yine benzer rol yazmışlar. :(
  • ilk sezonu beğendim fakat bence finallik bir sonu vardı. gereksiz uzattılar gibi geliyor, izlenir mi?

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.