Şimdi Ara

Şahinle Kaza Yaptım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok yer dolaştım hocam 1200 liradan açılış yaptı parçacılar en son bir yer nakit vercem diyince 1000 liraya kadar düştü işçilik ve boya için normal dediler eskisi gibi 1000 liraya tofaş toplıyamazsınız dedi tofaşteam adlı forumda bulunan üyeler son bir yıldır dolar yüzünden parça fiyatlarıda artmış durumda zira işçilik fiyatlarida lastiklere gelince 175 taban olduğu için pek yol tutmuyor gibi geliyor bana en azından 185 yada 195 taban olsa daha iyi yol tutardı diye düşünüyorum araç çıkınca bagaja ağırlık koyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turambar7

Ömrünü tamamlamış araçların hepsi.

15 milyon kisi essege mi binsin

• Ben de eski kasa şahin kullanmıştım. ilk işim 15 jant ve ince yanak lastik taktırmak olmuştu. ciddi manada oturaklı gidiyordu ama yakıt epey yükselmişti.

• D-Assault kullanıcısına yanıt
    Aracı satmayacak olsam 5 kollu orjinal doğan jantı taktırmayı düşünüyordum 14 inç 13 inç bu araçlar için çok küçük.

• Geçmiş olsun, şahinlerde periyodik bakım nasıl oluyor merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

Geçmiş olsun, şahinlerde periyodik bakım nasıl oluyor merak ettim

Bu gözler geçen yıl Fiat yetkili servisinde periyodik bakımı yapılan şahin gördü.
    1 hafta öncede başka yetkili serviste şahin motoru yapılırken gördüm
  • Kayış kontrolü,buji kontrolü,benzin tertibatının kontrolü, şaft kontrolü, difransiyel ve şanzıman yağların kontrolü,fren limitörü,ana merkez,hortumlar ve hidrolik kontrolü aklınıza ne geliyorsa ben söylüyorum usta onlara bakıyor.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    20 yılı geçince hurdaya ayrılıyor araçlar..

ayrıca şuan trafikteki (muayenesi yapilan) 4 araçtan 1i hurda.

• zero-man kullanıcısına yanıt
    İşte neye göre hocam? O zaman üretilen s class gibi araçlar gayet güvenli ve konforlu neden hurda olsun? Şase si çürümemiş çoğunun garajda duruyor hep

• bu parayı harcayıp satana kadar direk hasarlı olarak satsaydın ya eğer satmayı düşünüyorsan
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güvenli ki o araçlara binmek?Bi kazada yaşama ihtimalin ne kadar eski arabalarda?
    Zaten devlet onları toplayınca bi güzellikte yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun allah korumuş, şahinde emniyet kemeri içinde ayrıca tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turambar7

Ne kadar güvenli ki o araçlara binmek?Bi kazada yaşama ihtimalin ne kadar eski arabalarda?
    Zaten devlet onları toplayınca bi güzellikte yapar.

Eski araçların şaselerini makul fiyatlara guclendirebiliyorlar. Klasik onemlı bir kavram sonucta ama tabıkı guvenlık noktasını bilmek ve ona göre kullanmak gerekli. Ha son model arabayı da guvenlı diye suratli kullananlar var onların tehlıkesi daha buyuk
  • Kaçla vurdun nerdeyse perte çikiyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahinin tek güzel özelliği ne yaparsan yap 2 3 k ya arabayı topluyolar :)
  • geçmiş olsun
  • Koskaca Arabayı Dağıtmışsın Masraftın 3000 TL Çıkmış Ben İphone 7+ Cebimden Düşürdüm 1500 TL İnsan Düşünüyor Böyle Olunca :S
  • Çıkma parçalarla daha ucuza toplanabilir.
  • Geçmiş olsun,

3k lık aracı 3k ya onarmak koyar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Araçların ömrü 20 yıl mı?

şahin ölümsüzdür :)
    paramparça olsa dahi sanayide çektirme +çekiç ,balyoz vs. ile düzeltilip yoluna devam eder :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.