Şimdi Ara

Şahinle Kaza Yaptım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    birleştirmesen bile gider ,yani böyle dehşet bir araba :)
    acaba trafikten tamamen çekilip ,paramparça edip yok olan sahin var mıdır merak ediyorum :)
  • Hayır hocam doğaya aykırı. Hiç bir şahin yok edilemez, yoktan var edilemez. Ancak ve ancak birbirlerine dönüşebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: serverous2013

lamborghine Ferrari 3 milyon luk araba lar gibi araba larda kaza yapınca orta dan kopuyor

Motorları arkada olduğu için kopuyor. Özellikle düşünülmüş bir şey. Alev alıp patlarsa sürücü ve yolculara zarar vermesin diye.

Önde motoru olan araç ortadan 2'ye kopması saçma sapan bir şey. Çürük çarık olmasından dolayı kopuyorlar işte.

İnanamıyorum yani Şahin'in ortadan ikiye kopmasını normal bir şeymiş gibi göstermeye çalışmanıza.

benim söylediğim şeyin üstünden ne yorum yapıyorsun ne söylüyorsun , ben deyince internet ten bakmışsın yazmışsın buraya , bilmiyormuşum gibi söylüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

lamborghine Ferrari 3 milyon luk araba lar gibi araba larda kaza yapınca orta dan kopuyor

Motorları arkada olduğu için kopuyor. Özellikle düşünülmüş bir şey. Alev alıp patlarsa sürücü ve yolculara zarar vermesin diye.

Önde motoru olan araç ortadan 2'ye kopması saçma sapan bir şey. Çürük çarık olmasından dolayı kopuyorlar işte.

İnanamıyorum yani Şahin'in ortadan ikiye kopmasını normal bir şeymiş gibi göstermeye çalışmanıza.

benim söylediğim şeyin üstünden ne yorum yapıyorsun ne söylüyorsun , ben deyince internet ten bakmışsın yazmışsın buraya , bilmiyormuşum gibi söylüyor

Peki, sen diyince internetten baktım olsun.

• Aynısının arkadan yemişini bulup ikisini ortadan kaynakla hayrına evlendirebilirsin. Piyasadaki şahinlerin çogu 2/1 şekilndedir zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.