Şimdi Ara

Şahinle Kaza Yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız göstergen arızalı demektir sanayiye gitmişten onuda yaptır
  • Bence 2000 model öncesi arabaların trafikten men edilmesi lazım.

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    W140 sclass da mı?

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Ömrünü tamamlamış araçların hepsi.

• Geçmiş olsun. Geçen bende çamurdan geçtikten sonra dönüş vardı. Yol kuru olmasına rağmen dönerken aracın önünü zor düzeltmiştim. Islak dediğiniz de aklıma geldi. Şükür kimseye bir şey olmamış.
  • Kardeşim geçmiş olsun. Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    Araçların ömrü 20 yıl mı?

• Hocam yanlış anlamayın , kesinlikle itham etmeye çalışmıyorum. Ayrıca geçmiş olsun

Ama şu cümle tam da virajda yanlayacaktıma çıkmıyor mu
    quote:

bugün sanayide periyodik bakım dönüşünde hafif bir virajda hızımı azaltmak için frene basayım dedim ancak ayağım fren pedalından kayıp gaz pedalına doğru bastı ve aracın arkası savrulmaya başladı

Tabi ki böyle yapmak istediniz demiyorum ancak Şahin olunca insanın ister istemez aklına geliyor.

Bu arada pedalların lastikleri ne alemde , ayağınız kaydıysa buna bakın bence.

Tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: serverous2013

lamborghine Ferrari 3 milyon luk araba lar gibi araba larda kaza yapınca orta dan kopuyor

Motorları arkada olduğu için kopuyor. Özellikle düşünülmüş bir şey. Alev alıp patlarsa sürücü ve yolculara zarar vermesin diye.

Önde motoru olan araç ortadan 2'ye kopması saçma sapan bir şey. Çürük çarık olmasından dolayı kopuyorlar işte.

İnanamıyorum yani Şahin'in ortadan ikiye kopmasını normal bir şeymiş gibi göstermeye çalışmanıza.
  • Şahine 3000 lira masraf yapmak?
    Sökülen çorabı terziye 5 liraya diktirmek gibi geldi bana nedense
  • Hocam yaptırdığınızda araçta çürük yoksa talibim boşu boşuna müşteri aramayın
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi ben aracı düzgün bir şekilde kullanıyorum apaçilikle işim yok aracın üstünde 13 inç jant 175 70 r13 lastik var ancak düz yolda kalkarken bile araç zaman zaman patiye düşüyordu lastikler bir yıllık ancak odun gibi olmuş durumda bridgestone B330 evo modeli aracı satana kadar bagaja ağırlık atmayı düşünüyorum jantlar ve lastik ebatları küçük olduğu için arkayı savurduğunu düşünüyorum pedal lastikleri tam ve dişleri var giydiğim ayakkabının altı düz tabandı ondan oldu.

• reoix kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptırmak zorundayım avrupa araba olsa 2-3 katı masrafım olacaktı.

• Tofaşların göstergesinin doğru gösterdiğini sanmıyorum yeni nesil araçlarda ki gibi elektronik müşür yok.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam lastikler en büyük faktör 1 yıllık bridgestone böyleyse diğer lastikler hakkında yorum yapamıyacağım.

• Forumda bi ugursuzluk var orasi gercek. Rsim koysb kaza yapan cok var. Bununka gecmis olsuj bosverin cana gelmesin. Hiziniz kacti?

Bunun sincanda saselerini one kadar uzatan tamirciler var oyle bisey yaptirin ekstra 500 tl odersiniz ama arac daha guvenli olur

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Aracın orjinalliğine sadık kalıcam hocam ekstra masrafı kaldıracak durumum yok 50 km hızla gidiyordum ancak duvara doğru giderken 40 km ye düşmüştü hızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Hocam dediğim gibi ben aracı düzgün bir şekilde kullanıyorum apaçilikle işim yok aracın üstünde 13 inç jant 175 70 r13 lastik var ancak düz yolda kalkarken bile araç zaman zaman patiye düşüyordu lastikler bir yıllık ancak odun gibi olmuş durumda bridgestone B330 evo modeli aracı satana kadar bagaja ağırlık atmayı düşünüyorum jantlar ve lastik ebatları küçük olduğu için arkayı savurduğunu düşünüyorum pedal lastikleri tam ve dişleri var giydiğim ayakkabının altı düz tabandı ondan oldu.

B330/evo kotu degil. Muhtemelen ordaki asfalt su kayan tip asfalt ondan yada su detrrjan vs dokulmus olabilir. Oyle kolay kolay drifte yatmaz hele 70 yanakli lastikle cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Aracın orjinalliğine sadık kalıcam hocam ekstra masrafı kaldıracak durumum yok 50 km hızla gidiyordum ancak duvara doğru giderken 40 km ye düşmüştü hızım.

Peki ama bikac yerden fiyat al o kadar masraf cok gibi geldi. Parcasi cok ucuz bu araclarin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.